“Ziua lui Ștefan” o să fie memorabilă! 70.000 de euro costă întreaga desfășurare de forțe pentru concert iar invitații sunt unul și unul!

Artistul va scrie din nou istorie în 2023, de ziua lui!

Ce-a de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială.

Pe scena de la Arenele Romane vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol unic și senzațional!

„Vom avea foarte mulți invitați, am pregătit lumini, scenografie, facem repetiții. Iar momentul din 2019 care a fost momentul cel mai spectaculos din show, acolo când a apărut Florin Salam, anul acesta vom reedita, dar nu cu Florin Salam ci cu un invitat surpriză!”, ne-a mărturisit Connect-R care este unul dintre cei mai ocupați artiști de la noi în momentul de față fiind extrem de solicitat la concerte, dar și foarte nerăbdător să își întâlnească publicul la “Ziua lui Ștefan”.

De alfel, Connect-R își lansează și cartea „Din livada cu nuci”, sâmbătă, 27 mai, de la ora 17.00, la scena Arca, în cadrul Bookfest 2023 de la Romexpo.

Organizatorii show-ului de la Arenele Romane, Marius Chină si Hood Famous ne asigură că pe data de 9 iunie vom avea parte de cel mai tare show al lui Connect-R, ale cărui investiții nu sunt deloc de neglijat.

„La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul „Ziua lui Ștefan” de pe 9 Iunie de la Arenele Romane. Noi sperăm că în maxim o săptămână evenimentul o să fie

sold out”, ne-a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină.

Biletele pentru “Ziua lui Ștefan” se mai pot procura încă de pe: https://www.iabilet.ro/bilete-ziua-lui-ștefan-81465/?gclid=EAIaIQobChMIneK1uumQ_wIVGweLCh3iTwLEEAAYASAAEgLrGfD_BwE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.