Nicole Cherry, unul dintre artiștii top din România, cu o carieră de 10 ani și numeroase hituri, a urcat aseară pe mainstage Neversea cu un show complet, din care nu au lipsit ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Nu mai consum” sau ”Se poartă vara”.

 

A fost pentru prima dată când artista a fost prezentă pe scena festivalului, alături de nume consacrate ale industriei globale precum J Balvin, Lil Uzi Vert, Don Diablo, Salvatore Ganacci, Timmy Trumpet, Morten, Steve Aoki și mulți alții.

 

După show, Nicole Cherry s-a întâlnit backstage cu J Balvin, unul dintre artiștii internaționali care a fost impresionat de single-ul de debut al artistei ”Memories” și de atunci, de acum 10 ani, s-a legat o frumoasă prietenie. Nicole a filmat un video pentru TikTok cu J Balvin și de data aceasta. Este deja o tradiție ca de fiecare dată când se întâlnesc să filmeze un video pentru TikTok, cel făcut vara trecută la Untold cu J Balvin a fost viral, cu peste 4.1 milioane de vizualizări.

 

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile.

”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Tata Vlad (B.U.G. Mafia), Connect-R și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul ”Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.

 

Nicole Cherry x J Balvin 2022

Nicole Cherry x J Balvin 2023

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.