Pyroblast, una dintre cele mai fresh trupe pop-rock ce nu se conformează stereotipurilor impuse de societate, sparge rutina zilnică cu „Eliza”, un single inedit ce se regăsește pe „Fete & regrete”, cel de-al doilea album din carieră. Materialul este format din 14 piese sub forma unor scrisori audio inspirate din experiențele băieților. Piesa „Eliza” este însoțită de un videoclip nonconformist în care solistul trupei joacă rolul principal în povestea creionată chiar de el.

Cu o combinație de riff-uri puternice de chitară și versuri captivante, „Fete & Regrete” conține piese precum „Theodora”, „Dragostea din Tei”, dar și „Eliza”, „Umbra mea”, „Sasha”, alături de ZDA, și este disponibil pe platformele de streaming.
Cristian Robe, Mihai Ghiocel, Bogdan Tăbârca și Petru Aldea sunt cei patru băieți care împreună formează trupa Pyroblast. Iubesc muzica pop-rock, sunt mari fani Machine Gun Kelly, Mod Sun și BMTH și pregătesc deja o mulțime de surprize. Pyroblast a lansat piese precum „Invită-Mă la dans”, „Get You Low”, „o noaptE în Anglia”, „la ferEAstra ta”, „albă cA zăpada”, dar și „Pinky Swear”, melodie care face parte din seria de garrage live session, totul într-un cadru atipic și „Theodora”, „the badass girl” pe care băieții o descriu în fiecare vers și acord cântat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.