Sasha Lopez și DARA sunt un combo creativ care în ultimii 4 ani au creat împreună hit-uri ce au ajuns în topurile din România. Primul lor succes în aceasta formulă este piesa “Smoke me”, piesă ce a ocupat primul loc în topul Shazam în România, Bulgaria și Turcia și acumulând peste 12 milioane de vizualizări și 1.000.000 de stream-uri într-o lună. Cei doi artiști au colaborat și pentru “Butterfly Dance” și “Chemical”.

După multiple realizări, cei doi artiști surprind publicul cu o colaborare care trece granița de producție muzicală, aducând-o pe DARA alături de Sasha într-un feat. incendiar .“Gasoline” a fost creată acum trei ani, atunci când s-a filmat și clipul pentru piesă. Cu toate acestea, cei doi artiști au amânat momentul lansării. Între timp DARA s-a axat pe lansarea propriului său album, “Ruleta”.

DARA a împărtășit câteva gânduri despre piesa „Gasoline”: „Este o piesă tristă dansantă. O ador și sper că cei care o vor asculta să se simtă bine și să intre în lumea noastră ușor dramatică, dar atât de catchy.” Aceasta subliniază modul în care piesa reușește să îmbine într-un mod unic elemente emoționale puternice cu vibrațiile captivante ale muzicii de dans.

Povestea evocată de DARA aduce în prim-plan o dragoste intensă și tulburătoare, care s-a dovedit a fi toxică pentru ea. Cu toate acestea, prin versurile sale, DARA subliniază curajul de a spune adio și de a căuta refugiul în propria putere interioară.

Sasha Lopez este recunoscut pentru stilul său versatil și pentru experiența sa, lucru care reiese și din producția extraordinară pentru “Gasoline”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.