Pe 2 august, campionii consacrați și noile talente din lumea sportului românesc, împreună cu artiști și actori autohtoni au fost prezenți la avanpremiera de gală ce a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni a filmului MEG 2: Confruntare în Adâncuri, distribuit la nivel național de Vertical Entertainment.

 

Boxeri, fotbaliști, baschetbaliști, actori, regizori, oameni de radio & televiziune și influenceri, printre care Mihai Leu, Cătălin Moroșanu, Eric Oliveira, Mihai Zmărăndescu, Radu Ștefan Bănică, Nana Falemi, Iancu Tancul, Valentin Luca, Musty Camara  și Maria Constantin au făcut valuri la premieră.

Pregătește-te pentru adrenalină supremă în această vară în MEG2: Confruntare în Adâncuri, o experiență la superlativ, plină de senzații tari, care duce blockbuster-ul din 2018 și acțiunea la noi înălțimi și adâncimi unde se ascund megalodoni mai mari decât știai că au existat! Scufundă-te în apele neexplorate cu Jason Statham și simbolul filmelor de acțiune, Wu Jing, în timp ce conduc o echipă de cercetare îndrăzneață într-o scufundare în care explorează cele mai adânci zone ale oceanului. Călătoria lor se transformă într-un haos de neconceput când o operațiune de minerit le amenință misiunea și îi împinge într-o luptă pentru supraviețuire cu mize mari. Confruntați cu colosalii megalodoni și cu necruțătorii jefuitori ai mediului, eroii noștri trebuie să depășească din toate punctele de vedere pradătorii fără milă într-o cursă zguduitoare contracronometru.

 

Warner Bros. Pictures și CMC Pictures prezintă MEG 2: Confruntare în Adâncuri cu Statham și Jing în capul unei distribuții de excepție care include și actorii Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna Guillory și Cliff Curtis. Filmul este regizat de Ben Wheatley, după un scenariu de Jon Hoeber și Erich Hoeber și Dean Georgaris și o poveste ecranizată de Dean Georgaris, Jon Hoeber și Erich Hoeber, bazată pe romanul „The Trench” de Steve Alten. Filmul este produs de Lorenzo di Bonaventura și Belle Avery, iar producătorii executivi sunt Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Randy Greenberg și Gerald R. Molen.

 

Warner Bros. Pictures și CMC Pictures prezintă, în asociere cu DF Pictures, o producție di Bonaventura/ Apelles Entertainment Inc., un film de Ben Wheatley, MEG 2: Confruntare în Adâncuri. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment și va putea fi vizionat exclusiv în cinematografe din 4 august 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.