Încarcerați: Prima zi (16×60’)

Premiera vineri, 1 septembrie, de la ora 23:00

Titlul original: Booked: First Day In

 

 

Seria „Încarcerați: Prima zi” urmărește procesul de arestare din America, oferind o privire extraordinară asupra celor mai neobișnuite, bizare și adesea tensionate încarcerări. În fiecare zi, în America, aproximativ 25.000 de persoane sunt arestate și încarcerate. Fiecare episod de o oră va urmări povestea unei persoane arestate, cu permisiunea acesteia, în timp ce trece prin sistem și povestește motivele pentru care a ajuns în închisoare. De la delicte minore la infracțiuni grave, telespectatorii vor fi purtați într-o aventură chinuitoare în timp ce îi vor urmări pe arestați pe tot parcursul procesului de încarcerare.

 

Orele dinaintea crimei | Sezonul 5 (13×60’)

Premiera joi, 7 septembrie, de la ora 23:45

Titlul original: Homicide: Hours to Kill

 

 

 

Cheia soluționării chiar și a celor mai dificile cazuri de crimă se află undeva în ultimele 24 de ore ale vieții victimei. Acest serial documentar urmărește detectivii în vreme ce pun cap la cap evenimentele petrecute în acest interval critic. De la soții geloși și urmăritori obsedați până la secrete îngropate și arme fumigene, fiecare episod este un puzzle mortal în care spectatorii urmăresc fiecare pas al căutării zguduitoare.

 

 

Femei condamnate la moarte (6×60’)

Premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 23:00

Titlul original: Women on death row

 

 

Seria prezintă poveștile unora dintre cele mai rare cazuri din S.U.A. în care femeile sunt condamnate la pedeapsa supremă pentru crimele săvârșite. Fiecare episod prezintă o crimă și un proces sfâșietor prin interviuri exclusive cu femeile condamnate, martori, membri ai familiilor victimelor, precum și membri ai familiilor femeilor condamnate, avocați și oficiali ai forțelor de ordine.

 

Emisiunea acoperă, de asemenea, procesul de apel, inclusiv rejudecarea în unele cazuri, și analizează modul în care noua legislație din unele state influențează condițiile în care femeile condamnate trăiesc în închisoare în timp ce își așteaptă soarta.

 

 

 

Orașul Crimelor Sezonul 2 (10×60’)

Din 11 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19:15

Titlul original: Murdertown

 

 

În fiecare episod, actrița Katherine Kelly, care a jucat rolul unui detectiv în serialul de succes „Happy Valley”, prezintă pas cu pas cum au fost rezolvate crime extraordinare și cum acestea se încadrează într-un tipar mai larg și tulburător pentru un anumit oraș. Acesta este serialul care face ca crimele să pară reale: s-au întâmplat pe o stradă, într-o gară în care chiar ați fost.

 

 

Cadavru în bagaj: Deborah Chong (2×60’)

Premiera luni, 25 septembrie, de la ora 23:00

Titlul original: Body In The Suitcase: The Murder Of Deborah Chong

 

 

Pe 11 iunie 2021, camerele de supraveghere o surprind pe Jemma Mitchell, în vârstă de 38 de ani, cu o valiză mare și albastră spre adresa din Wembley a prietenei sale de la biserică, Deborah Chong. Câteva ore mai târziu, Mitchell este înregistrată părăsind zona; trăgând după ea două valize, vizibil grele. Dar abia după ce corpul decapitat al lui Deborah este descoperit două săptămâni mai târziu (la peste 320 de kilometri distanță), imaginile capătă o semnificație înfiorătoare.

 

Ar fi putut oare Jemma Mitchell, o osteopată politicoasă din clasa de mijloc, să fi folosit cu adevărat acea valiză pentru a transporta cadavrul prietenei sale? Oare a ucis-o? Și, dacă da, cum a ajuns amiciția lor creștină să se transforme în crimă?

 

În această emisiune captivantă în două părți, telespectatorii vor putea descoperi profunzimea șocantelor răsturnări de situație din acest caz fără precedent, prin relatări directe de la membrii familiei, martori oculari și poliție.

 

Pe măsură ce emisiunea dezvăluie complotul sinistru de care Jemma este acuzată că l-a pus la cale, explorăm țesătura complexă a circumstanțelor din spatele prieteniei improbabile dintre Jemma și Deborah și presiunile ascunse cu care se confruntau amândouă, în spatele ușilor închise.

 

Cu mama Jemmei, Hilary, încă foarte convinsă de nevinovăția fiicei sale, și cu dovezi medico-legale extrem de limitate, emisiunea aduce în atenție pierderea tragică a vieții unei persoane vulnerabile, abordând în același timp întrebarea dificilă și macabră care se află în centrul apărării juridice a Jemmei: este oare posibil din punct de vedere fizic să ucizi și să dezmembrezi pe cineva fără să lași nicio urmă?

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.