Aria Moon lansează Bulevard, o melodie sinceră care surprinde sentimentele stârnite de lipsa unei persoane dragi. Versurile descriu dorul și durerea care provin din a fi departe de cineva care deține un loc special în inima ta. Este o reamintire a faptului că dragostea poate fi atât frumoasă, cât și dureroasă și că lipsa cuiva este o parte din experiența umană pe care o împărtășim cu toții.

 

„Piesa Bulevard este despre melancolia unei iubiri care a încetat să se mai întâmple, despre cum nu vom mai găsi același om, în alți oameni. Dorul de a te mai plimba încă o dată cu persoana iubită prin locurile voastre preferate, este laitmotivul prezent în întreaga scriitură. S-au stins luminile pe bulevard se referă la faptul că, odată cu plecarea persoanei iubite din viața noastră, totul devine întunecat pentru o perioadă în lumea noastră. Melodia descrie un spațiu plin de oameni, dar gol din lipsa unui singur om.” declară Aria Moon.

 

Piesa a fost scrisă de Aria Moon și Adda, produsă de Batog Aurel și Dumitriu Radu, iar de mix master s-a ocupat Călin Grăjdan.

 

Despre Aria Moon

 

Aria Moon este o artistă din România, care scrie în metafore puse pe note, atât pentru ea cât și pentru artiști mari precum Nicole Cherry, Adda, Lidia Bubble, Nicoleta Nuca. Pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, artista a participat la multe concursuri care au ajutat-o să se identifice ca artist. Aria Moon este personajul “rupt” din experiențele proprii de viață, care s-a vindecat scriind muzica și care dorește sa vindece la rândul ei pe alții prin cântec și emoție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.