Prima colaborare dintre Holy Molly și RAVA aduce vocea versatilă și interpretarea emotivă a lui Holy alături de sound-ul urban și vibe-ul tulburător al lui RAVA. ,,Spune-mi” este piesa ce unește două prezențe puternice și vorbește despre urmele dureroase pe care le poate lăsa dragostea. 

Piesa a fost scrisă de Holy Molly, Alexandru Turcu, Irina Rimes și RAVA. Alexandru Turcu s-a ocupat și de partea de producție. Spune-mi face parte dintr-un EP viitor semnat Holy Molly. Mai mult decât atât, piesa vine însoțită și de un videoclip spectaculos, regizor, DOP & color David Mogan, edit de frnk și producție de LOOPS PRODUCTION. 

 

,,Disperare, dor, dorința de a obține ceva ce nu ai avut niciodată, de fapt, ochi închiși și lacrimi înghițite în singurătate pe bezna totală a unei minți mult prea îndrăgostite…

<<Spune-mi>> este o piesă care parcă s-a scris singură, ne-a dictat realitatea ei și ne-a ținut agățații în studio cu inimile bubuind în piept de emoție. Colaborarea cu Rava a adăugat dinamică și mister piesei, iar această colaborare m-a bucurat enorm.” ne spune Holy Molly. 

 

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Artista este considerată revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume importante din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ceea ce a propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul ei „Shot a friend” i-a adus o nouă valoare de fani, deoarece piesa a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai ascultate melodii din Polonia și în clasamentele din CSI. După succesul internațional cu piesele „Menage a Trois”, „Back to her”, „Twinkle Twinkle” și „Shot a friend”, artista a lansat hitul „Plouă”, în colaborare cu Tata Vlad, o piesă care a ajuns pe prima poziție în clasamentele muzicale specializate ale posturilor de radio din România. Single-ul „Watch Me” a reușit, de asemenea, să fie prezent în Top 10 Airplay Radio din România timp de mai multe săptămâni, fiind una dintre cele mai ascultate piese în acea perioadă, iar „Sunday Night” a fost pe locul 3 în Radio Chart Polonia. Cel mai recent single al ei, „Facem cum vrei tu,” a rămas în Top 10 Media Forest timp de 8 săptămâni, ajungând până pe locul #6, iar una dintre ultimele sale colaborări, alături de ADI pentru ,,Totul meu” a cucerit atât radiourile, fiind pe locul #3 în topul celor mai ascultate piese, cât și platforma TikTok, unde are peste 350K de videoclipuri realizate pe sound de către utilizatori. Mai mult decât atât, recent artista a colaborat cu celebrul duo VAMERO pentru piesa “Shake It”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.