Salutare si bine v-am gasit la prima recomandare marca CANAL+ Original si Focus Sat, din aceasta toamna!

Treaba este foarte simpla: am pentru voi o super recomandare – din 9 octombrie, puteti urmari cate 2 episoade din serialul „Brigada”, in fiecare seara de luni pana joi, incepand de la ora 21:30, pe Focus Sat TV. Dar vestea cea mare este ca fix in ziua premierei puteti vedea toate cele 8 episoade integral in Aplicatia Focus Sat. Nu uitati ca aplicatia poate fi testata gratuit timp de 7 zile.!

Acum sa revenim la serialul „Brigada”, cea mai de succes lansare CANAL+ Original de anul acesta, in Franta. „Brigada” e un thriller semnat de Jeremie Guez, care e cunoscut pentru filmele „Bluebird In My Heart” si „The Sound of Philadelphia”, dar si pentru serialul „A French Case”. Fiecare episod din serialul francez are 52 de minute si se axeaza pe o serie de investigatii neobisnuite si de arestari spectaculoase, din palmaresul unei trupe de elita a Politiei Nationale Franceze, care lupta impotriva crimei organizate si terorismului: BRI (Brigada de Cercetare si Interventie). Brigada din titlu exista in realitate, in Franta: a aparut in 1964 si e echivalenta SWAT, din SUA.

Pe parcursul celor 8 episoade, avem parte de raiduri, urmariri si un mix de evenimente care sustin foarte bine acest serial polistist. Actiunea din „Brigada” are loc in Paris si se axeaza pe lupta dintre BRI si bandele interlope care ar putea distruge orasul.

In distributie, gasim atat tinere sperante, cat si chipuri cunoscute, ca Emmanuelle Devos, care a castigat un Premiu Cesar, in 2001, pentru rolul din filmul „Sur mes lèvres”. Serialul debuteaza lent, dar credeti-ma: pericolul creste alarmant si veti savura o portie intense de actiune, in fiecare episod. Si sigur nu va veti opri la unul singur! In concluzie, din 9 octombrie, aveti programul facut, in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 21:30, pe Focus Sat TV. Iar cei grabiti au la indemana Aplicatia Focus Sat, pentru un binging de o seara!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.