Întâlnire, căsătorie, crimă | Sezonul 4 (7×60’)

Premiera marți, 1 august, de la ora 23:00

Titlul original: Meet, Marry, Murder

 

 

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume – atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul. „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

 

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

 

 

Toate locațiile prezentate devin importante din punct de vedere narativ – primăria sau balul școlii unde un cuplu s-a întâlnit, localul în care a avut loc prima întâlnire formală… clubul, biserica în care au răsunat clopotele în ziua nunții… spitalul în care primul lor născut a intrat în povestea tragică. Banalitatea vieții se află în centrul evenimentelor extraordinare pe care le vedem… ceea ce a simțit un cuplu pentru prima dată unul față de celălalt devine esențial pentru dramele neprevăzute din viața reală care urmează. Aflăm despre motivele, uneori ciudate, pentru care un partener de cuplu începe să îl urască pe celălalt.

 

 

 

 

 

 

Criminalistul | Sezonul 2 (5×60’)
Premiera luni, 8 august, de la ora 23:00

Titlul original: Murder Detective with Graham Hill

 

 

 

Fostul detectiv și criminolog principal din Surrey, Graham Hill – cunoscut mai ales pentru munca sa în cadrul anchetei dispariției micuței Madeleine McCann – este protagonistul noului serial despre crime adevărate „Criminalistul”, care îi poartă pe telespectatori în mijlocul unora dintre cele mai complexe și șocante cazuri din ultimii ani.

 

Graham Hill pune la bătaie o experiență de 30 de ani pentru a oferi o perspectivă completă asupra mecanismelor interne, a răsturnărilor de situație și a activității de poliție în aceste cazuri fascinante. El scoate la iveală provocările și greutățile cu care se confruntă poliția și apropiații victimelor, precum și perseverența de care dau dovadă oamenii legii pentru a-i aduce pe făptași în fața justiției.

 

Fiecare episod aruncă lumină asupra investigațiilor minuțioase prin interviuri cu ofițerii de investigație, precum și cu cei mai afectați de crimele oribile: familia și prietenii victimelor.

 

 

 

 

Primele 48 de ore | Sezonul 25 | Episoade noi (10×60′)

Premiera joi, 24 august, de la ora 23:00
Titlul original: The First 48

 

 

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

 

Cu o grafică stilizată care aproprie seria de formatul unei drame de televiziune, decât al unui reality show, „Primele 48 de ore” îi urmărește pe detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile.

 

Fiecare episod de o oră îi prezintă pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

 

 

 

 

Oraș Criminal | Sezonul 2 (13×60′)

Premiera duminică, 13  august, de la ora 23:00

Titlul original: Killer Town

 

 

 

Unii dintre noi visează la acea viață de oraș mic. Un zâmbet prietenos și un salut din partea vecinilor în timp ce copiii se joacă prin curți. Crima era ceva despre care se auzea la știrile de la ora cinci iar încuiatul ușilor era ceva despre care se citea în romane. Acum se pare că acestea sunt amintiri ale unor vremuri demult apuse. Pentru puținii ghinioniști, acele știri și povești de coșmar aveau să devină realitate. În unele orașe mici se întâmplă un eveniment care va schimba totul – o crimă. Acestea sunt poveștile care au întors vecinii împotriva celorlalți și viețile cu susul în jos.

 

Seria „Oraș Criminal” explorează modurile în care crima afectează comunitățile din micile orașe ale Americii. În fiecare episod sunt scoate la iveală viețile oamenilor simpli și circumstanțele în care aceștia ajung victime, subliniind și prezentând în același timp motivele făptașilor. Prin reconstituiri dramatice ale evenimentelor, seria îi transpune pe telespectatori la locul crimei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.