Arme născute din foc Sezonul 9 (12×60’)

Premiera sâmbătă, 12 august, de la ora 22:00

 

În acest show exploziv, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câștigarea premiului de 10.000 de dolari și a titlului suprem de campion “Arme Născute din Foc”.

Cei mai buni armurieri din SUA, care se întrec în construirea unor arme puternice și rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai și pumnale indiene. Jurizată de experți renumiți în toată lumea, competiția este o incursiune în istoria armelor, desfășurată sub constrângerea timpului și cu un final exploziv.

Acest show transformă rigurozitatea, măiestria și entuziasmul construirii de noi arme într-o competiție contra-cronometru a inteligenței, inventivității și iscusinței. În fiecare episod, patru noi concurenți încearcă să dovedească faptul că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Cei patru trebuie să treacă printr-o serie de probe eliminatorii, în care vor folosi exclusiv uneltele puse la dispoziție de organizatori. Doar doi ajung în finala săptămânală, unde sunt provocați să reproducă o armă legendară.

 

În acest sezon, patru fierari vor trebui să creeze un cuțit din fiarele unui vehicul distrus. După o rundă intensă de teste, doi fierari supraviețuitori se vor întoarce la forjele lor de origine pentru a recrea două dintre cele mai unice arme din istorie – un set pumnale indiene „katar” curbate. Concurenții se vor confrunta cu ceva probleme atunci când atelierul va suferi o pană de curent. Fără unelte electrice sau lumini, fierarii trebuie să se bazeze pe munca manuală și pe lanterne pentru a-și forja lamele.

 

 

 

OZN: Dosare secrete (8×60’)

Premiera marți, 22 august, de la ora 22:00

Titlul original: Mission Unexplained

 

 

Odată cu recentele doborâri ale unor nave misterioase deasupra spațiului aerian american și canadian, mania extratereștrilor și a obiectelor zburătoare neidentificate s-a relansat, toată lumea întrebându-se: ce se întâmplă acolo sus? Seria documentară „OZN: Dosare secrete” speră să ofere câteva răspunsuri prin intermediul unor mărturii de la ofițeri de poliție militară, sergenți, pușcași marini americani, caporali, medici ai Forțelor Aeriene americane și nu numai, care au ieșit în față pentru a împărtăși evenimentele terifiante și inexplicabile la care au fost martori pe front.

 

Un moment culminant al seriei are loc atunci când veteranul Forțelor Aeriene Gary Kent Carroll, oficialul militar de cel mai înalt rang care și-a împărtășit vreodată povestea, rupe tăcerea după 55 de ani de tăcere.

 

Martorii oculari din această serie s-au simțit constrânși să vorbească și să schimbe prejudecățile care înconjoară OZN-urile datorită recentei declasificări a dosarelor militare. De la lumini misterioase la civili dispăruți, de la apariții înspăimântătoare la mistere mecanice, serialul oferă un loc în primul rând la acțiune, în timp ce veteranii își povestesc experiențele chinuitoare

Extratereștri Antici – Sezonul 15

Premiera miercuri, 30 august, de la ora 22:00

 

Oare ființe inteligente din spațiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă? Explorați posibile conexiuni între fenomene OZN și informații decodate din texte antice și artefacte cu Giorgio Tsoukalos și experți de renume, în noi episoade ale seriei cult „Extratereștri Antici”.

 

Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la aparițiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al HISTORY Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, mărturiilor și teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.