Mae Stephens si Meghan Trainor lanseaza single-ul „Mr Right”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/MrRightPR

După ce a luminat lumea cu single-ul ei de debut, „If We Ever Broke Up” – cel mai mare single de debut
la nivel global, până în acest an – Mae Stephens se întoarce cu un single la fel de catchy, un imn intitulat „Mr Right”.

„My Right” servește o felie de disco cool și strălucitor, fără efort – un pop creat pentru nopțile de vara.
In acelasi timp, in piesa artistele scot bărbații nesatisfăcători și nepotriviți din viețile lor, în timp ce își continuă căutarea pentru a-l găsi pe cel potrivit.

Noul single o găsește pe Mae unindu-și forțele cu unul dintre idolii ei din copilărie, Meghan Trainor.
„Sunt foarte onorata că Mae mi-a cerut să fac parte din această melodie!! Am fost un mare fan al ei pe rețelele sociale și am fost atât de încântată când echipa ei m-a contactat. Sunt convinsa că ea este micuța mea sora și sunt atât de încântată că acum putem avea o melodie împreună. Mae este o tânără talentată, iar eu abia aștept ca din ce în ce mai mulți oameni să o descopere și să-i audă melodiile incredibile și aptitudinile vocale. Este cea mai dulce și mai talentată fată și merită tot succesul din lume! ❤”, a spus Meghan.

„Meghan este un artist pe care l-am idolatrizat de ani de zile! Ea este artista la care aspir să devin, așa că lucrul cu ea a fost un vis devenit realitate! Ea este artista ideală, cea mai bună
persoană pe care am cunoscut-o vreodată și cea mai minunată MAMA! Atât pentru copiii ei, cât și ca model de urmat, mamă muzicală pentru mine 🙂 Multumesc Meghan!!! 💕🥰”, a declarat Mae.

De când a dezvăluit un fragment din single-ul ei de debut, „If We Ever Broke Up”, pe TikTok, la începutul acestui an, Mae Stephens a devenit un star in mediul online. Single-ul a acumulat peste 350 de milioane de ascultari în întreaga lume, cu peste 132 de milioane pe Spotify și 3,3 milioane pe YouTube. Mae are acum peste 10 milioane de ascultători lunar pe Spotify și piesa este certificată cu argint în Marea Britanie și urmează să fie certificată cu aur în SUA foarte curând.
Acum, în Mae Stephens, generația Z și-a găsit un nou campion – o artistă gata să-și folosească vocea pentru a ajuta anumite cauze.

 

 

Glockenbach x Ella Henderson – lanseaza „Lifeline”

https://umusic.lnk.to/LifelinePR

Lifeline – cineva fără de care nu-ți poți imagina viața. Exact despre asta este noua piesă „Lifeline” a lui Glockenbach. A făcut echipă cu Ella Henderson la acest nou imn de dans, creând o piesă pe care nu o vei scoate din cap.
„Lifeline” este o altă melodie uimitoare, care ne reamintește de ce Glockenbach sunt cele mai interesante noi proiecte electronice și pop ale Germaniei. Doar cu ultimele lor două single-uri, echipa de hitmakeri a generat aproape 100 de milioane de stream-uri în întreaga lume: cu smash-ul „Redlight (feat. ClockClock)”, lansat în vara anului 2021, Glockenbach a luat cu asalt Top 40 din Germania și a primit un disc de aur pentru peste 50 de milioane de stream-uri. Odată cu piesa următoare „Brooklyn (feat. ClockClock)”, lansată la sfârșitul anului 2021, formația a intrat în Top 2 al topurilor radio germane, a urcat pe locul 26 în topurile de vânzări și a câștigat un alt premiu de aur. „Brooklyn” este unul dintre cele mai de succes 10 single-uri radio ale anului în Germania. „YEAH” este un alt imn de petrecere, în care Glockenbach a făcut echipă cu ClockClock, Joel Corry și Tenchi. Single-ul a ajuns în topurile germane de difuzare în prima săptămână. Vocile melancolice întâlnesc ritmuri energice – creând momentul YEAH, pe care îl căutam.
Cântăreața britanică Ella Henderson a impresionat cu talentul ei juriul show-ului „The X Factor”, câștigând recunoaștere la nivel național pentru vocea ei remarcabilă. În 2012, ea și-a lansat în sfârșit primul album de debut „Chapter One” cu single-ul ei numărul 1 „Ghost”, care în cele din urmă a devenit platină. De atunci, Henderson a lucrat la multe proiecte cu artiști celebri precum David Guetta, Rudimental, Sigma, Ofenbach și Kygo.
„Lifeline” este o piesă de dans up-beat, perfectă pentru a dansa în nopțile fierbinți de vară, destinată să electrizeze ringurile de dans în această vară.

 

GIANT ROOKS lanseaza single-ul “SOMEBODY LIKE YOU”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SomebodyLikeYouPR

După ce a acumulat sute de milioane de ascultari și a captivat publicul din întreaga lume, trupa indie rock germană, Giant Rooks lansează un nou single intitulat „Somebody Like You”.

Despre cântec, trupa a spus „Am scris „Somebody Like You” în doar câteva ore în sala noastră de repetiții, să cântam și să scriem împreună ca o trupă, eliberează o energie specială și am încercat să surprindem sentimentul asta. Din punct de vedere liric, am vrut să explorăm o formă de vignetă de compoziție, spunând diferite povești despre personaje diferite în fiecare vers.Ceva ce nu am mai făcut până acum.

Noul track aterizează în urma single-ului favorit al fanilor „Bedroom Exile”, care a strâns peste 5,3
milioane de ascultări pe Spotify.
Pe tot parcursul verii, Giant Rooks se va lansa într-un tur de festivaluri, la nivel global, inclusiv Lollapalooza Chicago, Corona Capital Mexico, Reading & Leeds Festivals UK și Pukkelpop Belgia.
În continuare, se vor alătura lui Louis Tomlinson în turneul său principal prin America de Nord, ca sprijin direct.

Ieșind din Germania, Giant Rooks ia cu asalt scena indie. Fondată în 2015, trupa este formată din Frederik, Finn, Luca și Jonathan și Finn. De atunci, trupa a strâns sute de milioane de vizionări la hituri precum „Wild Stare” și „Tom’s Diner”. Albumul lor de debut din 2020, Rookery, a strâns peste 200 de milioane de ascultari până în prezent, în timp ce a atins, de asemenea, locul 3 în Germania.

 

 

Kali Uchis lanseaza single-ul „Munekita”, alaturi de El Alfa si JT

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/MunekitaPR

Kali Uchis, artista câștigătoare a unui Grammy, începe o nouă eră a melodiilor cu versuri in limba spaniola si lanseaza single-ul „Munekita”, cu rapperul dominican El Alfa și JT din City Girls.

„Îmi place să aduc împreună artiști la care te-ai aștepta cel mai puțin”, spune Uchis. „El Alfa este o legendă latină, iar JT este cineva pe care l-am admirat dintotdeauna. Ambii sunt cunoscuți pentru hiturile lor de vară și pentru energie, așa că sunt incredibil de încântată să-i aduc împreună pentru un cântec distractiv și sexy ca acesta.”

Trio-ul s-a unit pentru „Muñekita”, după o lungă admirație reciprocă – Kali a făcut schimburi numeroase de mesaje cu ambii artiști înainte ca JT să vină în studioul ei din L.A., să audă piesa și să compună partea.

Apoi a primit o versiune pentru El Alfa, care și-a adăugat cu entuziasm contribuția. În septembrie, Uchis va începe turneul Red Moon In Venus Pt. II, o serie suplimentară de date, inclusiv cu opriri la celebrul Hollywood Bowl din L.A., Viejas din San Diego Arena, MGM Grand Garden Arena din Las Vegas și multe altele, cu invitați speciali: Tokischa, Buscabulla (numai în L.A.).

Uchis a încheiat recent prima etapă sold-out a turneului Red Moon In Venus. În plus, Uchis a fost headliner la Coachella în aprilie, De asemenea, a cântat la Lollapalooza din Chile, Argentina și Brazilia și Estéreo Picnic în Columbia.

JT face parte din proiectul City Girls, pe care Billboard tocmai le-a numit una dintre cele mai mari rap grupuri din toate timpurile. Din 2018 au obținut discuri de platină cu hituri precum „Act Up” și „Twerk” asistat de Cardi B. Aparițiile solo ale lui JT includ colaborarea cu Nicki Minaj din 2022
pentru „Super Freaky Girl (Queen Mix”) și piesa din 2021 a lui Summer Walker „Ex For A Reason”.

Emanuel Herrera Batista, cunoscut ca El Alfa, este un artist dominican proeminent în genul dembow. Încă din primele etape ale carierei sale, a obținut un succes remarcabil cu hituri precum „Coche Bomba” și „No Wiri Wiri”, câștigându-i o imensă popularitate și recunoaștere în cadrul scenei muzicale urbane. Colaborează cu artiști renumiți precum Bad Bunny, Farruko, Nicky Jam.

 

 

Stephen Sanchez lanseaza melodia „Be More” si anunta lansarea albumului „Angel Face”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/BeMorePR

Stephen Sanchez este un trubadur din Nashville, TN. Single-ul său „Until I Found You” a primit dublu disc de Platină și a ajuns un top 10 radio T40, top 3 AAA + #1 Billboard Hot Rock și Alternative. O stea în ascensiune, Stephen a strâns deja peste 1 miliard de ascultări globale.

Acum, Stephen lansează single-ul “Be More” și anunță albumul “Angel Face”, care va fi disponibil pe 22 septembrie.

Materialul “Angel Face” relatează viața și vremurile fictivei Stephen Sanchez – a.k.a. „The
Troubadour Sanchez”—care își găsește faima pe baza hitului său din 1958 „Until I Found You” doar pentru lumea să se răstoarne cu susul în jos la întâlnirea iubirii sale Evangeline în 1964.

Pentru a crea albumul, Stephen a făcut echipă cu producătorii Ian Fitchuk [Kacey Musgraves, Leon Bridges] și Konrad Snyder [Noah Kahan, Rainbow Kitten Surprise].

Despre Angel Face, Stephen spune: „Când auzi Angel Face, vreau să știi că aceste melodii au fost scrise pentru tine, pentru a reda clipele de mare dragoste și de mare durere de inimă din interior. Există un cântec pentru starea fiecărui suflet. Când asculți această poveste, sper că te vei regăsi în ea.”

Despre „Be More”, el comentează: „Este un dialog între îndrăgostiți, în acest caz „Trubadurul” Sanchez  și Evangeline. „Trubadur Sanchez” spune cât de mult o vrea pe Evangeline și rugându-o să „fie mai mult”. De exemplu, „Fii mai mult” este mult mai mult decât „te iubesc” și „am nevoie”. Ambele părți cerșesc și proclamă dragoste. Acesta este scopul cântecului.”

Sanchez a deschis calea pentru Angel Face cu recentul său single „Only Girl”, pe care l-a debutat live în turneul său sold-out din această primăvară.  Piesa a fost produsă de Ian Fitchuk și Konrad Snyder, care, de asemenea, au scris melodia împreună cu Stephen. Stephen a interpretat hit-ul său „Until I Found You” cu Sir Elton John în timpul ultimului său spectacol de la Glastonbury.

 

 

Cian Ducrot lanseaza albumul de debut – „Victory”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/VictoryPR

Cian Ducrot se pregătește să-și consolideze statutul de vedetă în ascensiune cu albumul său de debut – „Victory”, lansat astazi, 4 august 2023.

Recent, single-urile „I’ll Be Waiting” si „All For You” au fost certificate cu discul de aur si au ocupat locuri fruntase in topul Official Singles UK.
„Part of Me” este tributul sincer al lui Cian adus cel mai bun prieten al său, Phily, care și-a încheiat propria viață, reflectând asupra momentele împărtășite impreuna si care definesc o prietenie – amintiri care nu vor fi uitate niciodată.
„Part of Me” oferă o perspectivă asupra vulnerabilității purtătoare de suflet și a sound-ului suprem pe care Cian il demonstrează pe tot parcursul albumului „Victory”. Pentru Cian, reprezintă punctul culminant al unui vis de o viață. Dar și mai semnificativ, reprezintă un triumf în fața unor șanse insurmontabile în care curajul, determinarea și sprijinul i-au schimbat viitorul în bine.

„Albumul reprezintă victoria încrederii în sine, victoria tuturor celor din jurul meu pe care îi iubesc și care m-au iubit înapoi”, spune Cian.

Acesta adauga: „Pentru a începe să înțelegi albumul, trebuie să știi multe despre viața mea, de unde am venit, cum eram 
crescut și genul de copil care eram. O casă ruptă la o vârstă fragedă este locul unde a început cu adevărat povestea, mama mea, fratele meu și eu am devenit o echipă și muzica a fost salvatorul nostru. Ne-a salvat mental și spiritual, dar i-a permis și mamei mele să o facă literalmente pentru a pune mâncare pe masă.

Crescut în Cork, Cian a fost înconjurat de muzică mereu, învățând sa cante la pian, chitară clasică, saxofon, percuție, tobe, vioară și flaut. A studiat la Academia Regală de Muzică din Londra de la vârsta de nouă ani și, ulterior, s-a simțit împărțit între pregătirea sa clasică și dorința de a face muzică pop. Și-a continuat studiile în timp ce scria cântece și postări pe rețelele de socializare, dar mintea lui a fost hotărâtă în urma unei tabere de compoziție, de succes, din Los Angeles.
Factorul decisiv între cele două lumi a fost capacitatea pe care o are un artist pop de a se conecta cu publicul său – și
acesta rămâne un aspect important al artei sale până astăzi. Prima sa descoperire pe TikTok a dus la EP-ul său de debut „Make Believe” și a crescut cu fiecare lansare, mai ales cu „I’ll Be Waiting”.

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.