Tudor și Bianca se știu de ceva vreme, au compus și au lucrat împreună în studio.

 

Cred că Universul a adus Soarele pe strada mea. La un moment dat, m-a întrebat cineva, într-un interviu, cu ce artist îmi doresc cel mai mult să colaborez. Răspunsul a fost Fly Project. Și acum, 6 luni mai târziu, mi s-a împlinit dorința, de asta zic, soarele e pe strada mea, am manifestat și s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Îl apreciez foarte tare pe Tudor, mereu m-a inspirat și acum chiar colaborăm! Wow! Sper să vă placă și să lăsați Soarele să intre în playlistul vostru!” declară Bianca.

Soarele pe strada mea” a apărut într-o tabară de compoziție, anul trecut, unde am lucrat alături de Andi Banică, Misha Miller, Bastien, Luci Nagy și Phenom (Florin Boka), iar de aici și până la acest feat nu a fost o cale lungă: Am așteptat doar să se potrivească piesele de puzzle din mintea mea și a întregii echipe, iar piesa lipsă a fost o voce altfel, cu un timbru deosebit, așa ne-am gând la Bianca și iată-ne aici 🙂

Într-o lume în care veștile bune sunt rare, în care zilnic avem multe motive să ne întristăm sau să ne supărăm, Soarele pe strada mea” vine să îți schimbe starea, să îți dea o doză de optimism, să îți spună că și mâine e o zi, că după rău vine și bine, că soarele ajunge, cu siguranță, și pe strada ta. O dai tare în căști, în mașină sau pe oriunde ești și te eliberezi de gânduri, simți și atât” povestește Tudor.

Videoclipul a fost filmat de creativa echipă NGM, care a făcut să iasă soarele într-o zi super friguroasă, “în care vremea ne-a jucat o festă pe ultima sută de metri și am înghețat în ultimul hal, dar energia piesei și cea dintre noi ne-a făcut să rezistăm până la capăt”.

 

 

După “Copacabana”, un hit viral în TikTok în 2023, dublu disc de platină pentru peste 25 de miliarde de utilizări și vizualizări pentru Toca Toca, în toată lumea, FLY PROJECT lansează o piesă în limba română, răspunzând astfel la una dintre cele mai dese întrebări și dorințe exprimate în social media și interviuri. Raisa, primul hit FLY PROJECT în limba română, nu lipsește din cluburi și de la petreceri și acum, atât în varianta originală cât și în varianta relansată acum doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.