Disney+ a anunțat că filmul „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” („Guardians of the Galaxy Vol. 3”) de la Marvel Studios va fi disponibil pentru streaming pe Disney+ din 2 august. Urmăriți spotul video și pregătiți-vă pentru sosirea îndrăgiților eroi pe serviciul de streaming.

 

 

În „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” de la Studiourile Marvel, îndrăgita trupă de neadaptați se acomodează cu viața pe Knowhere. Dar nu trece mult timp până când viețile lor sunt bulversate de ecourile trecutului turbulent al lui Rocket. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și mobilizeze echipa într-o misiune periculoasă pentru a-i salva viața lui Rocket – o misiune care, dacă nu este îndeplinită cu succes, ar putea duce foarte probabil la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.

 

Filmul îi are în distribuție pe Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, cu Vin Diesel în rolul lui Groot și Bradley Cooper în rolul lui Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter și Maria Bakalova. James Gunn este regizorul și scenaristul acestei producții. Kevin Feige este producător, iar Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith și Simon Hatt sunt producători executivi.

 

„Gardienii Galaxiei: Volumul 3” vine în exclusivitate pe Disney+ pe 2 august, alăturându-se astfel celorlalte două filem din trilogie „Gardienii Galaxiei” și „Gardienii Galaxiei: Volumul 2”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.