Numele piesei spune totul -,,Omnia”- tradus din latină înseamnă ,,totul”, iar lansarea aduce într-adevăr totul laolaltă. Colaborarea dintre DJ Sasha Lopez, Vasile Advahov (dirijor de muzică populară românească) și Dara (cântăreață pop-dance), a început acum 7 ani, cu un vis simplu: să aducă folclorul în lumea muzicii electronice.

,,Piesa asta este o poveste început acum multi ani, din visul meu si al lui Vasile… amândoi ne doream  un fusion între muzică lăutăească și clubbing. Iar <Omnia>, alături de Dara, este ocazia perfectă. Și tocmai acest fusion transmite emoția, energia vibrația care definește <Omnia>”, spune Sasha Lopez.

 

Piesa ,,Omnia, produsă și compusă de Sasha Lopez împreună cu Andrei Vulpe, Vasile Advahov și Dara, reprezintă o fuziune între muzica electronică, pop-dance și folclorul românesc.

 

Regizat de Roman Burlaca, videoclipul îmbină mitologia cu arta contemporană, integrând elemente vizuale inspirate din estetica industrială.

,, Întotdeauna am fost legați de public prin muzică și mereu am dorit să unim oamenii prin această artă. Cu ani în urmă, eu și Sasha Lopez am visat să creăm împreună ceva special, o colaborare între lumea lăutărească și cea a DJ-ilor”, explică Vasile Advahov, dirijorul orchestrei Advahov.

 

Pentru Dara, ,,Omnia” este mai mult decât o creație muzicală; este un vis împlinit.

 

,,< Omnia > a fost o călătorie de 7 ani în așteptare, dar a meritat fiecare secundă. Este rezultatul dorinței lui Vasile Advahov de a reinventa piesa noastră folclorică <Paparudă> și visul meu de a îmbina folclorul cu ritmurile dance.”, mărturisește Dara.

 

,,Omnia”  disponibilă pe toate platformele de streaming: YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.