“Rocco Schiavone”, un nou serial de la Kanal D2, încărcat de dramatism, este gata să cucerească telespectatorii în fața micilor ecrane, începând de astăzi, de la ora 22:30.

Serialul, o producție cu un scenariu foarte alert, realizată în Italia în 2016, își va delecta telespectatorii de luni până vineri, de la ora 22:30, la Kanal D2, cu întâmplări dramatice din viața subcomisarului  de poliție Rocco Schiavone (interpretat de Marco Giallini),  personajul principal din serialul omonim.

Rocco este nevoit să ia viața de la capăt, după ce a fost transferat, pe motive disciplinare, din Roma, orașul pe care îl adoră, în Aosta, locul său natal. Rocco urăște noua sa realitate însă se cufundă în muncă, investigând crimele care perturbă pașnica Vale a Aostei.

Sofisticat, irascibil, recurgând adesea la metode care se situază la limita legalităţii pentru a rezolva cazurile, Rocco nu se simte în largul lui în mijlocul munților  și al localnicilor din Aosta.  Își disprețuiește superiorii, însă este înzestrat cu harul de a afla adevărul, de a desluși crimele ce se petrec în orașul său natal.

 

În primul episod al noului serial “Rocco Schiavone”

 

Un cadavru găsit pe pârtiile de schi din Champoluc, stârnește stupoare și controverse în orașul Aosta. Ajutat de agentul Italo Pierron (Ernesto D’Argenio), unul dintre puținii polițiști locali în care poate avea încredere, și de medicul legist Alberto Fumagalli (Massimo Reale), Rocco află identitatea victimei, Leone Micciché (Sebastiano Strazzanti), manager al unui adăpost de lângă locul crimei. De aici urmează o serie de detalii care vor atrage suspiciuni îndreptate către Omar (Alessandro Adriano), un instructor de schi local. Omar, amantul Luisei, femeia de la care Leone aștepta un copil, devine suspectul principal al crimei.

Între timp, un vechi prieten român al lui Rocco, Sebastiano (Francesco Acquaroli), sosește la Aosta pentru o înțelegere dubiosă în care vrea să-l implice pe comisarul adjunct: să pună mâna pe o încărcătură de marijuana pentru a o vinde pe piața neagră a substanțelor interzise. Rocco îl implică în acțiune pe Italo, cu care formează o echipa tot mai puternică.

Nu ratați, începând din această seară, noul serial “Rocco Schiavone”, difuzat de luni până vineri, de la ora 22:30, numai la Kanal D2.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.