O piesă despre extreme, despre elementele naturii și contrastele care se atrag. ,,Cine-i focul, cine-i apa” vine acum însoțită și de un videoclip cinematic, în care Alina Eremia și elementele naturii se contopesc pentru rolul principal, pentru a vă inspira și a vă îndemna la visare.

Videoclipul a fost regizat de Vlad Oancea, cu ajutorul lui David Mogan ca DOP, iar producția a fost realizată de Loops Production. De styling-ul Alinei s-a ocupat Cristina Crăciun, iar echipa de beauty, formată din hairstylist-ul Adonis Enache și make-up artistul Claudiu Burcă, au completat imaginea.

Piesa a fost scrisă de Alex Pelin, Alina Eremia și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

,,Natura este artă și a fost mereu o sursă de inspirație. Focul și apa sunt două dintre cele mai intense elemente, la fel ca povestea din piesă. La filmări, m-am simțit foarte bine, pentru că iubesc animalele și mă bucur că am avut multe în jurul meu. Sper să vă placă piesa și să urmăriți cu interes clipul.” ne spune Alina Eremia. 
 

Alina Eremia a debutat în industria muzicală la vârsta de 5 ani. În 2005, a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest 2005 cu piesa „Țurai”. Începând cu anul 2008, Alina a colaborat cu Disney România, dublând vocea lui Pocahontas și Belle în „Frumoasa și Bestia”. În 2021, artista a lansat cel de-al doilea album, „Déjà Vu”, care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai recunoscute hituri ale Alinei includem: ,,Cum se face”, ,,A fost o nebunie”, ,,În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, ,,Tatuaj” și ,,Noi”. În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul #1, cum ar fi ,,Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și ,,Cerul roșu”. În acest an, Alina a lansat cel mai nou EP al său, „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a adăugat un alt #1 cu ,,Ai fost”, care este o colaborare cu Mario Fresh și a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.