Pregătește-te să pornești într-o călătorie muzicală care transcende timpul și spațiul, în timp ce renumitul DJ și producător Sasha Lopez face echipă cu senzaționala Elianne pentru a lansa cel mai recent single al lor, Fashionista

Fashionista este un mix captivant de ritmuri dance, producție impecabilă și vocea spectaculoasă a Eliannei. Sasha Lopez, cunoscut pentru stilul său distinct și hiturile internaționale impresionante, își arată încă o dată talentul excepțional în această colaborare. 

 

Cu acest single, duo-ul surprinde cu un ritm care păstrează esența și eleganța hiturilor lui Sasha Lopez, aducând în același timp sound-uri contemporane în prim plan.

 

Sasha Lopez este cunoscut deja pentru hiturile sale internaționale, precum „All My People”. Recunoașterea sa este consolidată de recordurile din mai multe țări, dovedind talentul său remarcabil. Colaborarea sa recentă cu Misha Miller la „Smoke Me” a strâns peste 23 de milioane de vizualizări, stabilindu-i și mai mult impactul și popularitatea.

 

 

Elianne își împărtășește entuziasmul: „Cu ‘Fashionista’ a fost dragoste la prima ascultare! Am simțit de la început că este o piesă bună, cu care am avut un ‘meci’ reușit. Mi-am dorit de mult să lucrez cu Sasha Lopez și mă bucur că am găsit cea mai potrivită piesă pentru colaborarea noastră.”

 

Sasha Lopez adaugă: „Fashionista este rezultatul unor ședințe pline de inspirație, după care simți că ai obținut acel ceva „catchy” fără să fi fost forțat, căutat. Este un single perfect pentru începutul toamnei, care poartă melancolia unei veri fierbinți care tocmai s-a încheiat, invocând în același timp noi căutări și aventuri.”

 

Piesa este disponibilă pe principalele platforme de streaming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.