Colaborarea dintre Spania’99 și Berechet a rezultat în genul de piesă care golește mesele, cu un beat molipsitor de raggaeton și hip-hop. ,,Dacă intru-n club” îți va aduce aminte de cele mai bune petreceri la care ai fost, fie ele în club sau sufragerie, și îți va da poftă de altele noi.

Piesa a fost scrisă de Spania’99 (Andrei Mateos), Costi, Cezar Gună, Berechet, iar de producție s-a ocupat Costel Domințeanu (DOMINO). 
,,De ceva vreme vorbesc cu colegii de studio despre viziunea mea artistică pe următoarea perioadă, în acest fel îmi dau seama cine mă poate ajuta să materializez această viziune și cine nu. Costi Domino și Cezar Gună m-au înțeles perfect de această dată și am reușit împreună să facem piesa <<Dacă intru-n club>>, după ce le-am explicat că în acea sesiune vreau să fac o piesă de petrecere, care să se audă predominant în cluburi. Încă de când a fost gata acest demo, am știut că va fi următoarea mea lansare, pentru că sună fix așa cum îmi doream să sune, Costi Domino e un maestru al sunetelor, iar Cezar e un songwriter excelent cu care mereu m-am înțeles la scris. Cireașa de pe tort a venit când am vorbit cu Berechet într-o zi de studio, iar după ce am dat play la piesă, am zis ca ar fi tare să facem piesa asta împreună. Când am auzit ce a tras pe piesă, am știut că e ce trebuie.
Piesa asta e despre acea stare de spirit pe care o ai când pleci spre o petrecere, stare care ajunge la apogeu fix la intrarea în club, moment în care se schimbă tot ce va urma în acea seară de party. E un feeling care mereu mi-a placut, m-a atras și m-a intrigat, iar în piesa de azi, care este un reggaeton urban românesc, am vrut să dezvolt cât de mult am putut acest sentiment. Mi-a fost dor de România și români în acești 2-3 ani de pauză și mă bucur că am reușit să facem o piesă pe sufletul românilor. Sper că și ei să o primească așa cum trebuie și să țină minte seara aia epică, prin vocea mea. Pot spune că ea reprezintă începutul unei perioade artistice pentru proiectul meu și abia aștept să auziți următoarele etape. One love.” ne spune Spania’99.

,,<<Dacă intru-n club>> e o piesă cu mega vibe și abia aștept să mă întâlnesc cu Spania’99 pe scenă și să facem cel mai tare party. Colaborarea noastră a mers de la sine și suntem super mulțumiți de ce a ieșit.” ne spune Berechet. 

Spania’99 (Andrei Mateos) se inspiră din poveștile complicate și dure de viață, în timp ce ritmul pieselor sale are influențe flamenco, stilul reprezentativ țării din care provine, Spania, dar și urban rap, cu un sound hip-hop puternic. Provenind dintr-o familie dezbinată, Andrei a fost nevoit încă de mic să facă față sărăciei și barierelor sociale. A reușit să treacă peste toate greutățile cu ajutorul atitudinii sale pozitive și astfel și-a dezvoltat propria lui filosofie, pe care o redă în versurile sale, într-un mod direct și extrem de sincer. Este un artist cameleonic și de-a lungul timpului, a lucrat cu producători faimoși, care abordează diferite genuri muzicale.
Berechet este un artist dinamic în continuă ascensiune pe scena muzicii urbane. Piesele sale reprezintă un amestec unic de beat-uri de trap și vibrații energice de dans. ,,Bam Bam Bam”, single-ul cu cel mai mare impact, a făcut furori pe platformele de social și i-a demonstrat versatilitatea artistului. Berechet și-a făcut simțită prezența și în pelicula de succes ,,Romina VTM”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.