”Up”, piesa interpretată de INNA și Sean Paul, este una dintre cele mai apreciate single-uri din repertoriul artistei, cu peste 100 de milioane de vizualizări.

Piesa nu a trecut neobservată nici de marele jucător de fotbal Sergio Ramos, care a pus o postare pe contul de Instagram în care se antrena, iar pe fundal era piesa ”Up”.

”M-am bucurat să văd că piesa mea a ajuns până și la Sergio Ramos! Fanii mei din Spania mi-au arătat video-ul, iar tatăl meu a fost extrem de fericit, este fan fotbal și îl apreciază pe Sergio Ramos, prin urmare, e și mai mândru de mine”, a spus INNA.

Muzica INNEI nu cunoaște bariere și de curând, artista a marcat o nouă realizare importantă: piesa ”VKTM”, colaborarea cu Sickotoy și TAG, este inclusă în campania ICON de la Victoria’s Secret, într-un video statement în care apar cele mai relevante modele internaționale din lume: Gisele Bundchen, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Hailey Rhode Baldwin Bieber, Candice Swanepoel, Adriana Lima și Adut Akech Bior.

 

Victoria’s Secret – ICON

 

Sickotoy x INNA x TAG – VKTM

 

Nu este prima dată când muzica INNEI a fost integrată în filme, seriale și alte proiecte internaționale: ”Spy”, ”Pitch Perfect 2”, ”Elite”, ”Beauty and the Beast”, dar și în jocuri video precum ”Just Dance”.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube, peste 10 milioane de ascultători lunar pe Spotify. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști români și internaționali relevanți precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.