Filmul de luni te premiază la PRO CINEMA. De marți până duminică – alege din lista săptămânii ce film vrei să vezi, votează-l și poți câștiga 1.000 de lei pe săptămână sau unul dintre cele 5 abonamente VOYO. Scanează codul QR de la TV sau intră pe procinema.ro/alegefilmul.

Aseară, cei de acasă au urmărit Kung Fu Yoga, în urma voturilor publicului. În data de 24 iulie, telespectatorii vor putea urmări una dintre peliculele: Desperate Measures – Măsuri disperate, The Last Vermeer – Ultimul Vermeer și 10,000 BC – 10.000 î.Chr.

Cei de acasă au posibilitatea de a vota o cunoscută peliculă de acțiune, Desperate Measures – Măsuri disperate, în care joacă două nume mari din industrie, Andy Garcia și Michael Keaton. Filmul urmărește povestea unui polițist disperat să își salveze fiul bolnav. Întrucât cel mic are nevoie de un transplant de măduvă, protagonistul găsește donatorul perfect: un criminal pedepsit cu detențiune pe viață. Lucrurile se vor complica în momentul în care deținutul va scăpa din închisoare, iar polițistul va porni în misiunea de a-l prinde în viață, pentru a putea face operația care va salva viața fiului său.

Telespectatorii care preferă filmele de tip dramă, pot vota The Last Vermeer – Ultimul Vermeer, un film captivant, a cărui acțiune se petrece imediat după al Doilea Război Mondial. Producția spune povestea soldatului Joseph Piller, angajat să cerceteze cazul renumitului artist Han van Meegeren, acuzat de escrocherie și falsificare de opere de artă. Odată ce avansează în investigație, Joseph devine din ce în ce mai convins de inocența lui Han și va fi pus în fața unei decizii grele, aceea de a lupta sau nu pentru viața unui om nevinovat.

Iubitorii de filme de acțiune pot opta pentru 10,000 BC – 10.000 î.Chr. Pelicula urmărește dorința arzătoare a lui D’Leh de a-și salva iubita, Evolet, răpită de un grup de războinici violenți și misterioși. Protagonistul își va forma o mare armată, compusă din triburi întâlnite pe drumul spre eliberarea persoanei iubite. Rămâne de văzut dacă cei doi vor scăpa vii și nevătămați în urma luptei crâncene. Producția se bucură de un casting impresionant, din care fac parte actorii Steven Strait, Cliff Curtis, Camilla Belle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.