Twist your own plot cu 3 ingrediente de bază: perseverență, ambiție și atitudine. În noua sa piesă, ,,De la zero”, rareș vine cu optimismul de care ai nevoie în viața ta, dacă ești la început de drum și totul pare în zadar și încețoșat, atunci când nu ai experiență.

Piesa a fost compusă de Cezar Gună, rareș, Alecsa și Costel Domințeanu (DOMINO), care s-a ocupat și de producție. 

 

,,De la zero” face parte din campania de angajare McDonalds România. 

 

,,Ai nevoie de multă încredere în tine atunci când ești la început de drum, o știu din proprie experiență. Cântecul ăsta ar trebui să vină în ajutorul vostru măcar 1% și să răsune în mintea voastră atunci când aveți dubii că nu sunteți în stare de ceva.” ne spune rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. În plus, acesta a avut un succes extraordinar pentru rolul principal din pelicula ,,Romina VTM” și colaborările muzicale realizate pentru soundtrack-ul acestuia, cu Bogdan DLP și Nicole Cherry. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO, pentru piesa ,,Sâmbătă seară” reprezintă un real succes, atingând locul #1 în topul căutărilor Shazam, timp de câteva săptămâni la rând, și fiind #2 în Topul Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.