Toamna aceasta, ti-am propus sa traiesti „O toamna ca-n plina vara!”: PlayU.ro ti-a pregatit 6 emisiuni online exclusive, fiind primul website din Romania care realizeaza (in regim si in decoruri proprii) 6 formate online, cu ajutorul agentiei CreativeCreature.ro! Asa cum v-am obisnuit si pana acum, am creat formatele de la zero si am investit in decoruri si echipamente de top, pentru a va oferi un continut de calitate, care sa va distreze la orice ora si care este creat exclusiv pentru zona digitala – aflata in plina ascensiune.

Am inceput in 2020 (cu prima emisiune online produsa de un site de divertisment din Romania) si pana in prezent am continuat sa realizam productii digitale noi, in fiecare nou sezon. Si in aceasta toamna, si in primavara viitoare, vom continua sa investim in continut original, difuzat exclusiv online, pe canalul de YouTube PlayU.ro!

Formatele noastre digitale sunt:

 1. „Online cu de toate”, prima emisiune online a unui site de divertisment din Romania, care revine in toamna asta, cu sezonul 6: invitati fabulosi, discutii pe masura, vesti din online, premiere cinematografice si melodii puse pe repeat – toate prezentate de Bogdan Batranu.

2. Ai grija ce postezi, suntem cu ochii pe tine, in „You Are Not Entertainment”. Veselia se intoarce in toamna, intr-un nou sezon (al treilea), alaturi de HERA/Andra Lupu, Bogdan Batranu si KLYDE/Claudiu Nerghes!

3. Tot in acest final de an descoperi cele mai cool seriale, in a treia serie din „Pauza de seriale”, alaturi de Bogdan Cazan.

4. Traieste magia dansului, oriunde vrei tu: „Danseaza si punct” revine in primavara lui 2024, cu sezonul 2 si un decor nou. Iar prezentatorului (Andrei Paraschiv) i se vor alatura 3 jurati nou-nouti (Ioana Mihai, Mihai Petrini si Eugen Cernat).

5. Prima noastra emisiune noua din aceasta toamna vine in ajutorul doamnelor si domnisoarelor, invatandu-le ca frumusetea are mai multe intelesuri. Pregateste-te sa te descoperi, in „Beautylight” (sezonul 1, prezentat de Ana Elena Grigorie)!

6. A doua premiera tomnatica proprie este „Da-i cu Play!” (sezonul 1, gazduit de HERA/Andra Lupu, Ciprian Pop și Andrei Paraschiv), in care te invitam sa dai sonorul mai tare si sa canti alaturi de noi.

BONUS: daca vrei sa ne cunosti mai bine, trebuie doar sa dai cu Play clipurilor speciale din seria „5, pe BUNE”, in care vei descoperi curiozitati, intrebari-capcana si mult mister despre echipa noastra. In plus, alaturi de zona video, ne poti urmari pe playu.ro si atelieruldestiri.ro (ambele fac parte din universul Creative Creature).

Pe langa aceste formate online, produse in-house, serviciile complete ale agentiei Creative Creature includ:

 • continut original si SEO-friendly pentru blog, corectura gramaticala, traduceri, analize, stiri, interviuri, descrieri de produse pentru site-uri e-commerce;
 • manageriere pagini Facebook, Instagram, YouTube si TikTok;
 • studio foto & make-up professional, foto de produs si de eveniment;
 • productie video (emisiuni online, clipuri video de produs si de eveniment) ;
 • PR (newsletter, comunicate de presa, intretinerea relatiei cu bloggeri, vloggeri si influenceri);
 • grafica (logo-uri, poze de profil, de postari si de cover, pliante, carti de vizita, bannere, etc.);
 • organizare completa de evenimente (band live, sonorizare, scena, lumini, etc.);
 • inchiriere studiouri pentru podcast;
 • acoustic sessions;
 • cursuri de tobe si pian.

Nu uita: traieste „O toamna ca-n plina vara!”, alaturi de PlayU.ro si agentia Creative Creature, urmarind emisiunile noastre online, care te distreaza garantat si care pot fi urmarite exclusiv pe canalul de YouTube PlayU.ro!

Hub-ul creativ al agenției de PR și comunicare Creative Creature, fondată acum 5 ani (în care s-au făcut investiții masive vara asta) și-a deschis oficial ușile, cu o petrecere de zile mari! 🎉🎈 În acest sezon, vă propunem să trăiți 𝑶 𝒕𝒐𝒂𝒎𝒏𝒂̆ 𝒄𝒂-𝒏 𝒑𝒍𝒊𝒏𝒂̆ 𝒗𝒂𝒓𝒂̆!, alături de PlayU.ro – primul website din România care realizează (în regim și în decoruri proprii) 6 formate online, cu ajutorul agenției CreativeCreature.ro! ✨

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.