Duminica aceasta, imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, gimnasta Larisa Iordache va fi invitată să răspundă tirului de întrebări la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Larisa Iordache este cea mai titrată gimnastă a României, la competițiile continentale. În 2017, Larisa Iordache s-a retras din gimnastică, dar a revenit spectaculos, după 3 ani. În 2021 s-a retras a două oară din activitatea competițională, și în prezent este antrenoare la clubul sportiv Dinamo.

În 2010 a participat la junioare, la campionatul European desfășurat la Birmingham, Marea Britanie; acolo a obținut aur la sol, argint la bârnă, bronz la individual compus și a contribuit la  obținerea medaliei de argint, câștigată de echipa României. După 10 ani de carieră, în care a adunat în total 16 medalii la europene, a devenit, în decembrie 2020, cea mai titrată gimnastă din România la competițiile continentale.

“Care este cel mai mare sacrificiu făcut pentru performanță?”, “Naște rivalitatea campioane?”, “Cine ar fi fost Larisa Iordache fără Bellu și Bitang?”, “Faceți foamea?”, “Cum e viața după gimnastică?”, “Unde ați greșit?”, “Cât de greu va este fără mama?”, “Cât de încet vă grăbiți spre altar?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Larisei Iordache duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu o carieră care a fost marcată de succese remarcabile și provocări personale, Larisa Iordache va oferi un punct de vedere unic asupra lumii gimnasticii și va răspunde cu generozitate întrebărilor adresate de Denise Rifai.

Doamna Mariana Bitang și domnul Bellu mi-au salvat cariera”, spune Larisa Iordache, profund emoționată, dezvăluind detalii inedite din culisele vieții de sportiv de performanță și împărtășind perspectivele sale asupra viitorului și a ceea ce înseamnă pentru ea viața după gimnastică.

Așadar, nu ratați, duminica aceasta, imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, emisiunea de interviuri “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.