Pe locuri, fiți gata, Cartoon Network! Primăvara aceasta aduce un plus de adrenalină prin intermediul unui nou joc –  Casa Bântuită Gumball.

Jocul oferă o experiență inedită ce are loc într-o casă bântuită din Elmore. În joc apar personaje îndrăgite din cunoscutul serialul „Lumea Minunată a lui Gumball” – Darwin, Anais, Gumball și mulți alții.

În timp ce jucătorii explorează Casa Bântuită, sunt întâmpinați de Gumball și își dau seama că trebuie să îndeplinească o misiune palpitantă pentru a scăpa de pericolele care îi pândesc. Cu toate acestea, trebuie să fie vigilenți, deoarece o fantomă s-ar putea ascunde în apropiere. Nu este cazul de îngrijorare, deoarece personajele din Casa Bântuită oferă indicii și sfaturi pentru a-i ajuta pe participanții la joc să îndeplinească misiunea și să scape de pericolele care îi pândesc.

Odată îndeplinită misiunea, jucătorii pot obține un loc în clasament. Jocul Casa Bântuită este disponibil pe Roblox și poate fi jucat oricând.

Mai sunt multe de văzut din Uimitoarea lume a lui Gumball! Cartoon Network Game On! se pregătește, de asemenea, pentru un nou joc Gumball Turnul Apărării care va apărea în curând în metaverse. Elmore este sub asediu, iar jucătorii trebuie să intervină pentru a salva situația. Fiți pregătiți pentru a apăra Elmore! deoarece personajele voastre preferate din Gumball vă stau la dispoziție, gata pentru a ajuta la apărarea orașului. Noul joc prezintă patru turnuri diferite de construit, fiecare cu trei opțiuni speciale de îmbunătățire. Cu zece niveluri de cucerit, jucătorii vor avea parte de o confruntare epică, cu o mulțime de Gumball XP și monede de câștigat pe parcurs.

„Analizăm în mod constant Game On! în funcție de audiențe și utilizând datele de performanță pentru a ghida următoarea experiență imersivă. Combinarea mecanismelor de joc extrem de populare cu un brand îndrăgit și transmiterea acesteia pe Roblox reprezintă o victorie atât pentru public, cât și pentru brandul nostru. Strategia noastră este incluzivă, dedicată tinerilor și construită în așa fel încât să ajungă organic în atenția acestora, în locurile unde își petrec timpul, încercând tototdată să ofere conținut de divertisment interactiv și atractiv, care să sporească atașamentul față de brand, a declarant Monika Oomen, VP Brand, Comms and Digital Content Strategy, Warner Bros Discovery, EMEA, kids.

Cartoon Network Game On! este o experiență imersivă pe populara platformă de jocuri Roblox, care îi transportă pe copii într-un tărâm virtual. Aceasta le permite participanților să se implice în jocuri în care pot explora lumea virtuală a serialelor de succes mult îndrăgite – Cartoon Network Craig și Dumbrava, Haideți, Tineri Titani!, Aventurile Fraților Ursuleți, Ben 10 și Uimitoarea lume a lui Gumball.

Cartoon Network Game On! continuă să ofere experiențe distractive și captivante copiilor din toată lumea. Recent, platforma a marcat o serie de evenimente importante:

A sărbătorit cea de-a 25-a aniversare a Fetițelor Powerpuff cu o serie de jocuri și activități tematice, a colaborat cu Carnavalul Viareggio din Italia pentru a aduce personajele Cartoon Network la viață în parade și spectacole. A sărbătorit premiera filmului WONKA cu un joc interactiv inspirat din film și a integrat Bakugan în Polonia, oferind fanilor o nouă modalitate de a se juca cu personajele preferate.

Pe lângă toate acestea, Cartoon Network Game On! a lansat recent o experiență imersivă numită Hero Inside Cinema. Acest cinematograf unic este construit tematic în jurul serialului Hero Inside și oferă spectatorilor o privire în culisele spectacolului. Premiera primului episod a fost un succes uriaș, iar cinematograful este acum disponibil în Franța, Austria și Elveția.

Cartoon Network Game On! are multe de oferit copiilor de toate vârstele. Cu o varietate de jocuri, activitați și experiențe imersive, platforma este o destinație ideală pentru distracție și aventură.

Iată câteva exemple de ce pot găsi copiii pe Cartoon Network Game On!:

  • Jocuri cu personajele lor preferate Cartoon Network
  • Activități interactive care le stimulează creativitatea și imaginația
  • Experiențe imersive care îi transportă în lumi fantastice
  • Oportunitatea de a se conecta cu alți fani din toată lumea

Cartoon Network Game On! este locul perfect pentru ca cei mici să se distreze și să exploreze. Cu conținut nou adăugat constant, platforma oferă o experiență mereu proaspătă și captivantă.

Recunoscut pentru că a continuat să aducă copiii împreună prin intermediul jocului online, aducând în același timp emisiunile la viață într-un mod fără precedent, Cartoon Network Game On! a fost nominalizat la premiul Kidscreen 2024 pentru cea mai bună aplicație de joc (de brand) și a câștigat un premiu Broadcast Digital Awards pentru cel mai bun suport digital pentru un domeniu, canal sau gen. Lucrând în mod constant pentru a dezvolta experiențe noi și interesante pentru copii, cu o valoare adăugată reală pe o platformă pe care o iubesc, la un an de la lansare, Cartoon Network Game On! a primit până acum peste 33,2 milioane de vizite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.