Seria de filme thriller difuzate în premieră, în fiecare seară de joi, continuă și în luna aprilie la DIVA cu un nou calup de povești TV cât se poate de intense. Colecția cutremurătoare din luna aprilie include povești cu surori răzbunătoare, în care bogăția ascunde monștri, iar orașele mici sunt pline de secrete periculoase. În total, seria de filme thriller de joi include 4 filme, în luna aprilie.

 

În serile de joi din aprilie, de la ora 20:00, DIVA invită telespectatorii să urmărească titlurile:

 

  • 4 aprilie – „Triplă amenințare” („Triple Threat”, 2022). În scenariu, viața gemenelor Reina și Alex (interpretate de Scout Taylor-Compton) este dată peste cap de o a treia soră, separată de ele la naștere, Trinity (jucată de aceeași actriță). Aceasta a pus la cale un plan malefic, care le amenință pe amândouă: îi va înscena o crimă uneia dintre ele, apoi își va însuși identitatea celeilalte.
  • 11 aprilie – „Frumos, bogat, mortal” („Crazy, Rich and Deadly”, 2020). În acest thriller intens, fațada bogăției se sfărâmă atunci când se aprinde scânteia iubirii. Când Brandi (Natasha Wilson) este invitată pe domeniul familiei iubitului ei, Aaron (Taylor Napier), descoperă că tatăl acestuia este unul dintre cei mai bogați oameni din țară și că ascunde secrete periculoase.
  • 18 aprilie – „Tuns, vopsit, crimă” („Cut, Color, Murder”, 2022). Eroina poveștii TV este Ali Reed (Julie Gonzalo), care are propriul salon de coafură în orășelul Golden Peak, dar este și detectiv amator, ajutând poliția din localitate să identifice vinovații. Intriga? Este una dintre cele mai ocupate perioade din an, la salon, pentru că urmează anualul Miss Golden Peak Beauty Pageant, pe care și Ali l-a câștigat, într-un an, și care este organizat cu o mână de fier de Mitzi Stewart (Rebecca Staab). Când în orășel are loc o crimă în plină stradă, Ali face echipă cu detectivul particular Kyle Crawford (Ryan McPartlin), pentru a elucida crima.
  • 25 aprilie – „Crima din Cherry Springs” („Redemption in Cherry Springs”, 2021). Apreciata jurnalistă Melanie Abrams (Rochelle Aytes) vine în vacanță în orășelul ei natal, Cherry Springs. Iar când aici are loc o tragedie, nu poate sta deoparte și începe să investigheze dispariția misterioasă a unui prieten din copilărie, Tony Patel (Rajiv Sharma). Alături îi stă detectivul Jake Collins (Keith D. Robinson).

Pentru a afla care este deznodământul tuturor acestor povești intense, nu ratați seria  Thrillerele de joi seara, care continuă și în luna aprilie la DIVA, de la ora 20:00!

 

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

 

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.