Link YouTube

 

Alessiah lansează videoclipul piesei „On My Way” – o călătorie muzicală captivantă prin peisajele magice ale lacului Como, Italia

Link videoclip: https://youtu.be/OHhUvg_Tds4

Alessiah surprinde începutul verii cu melodia „On My Way”, alături de un videoclip filmat la pitorescul lac Como din Italia, oferind o călătorie muzicală captivantă prin peisajele sale spectaculoase și atmosfera romantică.

Piesă „On My Way” surprinde esența căutărilor interioare, a curajului de a urma propriile vise și a explorării sinelui în călătoria viețîi. Melodia transmite un mesaj puternic de inspirație și încurajare pentru cei care se află pe drumul descoperirii personale.

Videoclipul reflecta perfect atmosfera melodiei, capturând frumusețea naturii și romantismul Italiei. Regizat de către Ionuț Trandafir, videoclipul „On My Way” aduce o nouă dimensiune piesei muzicale, amplificând emoția și mesajul său profund.
Totodata, videoclipul surprinde versurile profunde ale melodiei, oferind o călătorie vizuală ce captează frumusețea naturii din jurul Lacului Como. Peisajele uluitoare și cadrele cinematografice redau perfect atmosfera melodică și mesajul de încredere în sine transmis de Alessiah.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră în 2018. În 2020, a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, “Love Me” și “I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live pentru cele patru piese, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek, Manuel Riva sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, carieră ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop a lansat în 2021 single-ul “Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. În 2022, Alessiah a lansat single-ul “Nostalgia”, o colaborare cu DJ-ul croat Arien – “All Night”, dar și piesele „Summer Feeling” și „Breeze Of Love”, realizate cu o echipa de compozitori norvegieni. În 2023, Alessiah a lansat single-ul „Matching Hearts”.

 

Stream / Download

 

 

 

 

D4vd a lansat EP-ul „Petals To Thorns”

Streaming Link:

D4vd a lansat EP-ul „Petals To Thorns”, o introducere și o călătorie în identitatea lui d4vd ca artist care nu poate fi încadrat într-un anumit gen. La doar un an după ce a început să facă muzică în dulapul surorii sale din Houston, d4vd a livrat un proiect magistral cu nouă piese, cu hituri precum „Romantic Homicide” și „Here With Me”.

Astăzi, d4vd lansează un videoclip pentru „The Bridge”, o melodie care se inspiră din pop punk de la începutul anilor 2000. Videoclipul încapsulează perfect vizual versurile lui d4vd, pline de neliniște și despre o inima frântă.

De asemenea, d4vd colaboreaza cu artistul pop islandez Laufey pentru „This Is How It Feels”, o baladă captivantă, puternic înrădăcinată în povestiri.

La începutul acestei săptămâni, d4vd a dezvăluit un videoclip anime cu hitul său inovator „Romantic Homicide” pentru a anunța lansarea EP-ului. Videoclipul se deschide cu un d4vd care iese dintr-un trandafir uriaș, înainte de a cufunda complet privitorul în universul său cinematografic. „Am lucrat la o modalitate de a reduce golurile din arta mea cu elementele cinematografice. Personajul pe care îl vedeți astăzi aici se numește „IT4MI”, ceea ce înseamnă durere în japoneză. Inspirat de manga și anime, el este principalul antagonist al întregului meu proiect. Poartă o legătură la ochi doar cu scopul de a nu fi tras la răspundere pentru durerea pe care o provoacă”, explică d4vd despre personaj.

TRACKLIST:

Sleep Well
Here With Me
This Is How It Feels (feat. Laufey)
Don’t Forget About Me
WORTHLESS
Backstreet Girl
You and I
Romantic Homicide
The Bridge

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Felix Jaehn face echipă cu Sandro Cavazza pentru „All For Love”

Link videoclip: https://youtu.be/_JjBlmXBYpQ

Felix Jaehn face echipă cu Sandro Cavazza pentru „All For Love”. Această ultimă lansare prezintă stilul caracteristic al lui Jaehn de a amesteca melodii captivante cu ritmuri optimiste, în timp ce vocea vertiginoasă a lui Cavazza adaugă un strat suplimentar de emoții profunde și sincere cântecului.

Instrumentalul de pe „All For Love” este influențat de elemente pop ușoare și de house progresiv, cu un ritm puternic și sintetizatoare strălucitoare. Aceasta este o melodie care este menită să fie ascultată în orice cadru, de la plimbarea pe autostradă cu geamurile date jos până la relaxare pe plajă cu niște prieteni sau până la închiderea unui festival cu o mulțime de confetti și artificii.

De ani de zile, FELIX JAEHN a fost unul dintre cei mai de succes și mai căutați DJ și producători la nivel global – nu în ultimul rând pentru că starul mondial Taylor Swift l-a ales recent ca remixer pentru piesa ei Lavender Haze. Dar ceea ce îl deosebește pe JAEHN în mod deosebit este capacitatea sa de a crea o muzică care nu este numai atrăgătoare și dansabilă, ci și emoționantă.
Și cu „All For Love”, FELIX JAEHN și SANDRO CAVAZZA au făcut exact asta. Versurile vorbesc despre puterea iubirii și despre cum să te dedici pentru a-ți lăsa inima să vorbească. „All For Love” este un cântec pe care să dansezi, să cânți împreună sau doar să-ți ridici moralul. Cu ritmul său infecțios, vocea în creștere și versurile sincere, JAEHN își arată capacitatea de a depăși întotdeauna limitele a ceea ce poate fi muzica dance.

Cu peste 22 de milioane de ascultători lunari pe Spotify, FELIX JAEHN se află pe calea către succes în 2023. După ce a strâns mai multe premii de diamante, platină și aur pe tot globul, colaborarea sa cu SANDRO CAVAZZA este a treia sa lansare în acest an, după Hitul internațional „Weekends” cu Jonas Blue și colaborarea sa „Atme Ein (Atme Rauch Aus)” cu Butschi și Fairy Mary.

Cântărețul și compozitorul suedez SANDRO CAVAZZA a devenit o senzație de top în în ultimii ani, cu hituri precum „Without You” cu Avicii și „Happy Now” cu Kygo, melodiile sale au acumulat milioane de stream-uri și vizionări pe platforme precum Spotify și YouTube.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

OneRepublic a lansat single-ul “Runaway”

Link videoclip: https://youtu.be/qWJU_eANW4M

OneRepublic a lansat single-ul “Runaway”, prima piesă nouă pe care trupa a lansat-o de la hit-ul lor uriaș, „I Ain’t Worried”, care a fost prezentat în filmul, Top Gun: Maverick.
În tandem cu lansarea single-ului, OneRepublic a debutat videoclipul oficial al piesei. Regizat de Tomás Whitmore, videoclipul a fost filmat în timpul turneului lor recent din Asia .
Videoclipul începe cu trupa urcându-se într-un avion către Asia, folosind căștile Bose QuietComfort Earbuds II – lăsând lumea să dispară în timp ce încep să se îmbarce în aventura vieții. La sosirea în Asia, videoclipul oferă un val de clipuri rapide – sincopate perfect cu energia ritmică a melodiei.

Tot în această săptămână, Ryan Tedder și-a lansat pagina Spotify Songwriter, oferind fanilor o nouă perspectivă asupra muncii pe care a făcut-o cu alți artiști importanți. Pagina prezintă melodii pe care le-a scris, precum „Halo” de Beyonce, „I Know Places” de Taylor Swift, „Sucker” de Jonas Brothers, „Rumour Has It” de Adele, „Bleeding Love” de Leona Lewis, „Angels Like You” de Miley Cyrus și multe altele.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Swedish House Mafia colaborează cu Fridayy pentru “See The Light”

Swedish House Mafia colaborează cu Fridayy pentru “See The Light” – prima lansare a viitorului album de coloană sonoră a Formula 1 de la EA Sports. Cântecul aterizează și în tandem cu Grand Prix-ul Monaco F1.

În această primăvară, trio-ul – Steve Angello, Axwell și Sebastian Ingrosso – a introdus piesa în setul lor monumental de închidere la ULTRA Music Festival din Miami.

Pentru a sărbători lansarea single-ului, băieții au dezvăluit detaliile pentru un show intim exclusiv al fanilor la E1 Londra, mâine, sâmbătă, 27 mai.
Membrii au spus: „Ne-a fost dor de familia noastră din Marea Britanie și abia așteptăm să ne întoarcem pentru a sărbători lansarea și noul capitol”.

Swedish House Mafia își continuă recenta renaștere. Până în prezent, ei au adunat peste 10 miliarde de stream-uri, cu albumul lor din 2022, Paradise Again. „Heaven Takes You Home” [feat. Connie Constance] a urcat pe locul 1 la radio dance din SUA, adunând un total de 230 de milioane de streamu-ri. Paradise Again a fost și pe locul 1 în Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart și a câștigat un loc în Top 20 al topului respectiv timp de 19 săptămâni. De asemenea, au produs în special „Nothing Is Lost (You Give Me Strength)” de la The Weeknd din blockbusterul Avatar: The Way of Water.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Yeat face echipă cu Young Thug pentru “My Wrist”

Yeat face echipă cu Young Thug pentru “My Wrist”. Produsă de Pi’erre Bourne, piesa îmbină disonanța și distorsiunea într-un ritm netăgăduit, în timp ce Thug și Yeat trec prin versurile lor.

„My Wrist” vine după AftërLyfe, aclamatul album al lui Yeat de la începutul acestui an. Albumul cu recorduri a marcat cel mai bun album de debut al lui Yeat până în prezent, pe locul 4 în topul Billboard 200. Primind un impresionant 30 de milioane de stream-uri globale numai în primele 24 de ore, lansarea albumului a fost, de asemenea, cea mai mare zi de streaming a lui Yeat pentru întregul său catalog, cu un total uimitor de 60 de milioane de stream-uri combinate. Proiectul de succes, care are în prezent toate cele 22 de piese depășind 1 milion de stream-uri pe Spotify, a vândut aproape 55.000 de unități echivalente de album în prima sa săptămână de la lansare.

După ce a reușit în 2021, când „Gët Busy” a explodat pe TikTok, Yeat a câștigat laude de la Drake, Lil Uzi Vert și Young Thug – și a adunat rapid statistici demne de superstar. În 2022, a înregistrat peste două miliarde de stream-uri și a vândut peste 2,1 albume la nivel global.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Lauren Spencer Smith a lansat single-ul “That Part”

Lauren Spencer Smith a lansat single-ul “That Part”. Piesa este o baladă pop despre momentul în care te îndrăgostești – single-ul vine în urma anunțului albumului ei de debut, Mirror, care va avea loc pe 14/7, care este însoțit de un turneu MIRROR din 42 de orașe.

Piesa se bazează pe impulsul lansărilor lui Lauren din 2023, „Best Friend Breakup” și „Fantasy” o colaborare cu GAYLE și Em Beihold. Aceste cântece au urmat cele două single-uri anterioare ale lui Lauren, certificate cu platină RIAA, „Fingers Crossed” și „Flowers”.

Mirror prezintă 15 melodii personale, profund emoționante, pline de profunzime, gamă și narațiune. Este o poveste plină de suișuri și coborâșuri autobiografice, construită în jurul reflecției profunde, procesării și analizei. Titlul albumului este personal și deliberat: „Lucrez la acest album de ani de zile”, spune Spencer Smith. „A fost cu mine prin atât de multe în viața mea și înseamnă mai mult pentru mine decât pot spune în cuvinte. Spune o poveste de reflecție, vindecare și creștere.” Titlul provine de la singurul lucru din viața mea care m-a văzut în fiecare emoție din acea călătorie – oglinda din dormitorul meu și din baie.”

Succesul lui Lauren în 2022 a fost evidențiat de spectacolele de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, MTV VMA 2022, Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve și multe altele. A fost nominalizată ca cea mai bună artistă nouă și a cântat la People’s Choice Awards, iar Apple Music a selectat-o drept unul dintre „5 artiști revoluționari din 2022”.

Spencer Smith a câștigat laude pe scară largă pentru versatilitatea ei, atât de la vocea ei puternică până la compoziția ei detaliată. Când se apropie de microfon, ea împărtășește tipurile de povești de obicei comercializate doar de cei mai buni prieteni, mult timp după apusul soarelui. Sentimentele ei nefiltrate rezonează la fel de tare precum vocea ei uimitoare, urmărind suișurile și coborâșurile vieții și tot ce se află între ele, cu versuri ascuțite și melodii clare.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Nico Santos a lansat albumul “Ride”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/RidePR

Nico Santos a lansat albumul “Ride”. Peste un miliard de stream-uri globale mai târziu și la trei ani după cel de-al doilea album, Nico Santos s-a întors sau, mai degrabă, nu a plecat niciodată. Nico Santos nu s-a gândit niciodată cu adevărat în ceea ce privește albumele; pur și simplu a înregistrat un cântec după altul. Făcând acest lucru, Nico a descoperit și a folosit o libertate care poate veni doar din urmărirea unui flux, a unui curent. Aproape întâmplător, a fost creat al treilea album al lui Nico Santos, „Ride”.
Conține 15 piese noi și a fost creat într-o serie de sesiuni cu alți muzicieni și cântăreți, inclusiv Álvaro Soler și ClockClock.

Nico: „Ride descrie perfect ultimii mei ani. Viața mea a fost o plimbare incredibilă. Au fost momente grozave, dar doar puțin timp în care s-au întâmplat și mai multe. În acest sens, albumul este autobiografic. Mi-am trecut în revistă viața; este un inventar.”
În piesa „Ride”, Nico traduce toate aceste sentimente pe banda rapidă într-o imagine frumoasă, aproape cinematografică: El stă într-o mașină lângă mare, soarele apune în lumină roșie strălucitoare și descrie această euforie.

Nico: „Lansarea celui de-al doilea album a fost un punct de cotitură. De atunci, viața mea s-a întors la 180 de grad, și totul a fost turbulent. Am fost în mai multe emisiuni TV și am susținut concerte mari, dar a fost și o școală foarte bună din punct de vedere muzical: am avut mult mai puțin timp să lucrez la o melodie nouă.În mod ironic, muzica a devenit mult mai imprevizibilă, iar compunerea și cântatul mi-au adus și mai multă fericire și bucurie. Adică acum trei ani nu aș fi crezut niciodată că aș înregistra o melodie cu muzicienii din Jamiroquai…”

Noua lejeritate poate fi văzută perfect în noua piesă „Mal Amor”, pe care a înregistrat-o în duet cu cântărețul Álvaro Soler. Crescut în Mallorca, Nico vorbește fluent spaniola încă din copilărie. Nico: „Cu Álvaro, am găsit un partener perfect care îmi oferă ocazia să arăt noi fațete ale mele.” „Mal Amor” este un cântec la persoana a treia: o femeie se pierde într-o dragoste falsă pentru o altă persoană. Nico Santos și Álvaro Soler au compus piesa ca pe un film.

Vara trecută, Nico s-a căsătorit cu iubita sa de multă vreme, Aileen, în Mallorca – o petrecere de patru zile, cu multă muzică spaniolă. Pentru Aileen, Nico a scris și cântat două balade de dragoste, „Real Love” și „Would I Lie to You” – cântece care traduc promisiunile elementare ale iubirii în versuri.

Nico: „Aceste cântece sunt atât de puternice pentru că îmi pot gestiona emoțiile mult mai bine decât înainte. „Come Back to Me” este o melodie foarte autobiografică, personală. Eram împreună, eram despărțiți de viață și ne-am întors împreună. Uneori viața scrie cântecele în sine”.

Mai presus de toate, la „Ride”, Nico s-a dezvoltat și ca producător al propriei voci: „Îmi place să încerc lucruri noi, stiluri diferite, dar și cum pot obține noi nuanțe din vocea mea”. Poate de aceea noul album este atât de eclectic, variat și plin de surprize. „Cu cât am lucrat mai mult la „Ride”, cu atât combinația de melodii a devenit mai nebunească. Ultimul meu album a fost acum trei ani și am trecut prin mai multe faze noi în viața mea.”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Demi Lovato a lansat varianta rock a piesei „Cool For The Summer”

Demi Lovato a lansat varianta rock a piesei „Cool For The Summer”. Noua versiune include voci reînregistrate și producție actualizată de la Warren ‘Oak’ Felder, Keith ‘Ten4’ Sorrelles și Alex Nice, dând imnului de vară o intensitate regăsită. „Cool for the Summer” a fost lansat inițial acum 8 ani ca single principal de pe cel de-al cincilea album al lui Demi, Confident. Piesa de 3x platină a devenit un hit global instantaneu, ajungând pe locul 1 în Billboard’s Dance Club Chart.

Lansarea marchează a doua melodie pe care Demi a actualizat-o pentru a reflecta sunetul ei actual – la începutul acestui an, ea a lansat „Heart Attack (Versiune Rock)” pentru a sărbători aniversarea a 10 ani a piesei originale, care a fost primită cu laude atât de la fani, cât și de la critici.

Demi a interpretat versiuni rock ale ambelor piese în turneul ei HOLY FVCK din 2022, care a susținut albumul ei cu același nume. Aclamat de critici, HOLY FVCK, care a inclus single-urile „29”, „SUBSTANCE” și SKIN OF MY TEETH”, a văzut-o pe Demi revenind la rădăcinile ei rock și pop-punk și a inclus colaborări de la Yungblud, Royal & The Serpent și Dead Sara. Albumul a debutat pe locul 1 în trei topuri Billboard separate: Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums și Top Alternative Albums și i-a adus o nominalizare în 2023 la GLAAD Media Award pentru Cel mai bun artist muzical.

 

Stream / Download

 

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

Stream RO Music Friday

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.