MIRA și rareș colaborează pentru prima dată și lansează ,,Să fii tu” – o exprimare delicată și sensibilă a unei iubiri profunde și a dorinței de a se topi în întregime în persoana iubită. Vocile celor doi artiști se împletesc armonios, creând o atmosferă încărcată de emoție și pasiune, care te face să pui piesa pe repeat. Astfel, „Să fiu eu ochii tăi, să fiu eu gura ta…” devine un refren care rămâne întipărit în mintea voastră, capturând esența unei relații în care doi oameni își doresc să devină unul. Enjoy!

 

Piesa a fost scrisă de Alexandru Pelin și Vlad Lucan, care s-a ocupat și de partea de producție. Videoclipul îi are ca personaje principale pe MIRA și rareș, în rolul îndrăgostiților. Acesta a fost realizat de Quba, Moza Kaliza și Loops Production. 

,,Îmi era dor să cânt despre dragoste, să fac o declarație în versuri și mă bucur că rareș a acceptat să dea culoare împreună cu mine acestui mesaj. Îmi doresc să se regăsească foarte mulți oameni dornici să dăruiască iubire prin piesa asta.” ne spune MIRA. 

 

,,Era momentul pentru o nouă piesă sensibilă și mă bucur că ea se întâmplă alături de MIRA. Cred că ne-am descurcat foarte bine în a transmite mesajul versurilor și sperăm că și vouă vă va plăcea la fel de mult.” ne spune rareș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.