Duminică, 1 octombrie, începe primul sezon al celui mai așteptat reality show al momentului: Love Island România. Alina Ceușan, gazda emisiunii, va avea alături de ea un povestitor, care va urmări, pas cu pas, parcursul celor 10 concurenți. DJ-ul Virgin Radio, Dragoș Răduță, este vocea care va reda cu umor, empatie și puțină ironie tot ce se întâmplă în casă.

 

Dragoș Răduță este DJ, pasionat de când se știe de muzică și tot ce e nou în această industrie. În fiecare săptămână este gazda emisiunii ”Virgin Radio Dance Chart”, unde le prezintă ascultătorilor cele mai tari piese dance ale momentului. Pe TikTok, Dragoș a strâns o comunitate de peste 260.000 de followeri.

 

Despre rolul în emisiunea Love Island România spune că el va fi omul de legătură între cei de acasă și tot ce se întâmplă pe insulă. ”Misiunea mea la Love Island e atât simplă, cât și complexă. Simplă pentru că am calitatea de <<povestitor>>, iar mie dacă e ceva care-mi place mult, e să dau din gură. Complexă pentru că am responsabilitatea de a conecta audiența la fiecare moment intens, de a-i reda cât mai autentic vibe-ul din interiorul vilei. Indiferent că e vorba despre flirturi și replici incendiare, pasiune dusă la extrem și, bineînțeles, rivalități mai mari sau mai mici. Cu un strop de umor și unul de empatie, voi fi, practic, un liant între oamenii de acasă și acțiunea de pe insulă și voi spune, de multe ori, ceea ce și publicul gândește. Chiar dacă pentru asta va fi nevoie să mai apelez și la ironie, că sigur va fi cazul. Toate acestea pentru a transforma Love Island într-o experiență și mai interactivă decât este deja. Abia aștept… să ne auzim!”, a spus Dragoș Răduță.

 

În Love Island România, 5 fete și 5 băieți vor intra în cea mai fierbinte aventură a vieții lor cu dorința de a găsi dragostea adevărată. Show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond începe duminică, 1 octombrie, pe VOYO, iar din 2 octombrie, telespectatorii îl pot urmări, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.