Povestea urmărește aventurile lui Ivandoe, tânărul prinț al pădurii, pe care tatăl său, Marele Cerb, îl trimite într-o călătorie pentru a găsi Pana de Aur magică a temutului Rege Vultur. Împreună cu devotatul său prieten, o mică pasăre albastră numită Bert, Ivandoe descoperă noi și misterioase zone ale pădurii, întâlnind o serie de creaturi bizare pe parcursul călătoriei lor.

 

Aventurile Bravului Prinț Ivandoe promite să ofere o experiență captivantă și plină de aventuri atât celor mici, cât și celor mari. Cu momente comice, personaje fascinante și o poveste inedită, serialul european este deja un succes la nivel global, fiind apreciat de toți iubitorii de animație. Cel de al treilea capitol anunță o serie de noi episoade care mai de care mai captivante și mai dinamice.

 

Într-o lume a rivalităților regale și a creaturilor magice, prințul Ivandoe pornește în căutarea legendarei Pene de Aur. O călătorie care îl va pune în fața unor pericole inimaginabile… și a unor nătăfleți spectaculoși! Dacă într-unul din episoade Prințul Ivandoe trebuie să îl escorteze pe vărul Dudley la o școală de corecție, condusă de Posy Pippins, cea mai strictă guvernantă, în alt episod prințul Ivandoe câștigă o competiție regală și află că premiul este mâna irascibilei Prințese Bucurica, din Regatul Veveriței Roșii, cum va trece bravul prinț prin toate aceste aventuri aflați din cel de al treilea capitol al serialului începând cu 5 august numai la Cartoon Network.

 

 

Să înceapă aventura!

 

 

 

Premierea noilor episoade sâmbătă, 5 august, de la 9.15 numai la Cartoon Network.

Difuzat zilnic la Cartoon Network de la 14:15.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie a Warner Bros. Discovery și cea mai importantă rețea de serii animate la nivel global, oferind cel mai bună conținut original pentru copii și familii, inclusiv serii de succes precum Măr & Ceapă, Ben 10, Craig și Dumbrava, Aventurile bravului prinț Ivandoe, Uimitoarea lume a lui Gumball, Haideți, Tineri titani!, Aventurile Fraților Ursuleți, și multe altele. Urmărit în peste 185 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin angajarea audienței sale la intersecția dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale pro-sociale premiate, Stop Bullying: Speak Up și Cartoon Network Buddy Network sunt recunoscute și frecvent utilizate de copii și adulți care caută instrumente care pot ajuta la combaterea problemei bullyingului în rândul copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.