Bitză, cunoscut pentru cariera sa de hip-hop-er și pasiunea sa pentru gaming, a încheiat cu succes primul sezon al podcastului său, intitulat Lock and Load. În timpul celor 8 episoade pline de energie și discuții interesante, Bitză a avut ocazia să se joace alături de invitații săi speciali și să discute despre jocuri video, industria gamingului și multe altele.

 

„Lock and Load este un podcast cu și despre gaming în care îmi chem prieteni să dăm un Counter, un Valorant. Este printre puținele materiale care apar la nivel de gaming, am încheiat primul sezon și ne pregătim pentru al doilea.” a declarat Bitză.

 

Sezonul inaugural al podcastului „Lock and Load” a fost marcat de prezența unor personalități de renume din industria gamingului și a divertismentului. Printre invitați s-au numărat rapperul DOC, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, FreakaDaDisk, Andrei Niculae, Bruja, Yunghope, Moonsound, Manda, Bvcovia, Ppasarel, Teg-Perry, iM, Perry, Ang. Fiecare invitat a adus perspective unice și experiențe valoroase, oferind ascultătorilor o privire în culisele universului jocurilor video.

 

În cadrul podcastului, Bitză și invitații săi au discutat despre diverse subiecte, inclusiv evoluția gamingului, inovațiile tehnologice, impactul jocurilor video asupra culturii moderne și momente memorabile din experiențele lor de gaming. Ascultătorii au avut ocazia să afle detalii interesante despre pasiunile și preferințele invitaților, dezvăluiri inedite și sfaturi pentru cei care joacă frecvent jocuri video.

 

Bitză a reușit să creeze o atmosferă relaxată și prietenoasă în cadrul podcastului, facilitând conversații fluide și pline de umor. Ascultătorii au apreciat abordarea autentică și pasiunea contagioasă pentru gaming. Fiecare episod a adus cu sine momente de râs, reflecție și inspirație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.