“Am vândut deja mai mult de jumătate din biletele puse în vânzare, cu aproape 2 luni înainte de eveniment” Ziua lui Ștefan – al 4-lea concert Aniversar Connect-R ne-a câștigat inimile încă de la primele piese lansate și ni le-a păstrat până în ziua de azi, oferindu-ne hit după hit! Artistul își va petrece aniversarea celor 41 de ani, așa cum ne-a obișnuit, la un super concert, de data aceasta, susținut la Arenele Romane.

Ce-a de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială.

Vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol unic și senzațional!

Surprizele sunt multe și cu toții au început deja să se întrebe oare cine va urca pe scenă alturi de Connect-R, pe 9 Iunie, la Ziua lui Ștefan?

Anul trecut, la Berăria H, la concertul de ziua lui, lângă Connect-R au urcat pe scenă nume mari precum Loredana, Horia Brenciu, Smiley, Shift, Johny Romano. Chair dacă mai sunt două luni până la marele spectacol, Connect-R a intrat în febra pregătirilor și chiar a fost surprins deja la repetiții alături de Shift și Johny Romano.

Ziua lui Ștefan de pe 9 iunie se anunță incendiară! Sunt ultimele zile în care fanii artistului își mai pot cumpăra bilete care pornesc de la de la 75 lei și ajung la 270 lei. Începând cu data de 1 Mai, acestea se vor scumpi. Pentru bilete puteți accesa acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-ziua-lui-ștefan-81465/?q=ziua+lui+ștefan

Copiii cu vârsta mai mică de 7 ani nu plătesc bilet și pot avea acces doar împreună cu unul dintre părinți. Părintele trebuie să dețină bilet.

Își va prezenta în premieră noul show la Ziua lui Ștefan!

„Anul acesta este un an special și sărbătorim Ziua lui Ștefan la Arenele Romane. Connect-R pregătește un show nou pentru 2023 iar acest show este prezentat în premieră de ziua lui la acest eveniment. Este pentru prima oară când acest show este pe scenă. Vom avea o sumedenie de nume importante ale industriei muzicale românești alături de Connect-R la Ziua lui Ștefan, dar nu o să vă dezvăluim aceste nume, ca de obicei, o să vă lăsăm să fiți plăcut surprinși la eveniment. Ne bucurăm că am vândut deja mai mult de jumătate din biletele puse în vânzare, cu aproape 2 luni înainte de eveniment și cred că acest eveniment o să fie sold out până la jumătatea lunii mai! Îmi aduc aminte că anul trecut mă sunau prietenii, oameni din industrie, apropiați de-ai mei și de-ai lui Connect- R pentru a-și mai procura bilete doar că nu am mai avut locuri disponibile.  Cred că și anul acesta va fi la fel dar probabil deja s-au obișnuit sau sper că și-au procurat bilete din timp”, ne-a asigurat managerul lui Connect-R, Marius Chină de la Hood Famous.

Connect-R a ajuns al doilea după Ronaldo!

Este într-o ascensiune continuă și îi merge din plin pe plan profesional. Connect-R (40 ani) a pornit cu dreptul într-un business mare, din lumea crypto, care va genera câștig, la rândul său, și pentru fanii artistului. Este, de altfel, primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el, și a ajuns al doilea după Ronaldo în această afacere care promite mult în viitor. Pe data de 7 aprilie, celebrul artist și-a lansat colecția de NFT-uri, Hood Heroes, care a devenit în scurt timp de la lansare cel mai bine vândut NFT din România. “Voi oferi ceva consistent și considerabil și anume procente din cele două mari hituri ale mele, evergreenul „Vara nu dorm” și cea mai nouă piesă, „Lasă-mă să te ating”. Cumpărătorii unui NFT vor intra în posesia unui procent din aceste două mari hituri. De câte ori îmi vor intra mie banii de la UCMR, le vor intra și lor exact procentul pe care îl au. De câte ori vor da un play la Youtube, nu vor mai plăti, vor fi plătiți. Nu mai e motiv de a suspecta ceva! Acest proiect mai are o garanție care se numește Binance. Binance pentru cei care sunt îndrăgostiți de lumea crypto sunt omenii cu cea mai mare platformă digitală de monede virtuale.

Binance m-a făcut să fiu al doilea după Ronaldo. Nu i-am luat fața încă lui Ronaldo! (râde) El a vândut 70.000 de NFT-uri, dar deocamdată în România, am vândut cel mai bine și noi. Cert este că oamenii pot avea această garanție pentru că Binance sunt partenerii noștri în acest proiect, lucru inedit în România și cred că și în Europa, dacă stăm să ne gândim, să facem niște calcule. În afară de Ronaldo, niciun alt artist mare nu a beneficiat de această garanție. Ideea în sine de oferire a procentelor din cele două piese dar și faptul că avem un astfel de partener cu noi în acest proiect este și o altă mare garanție. 1% din “Vara nu dorm” sau din “Lasă-mă să te ating” pot însemna câteva sute de milioane de lei vechi. Cu un cartonaș digital de 60 de dolari poți să ajungi să câștigi lejer câteva sute de milioane”, ne-a lămurit mai exact Connect-R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.