Luminile s-au aprins și toate sunt ațintite asupra lui Minelli, are o privire intimidantă și o piesă nouă pe măsură. „Peligrosa” vine însoțită de un beat strong care vă va conferi îndrăzneala necesară să vă afișați pe ringul de dans ca cea mai spectaculoasă variantă a voastră. 

Nu doar o artistă carismatică, Minelli este, de asemenea, o compozitioare talentată, care a scris de-a lungul timpului pentru numeroși artiști, dar și pentru ea însăși. „Peligrosa” a fost scrisă de Minelli, alături de Kristin Carpenter, Albin Tengblad, Gustav Landell și Alexandru Cotoi. Producția a fost gestionată de Albin Tengblad, Gustav Landell și Alexandru Cotoi.

“Peligrosa” vine și cu un videoclip super fun, pentru care Minelli a filmat într-un loc special, într-un hipodrom. Deci, dacă v-ați întrebat vreodată cum ar arăta Minelli cu o pălărie de cowboy, acesta este momentul.

 

„<Peligrosa> este o piesă specială pentru mine și am sentimentul că o să vă placă la fel de mult precum îmi place mie. Acest cântec are puterea de a te face să te simți puternic și viu și abia aștept să vă văd distrându-vă pe ritmurile lui. Much love.” ne spune Minelli.

 

Minelli este unul dintre cei mai de succes cântăreți și compozitori din Europa de Est, care a scris multe hituri atât pentru sine, cât și pentru alți artiști de succes. Lansările sale “Rampampam” și “Nothing Hurts” au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări pe YouTube. „Rampampam” a ajuns chiar pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance, unde s-a situat timp de câteva săptămâni. În plus, “Deep Sea”, cântecul ei în colaborare cu celebrul DJ R3HAB, a ajuns pe cea mai fresh lansare a sa, albumul “Silver & Gold – Chapter II”, și în unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music, primind, de asemenea, stream-uri din întreaga Europă. “Silver & Gold” a fost foarte bine primit în întreaga lume și a ajuns la 18 milioane de stream-uri pe Spotify în prima lună de la lansare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.