PRO CINEMA va difuza o serie de filme de acțiune, pelicule polițiste, comedii din toate timpurile, dar și premiere de Box Office care pot fi urmărite în ultima lună de primăvară.

 

În fiecare marți, de la ora 20:30, telespectatorii vor putea vedea filmele care fac parte din celebra serie de acțiune Lunetistul. Pelicula urmărește povestea lui Thomas Beckett, fost lunetist din trupele de elită ale Marinei Americane, care este nevoit să se întoarcă la vechea sa profesie și să îndeplinească cele mai grele misiuni, totul pentru a-și recâștiga libertatea.

 

În fiecare zi de miercuri, de la ora 22:30, telespectatorii PRO CINEMA vor rezolva cazuri alături de cei mai buni actori în rolurile unor ofițeri de poliție. Titlurile peliculelor ce pot fi urmărite sunt: Colecționarul de oase, Legământul, Polițiști în Brooklyn, Negru și albastru și Ultima razie. Filmele polițiste se bucură de distribuții impresionante din care fac parte nume mari în industrie, precum Angelina Jolie, Naomie Harris, Denzel Washington, Luis Guzmán și Richard Gere.

 

Toată luna mai, weekendurile se vor încheia cu filme realizate de regizori români consacrați. În fiecare duminică, de la ora 20:30, telespectatorii vor putea urmări comedii pentru toate gusturile, precum Ghinionistul, Faci sau taci și 6.9 pe scara Richter.

 

În data de 21 mai, de la ora 20:30, telespectatorii vor putea vedea, în premieră la PRO CINEMA, filmul românesc Fără prelungiri. Pelicula spune povestea unor locatari ai unui azil de bătrâni care își fac propria echipă de fotbal. Din distribuție fac parte actorii Răzvan Vasilescu, Nicodim Ungureanu, Ion Haiduc, Mihai Mălaimare, Valentin Popescu, Cecilia Bârbora și Magda Catone.

 

În luna mai, la PRO CINEMA, ai film pe filmul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.