În acest weekend, telespectatorii vor putea urmări ultimele episoade din cea mai populară emisiune de tehnologie din România, iLike IT, și cea mai urmărită emisiune auto, Superspeed la PRO TV.

Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc în weekend ultima ediție iLike IT din acest sezon. Creatorii unuia dintre cele mai cunoscute canale de YouTube din România, un interviu exclusiv cu Jimmy Wales, cofondatorul Wikipedia, și Farming Simulator, unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru mobil, toate acestea vor fi prezentate sâmbătă dimineață, de la ora 10:00.

Ionuț Chiperi și Andreia Galeș, realizatorii vlogului de călătorie „Haihui în doi”, vin în platoul iLike IT pentru a vorbi despre efortul din spatele celor 600 de videoclipuri prezente pe canalul lor de YouTube. Cei doi au făcut ocolul planetei în 152 de zile și reușesc să se mențină în topul canalelor de călătorie din România prin foarte multă documentare, filmări, zeci de ore de montaj și ultimele apariții în materie de gadgeturi.

Telespectatorii emisiunii iLike IT vor putea afla direct de la sursă povestea comunității Wikipedia, succesul longevității sale, dar și felul în care colaboratorii săi sunt motivați pe termen lung: „Am avut un început modest, am început să scriem enciclopedia (…) Acum avem al cincilea cel mai vizitat site din lume, disponibil în peste 300 de limbi. În fiecare lună, Wikipedia este accesat de peste două miliarde de dispozitive”, va declara Jimmy Wales, cofondatorul Wikipedia, într-un interviu exclusiv.

Tot sâmbăta aceasta, de la ora 10:30, Costin Giurgea turează motoarele la maximum în ultimul episod din acest sezon Superspeed la PRO TV.

„N-am stat să adunăm câți cai-putere au fost în total în acest sezon SuperSpeed, dar ceva ne spune că în ultima ediție am adunat mai mulți ca niciodată: peste 2.200! Peste 1.600 au venit de la motoarele celor trei mașini pe care le-am dat pe mână unor invitați speciali — trei echipe care s-au însărcinat cu explorarea performanței tehnologice de care ne bucurăm în zilele astea”, a spus Costin Giurgea care, alături de colegii săi Andrei Știrbu și Andrei Crăciun, au pregătit o ultimă ediție incredibilă.

Toate aceste exclusivități pot fi văzute sâmbătă de la ora 10:00, la iLike IT și de la 10:30, la Superspeed la PRO TV. Emisiunile sunt disponibile și pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.