Otilia, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din Europa de Est, aduce o nouă melodie captivantă și plină de viață pentru fanii săi: „Mujeres de Business”. Piesa promite să încânte și să inspire publicul prin ritmul său molipsitor și versurile pline de încredere.

Cu un sunet distinctiv și o prezență scenică puternică, Otilia a cucerit inimile fanilor din toate colțurile globului. „Mujeres de Business” vine ca o continuare firească a succesului său, aducând o energie nouă și o doză de prospețime în industria muzicală. Piesa se remarcă prin sunetele contemporane, ritmuri dansante și o producție impecabilă. Versurile captivante transpun ascultătorii într-o călătorie plină de entuziasm în care femeile pot face orice.

 

Otilia a devenit o senzație muzicală încă din 2014, odată cu hit-ul său Bilionera, care a ocupat primele poziții în topurile din România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Această piesă a transformat-o pe Otilia într-un superstar internațional, iar videoclipul a înregistrat peste 605 milioane de vizualizări pe platforma YouTube. Succesul ei continuă și în prezent, cu hit-uri precum Adelande (86 milioane de vizualizări), Diamante (68 milioane de vizualizări) și Deli Gibi (16 milioane de vizualizări).


Cu peste 1.300.000 de ascultători lunari pe platforma Spotify, Otilia a reușit să cucerească inimile publicului prin muzica sa autentică și vocea sa remarcabilă. De-a lungul carierei sale, artista a câștigat numeroase premii muzicale și a fost nominalizată în diverse categorii, precum „Most Popular Romanian Artist in Turkey” în 2015, „Best Balkan Artist” în 2017 și 2018 și „Best Balkan Artist in Cyprus” în 2018. De asemenea, piesa sa de succes, Bilionera, a fost distinsă cu premii precum „Best Balkan Female Artist” în 2017, „Golden Panther Music Awards” în 2018 și „Bama Music Awards” în 2019.


Pe lângă activitatea sa muzicală, Otilia a avut și apariții în industria filmului și televiziunii. Ea a jucat în filmul turcesc „Deniz ve Gunes”, alături de Serdar Ortac și Shaggy, și a fost gazda emisiunii „Otilia și Ugur Show”, care a ocupat primul loc în Turcia între 2019 și 2021. De asemenea, Otilia a participat în emisiuni TV românești de succes, precum „Ferma” și „Survivor”, difuzate la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.