DIVA

RECOMANDĂRI MAI 2023

 

 

Sezonul nunților

Din 7 mai, câte două filme romantice, în fiecare duminică, de la 16:00

Seria de două filme romantice difuzate unul după altul, în fiecare după-amiază de duminică (la DIVA) continuă și în mai, cu titluri noi și altă tematică: sezonul nunților. Pe 7 mai, cântăm alături de protagoniști, într-o „Armonie perfectă” („Perfect Harmony”, 2022) și apoi „În cheia dragostei” („In the Key of Love”, 2019). Pe 14 mai, participăm la o „Nuntă de pomină” („Wedding of a Lifetime”, 2022, în care un fost cuplu participă la o emisiune TV nupțială) și apoi la „O nuntă perfectă” („One Winter Wedding”, 2021, în care un cuplu organizează o nuntă cu peripeții, într-o stațiune de schi).

O săptămână mai târziu, suntem invitați la „Nunta șefului meu” („My Boss’ Wedding”, 2021, în care o asistentă personală organizează nunta șefei sale) și apoi la „O nuntă de vis” („Wedding of Dreams”, 2018, în care o artistă trebuie să aleagă dacă pune pe primul loc cariera sau relația). În ultima săptămână a lunii, pe 28 mai, vedem cum arată o „Nuntă la Graceland” („Wedding at Graceland”, 2019) și auzim „Clopote de nuntă” („Wedding Bells”, 2016).

 

„Pearl, detectiv la Whitstable” („Whitstable Pearl”), sezonul 1 (2021) 

Din 22 mai, în fiecare luni, de la ora 21:00

Acest serial polițist (care a ajuns la sezonul 2 în Marea Britanie) este o adaptare a seriei de 9 romane scrise de Julie Wassmer și publicate din 2015 încoace. Și spune povestea unei detective particulare din orășelul maritim Whitstable: Pearl Nolan (Kerry Godliman). Aceasta a visat toată viața să devină polițistă, iar acum – că băiatul i-a crescut mare și s-a mutat de acasă – se face detectiv particular. Primul ei caz nu întârzie să apară: Pearl descoperă cadavrul prietenei ei, Vinnie, și începe o investigație, ajutată și de morocănosul Inspector șef Mike McGuire (Howard Charles), transferat recent de la Londra. Fiecare sezon are 6 episoade. Iar majoritatea filmărilor au avut loc pe malul Mării Nordului, chiar în Whitstable, dar au existat și scene care s-au filmat în Margate, Portul Ramsgate, Dover și Hernhill.

 

Memorie perfectă” („Unforgettable”), sezonul 2 (2013-2014)

Din 3 mai, de luni până vineri, de la ora 20:00

Povestea detectivului Carrie Wells (Poppy Montgomery) continuă cu 13 episoade noi, în sezonul 2. Eroina cu o memorie ireală și Locotenentul Al Burns (Dylan Walsh) sunt atât de eficienți încât NYPD le repartizează cazul unei fetițe de 11 ani, care a fost răpită din Manhattan. În seria a doua, cei doi vor prinde împreună o bandă de spărgători de bănci, vor descâlci ițele unei aparente sinucideri, vor salva New York-ul de o grupare teroristă și nu numai. Serialul a avut 4 sezoane (2011-2016) și twist-ul reprezentat de boala protagonistei (hipertimezie sau memorie autobiografică superioară) este ceva real: această afecțiune îți permite să ai o memorie extraordinară și să îți aduci aminte tot ce ai văzut, de-a lungul întregii tale vieți.

Seriale care continuă:

Bucătărie internă” („Cuisine interne”, 2022)

Câte două episoade, în fiecare joi, de la ora 21:00

Acțiunea din această miniserie franceză de 6 episoade este amplasată în lumea plină de ambiție, stres și pericole din bucătăria unui restaurant de top, prin intermediul căruia mafia își spală banii murdari. Eroina este Adriana Souhko (Annabelle Lengronne), un chef franco-senegalez care visează la o stea Michelin. Dar viitorul îi este amenințat, după ce descoperă că noii ei parteneri de afaceri – frații Angèle (Mely Bourjac) și Jeff Rubens (Vincent Heneine) – sunt extrem de periculoși: cei doi o forțează să organizeze jocuri ilegale de poker, în restaurant.

 

Până ce banii ne vor despărți” („Hasta que la plata nos separe”, 2022)

Câte două episoade, de luni până vineri, de la ora 17:50

Această telenovelă columbiană spune povestea a doi străini ale căror vieți se intersectează, cu efecte tragicomice. Alejandra Maldonado (Carmen Villalobos) și Rafael Méndez (Sebastián Martínez) aparțin unor lumi diferite. Ea este o femeie de afaceri de succes, care administrează o reprezentanță auto și are un logodnic atrăgător, Luciano (Gregorio Pernía). El e un vânzător ambulant carismatic și modest, care se iubește cu vecina lui, Vicky (Juliette Pardau). Când Alejandra și Rafael sunt implicați într-un accident auto, viețile le sunt date peste cap de o serie de evenimente care par a fi menite să-i determine să formeze un cuplu. Povestea TV este un remake al unei telenovele columbiene cu același titlu, din 2006-2007. Și este scrisă de Fernando Gaitán („Cafea cu parfum de femeie”, 1994-1995).

 

Camera de gardă” („Chicago Med”), sezonul 8 (2022)

În fiecare marți, de la ora 21:00

Cel mai recent sezon din serialul american „Camera de gardă” are 18 episoade și s-a terminat recent în SUA. În noile episoade, medicii din echipa de la Centrul Medical Gaffney (din Chicago) au parte de cazuri dificile și variate, cauzate de accidente auto și de metrou sau de boli ca schizofrenia. Pe plan personal, doctorul Ethan Choi (Brian Tee) și asistenta April (Yaya DaCosta) se căsătoresc, iar apoi își dau demisia, pentru a-și înființa propriul cabinet medical. Astfel, Tee a părăsit și el serialul, la fel ca DaCosta. Povestea cu medici face parte din franciza centrată pe diferitele servicii publice din orașul Chicago, creată de Dick Wolf (celebru pentru „Lege și ordine”), alături de Pompierii din Chicago (2012-prezent), „Chicago P.D.” (2014-prezent) și „Chicago Justice” (2017).

PROGRAM TV MAI

luni
1 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Corabia de pirați – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Aye, Aye, Tonya) Sezonul 3, Episodul 11

Shade și Angie sunt nevoiți să urce la bordul unui vas de croazieră cu tematică de pirați ca să ancheteze un caz de adulter.

07.20  Detectivi particulari: Confuzie mortală – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Glazed and Confused) Sezonul 3, Episodul 12

Fostul inamic a lui Angie, Norm Glinski, își înscenează propria moarte și-i angajează pe cei doi detectivi să ancheteze.

08.30  Camera de gardă: Ajutor la nevoie – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: For The Want Of A Nail) Sezonul 6, Episodul 9

Manning se împacă cu propria-i traumă și ajută o mamă aflată la nevoie, iar Dean are de furcă nu numai cu un medic.

09.40  Camera de gardă: Lucruri îngropate – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: So Many Things We’ve Kept Buried) Sezonul 6, Episodul 10

Crockett se ocupă de un pacient care are multe în comun cu el. Will se ceartă cu Ethan în legătură cu o pacientă gravidă care are pulsul neregulat.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 39 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 39

Jaime îl minte pe Mendez și îi spune că Vicky a vrut să se sinucidă. Luciano vorbește cu Josefina și confirmă că îl poate recunoaște pe Chavez.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 40 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 40

Mendez pleacă descurajat de la Alejandra. Jaime merge să vadă cum se simte Vicky după anularea nunții. Procurorul are vești despre tatăl lui Karen.

12.50  Memorie perfectă: Ești aici – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: You Are Here) Sezonul 1, Episodul 20

Carrie și Al încearcă să pătrundă în mintea unui adept al teoriei conspirației înainte ca acesta să detoneze o serie de bombe.

13.50  Detectivi particulari: Complot în familie – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Family Plot) Sezonul 4, Episodul 1

Shade și Angie investighează reclamațiile paranoice ale unui patriarh bogat, care este convis că niște accidente sunt de fapt atentate la viața lui.

14.50  Detectivi particulari: Don și jaful – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gumbo for Hire) Sezonul 4, Episodul 2

După ce a cumpărat o camionetă fast-food, Don devine suspectul principal al unui jaf care a avut loc la un magazin din apropiere.

15.50  Camera de gardă: Separat, dar împreună – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Letting Go Only To Come Together) Sezonul 6, Episodul 11

Ethan colaborează cu o persoană neașteptată ca să trateze un jucător celebru de tenis care se teme pentru cariera lui.

16.50  Camera de gardă: Uneori merită să riști – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Some Things are Worth the Risk) Sezonul 6, Episodul 12

Archer și Choi merg pe teren și își amintesc de război. Boala lui Carol se agravează, iar Manning încearcă să o introducă într-un studiu experimental.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 41 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 41

Bernal îl numește manager pe Marino în timp ce Alejandra este plecată în vacanță, dar Marino avertizează că va lucra doar până la sfârșitul lunii.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 42 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 42

Mendez îi mulțumește lui Jaime pentru Milena. Ramírez îl invită pe Marino la petrecere pe care o plănuiesc colegii săi. Jaime se angajează grefier.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Sfârșitul jocului – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Endgame) Sezonul 1, Episodul 21

Când Walter Morgan este ucis, Carrie trebuie să-l găsească pe ucigaș, în timp ce își abate atenția de la propriul ei comportament suspect.

21.00  Premieră Blanca: Pete, partea a II-a – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Macchie – parte due) Sezonul 1, Episodul 10

Bianca e primită cu răceală de Liguori în urma mărturiei sale. Ea și Bacigalupo află că Caterina a găsit dovezi despre naufragiu.

22.05  FILM Legile misterelor: Istorie letală – FILM Mystery 2021, regia: Stacey N Harding, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha

(Mystery 101: Deadly History)

Amy și Travis se ocupă în curând de cazul din New York după ce unchiul lui Amy dispare, iar primele indicii îi duc cu gândul la ce e mai rău.

00.05  Detectivi particulari: Confuzie mortală – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Glazed and Confused) Sezonul 3, Episodul 12

Fostul inamic a lui Angie, Norm Glinski, își înscenează propria moarte și-i angajează pe cei doi detectivi să ancheteze.

01.05  Detectivi particulari: Complot în familie – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Family Plot) Sezonul 4, Episodul 1

Shade și Angie investighează reclamațiile paranoice ale unui patriarh bogat, care este convis că niște accidente sunt de fapt atentate la viața lui.

02.05  Detectivi particulari: Don și jaful – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gumbo for Hire) Sezonul 4, Episodul 2

După ce a cumpărat o camionetă fast-food, Don devine suspectul principal al unui jaf care a avut loc la un magazin din apropiere.

03.05  FILM Răpite de tatăl lor – FILM Drama 2022, regia: Simone Stock, distribuţie: Sarah Drew, Patrice Goodman

(Stolen by their Father)

O mamă pornește o luptă disperată încercând să-și salveze cele două fiice după ce acestea au fost răpite și duse în străinătate de fostul ei soț.

05.00  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

marţi
2 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Complot în familie – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Family Plot) Sezonul 4, Episodul 1

Shade și Angie investighează reclamațiile paranoice ale unui patriarh bogat, care este convis că niște accidente sunt de fapt atentate la viața lui.

07.20  Detectivi particulari: Don și jaful – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gumbo for Hire) Sezonul 4, Episodul 2

După ce a cumpărat o camionetă fast-food, Don devine suspectul principal al unui jaf care a avut loc la un magazin din apropiere.

08.30  Camera de gardă: Separat, dar împreună – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Letting Go Only To Come Together) Sezonul 6, Episodul 11

Ethan colaborează cu o persoană neașteptată ca să trateze un jucător celebru de tenis care se teme pentru cariera lui.

09.40  Camera de gardă: Uneori merită să riști – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Some Things are Worth the Risk) Sezonul 6, Episodul 12

Archer și Choi merg pe teren și își amintesc de război. Boala lui Carol se agravează, iar Manning încearcă să o introducă într-un studiu experimental.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 41 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 41

Bernal îl numește manager pe Marino în timp ce Alejandra este plecată în vacanță, dar Marino avertizează că va lucra doar până la sfârșitul lunii.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 42 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 42

Mendez îi mulțumește lui Jaime pentru Milena. Ramírez îl invită pe Marino la petrecere pe care o plănuiesc colegii săi. Jaime se angajează grefier.

12.50  Memorie perfectă: Sfârșitul jocului – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Endgame) Sezonul 1, Episodul 21

Când Walter Morgan este ucis, Carrie trebuie să-l găsească pe ucigaș, în timp ce își abate atenția de la propriul ei comportament suspect.

13.50  Detectivi particulari: Detectiva dispărută – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: The PI Vanishes) Sezonul 4, Episodul 3

Când Angie este răpită în drum spre o vacanță de weekend cu Tex, Shade colaborează cu echipa de investigatori din Seattle pentru a o găsi și salva.

14.50  Detectivi particulari: Adevărul e dincolo de noi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: The Proof Is Out There) Sezonul 4, Episodul 4

Când un client afirmă că soția lui este influențată în mod misterios, Shade, Angie și șeriful Conroy întâlnesc la o comunitate care crede în OZN-uri.

15.50  Camera de gardă: Complicații – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: What a Tangled Web We Weave) Sezonul 6, Episodul 13

Un accident de mașină o pune pe jar pe Goodwin care face tot posibilul să ajute un băiat și pe mama lui.

16.50  Camera de gardă: Pilula roșie, pilula albastră – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: A Red Pill, A Blue Pill) Sezonul 6, Episodul 14

Studenții la medicină încep să preia ture la Unitatea de Primiri Urgențe, iar Maggie îi supraveghează cu atenție.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 43 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 43

Franklin și Geovanny se plâng lui Vicky că părintele Torres le-a spus că nunta a fost anulată. Mendez află că Papeto este în închisoare.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 44 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 44

Jaime se întoarce din vacanță. Milena îi cere să o ajute să afle ce a pățit Papeto. Franklin descoperă testul de sarcină pe care l-a făcut Vicky.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Omul din pădure – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Man in the Woods) Sezonul 1, Episodul 22

Când o crimă din Syracuse oglindește moartea surorii ei, Carrie și Al se duc să-l vadă pe suspect.

21.00  Premieră Camera de gardă: Când trebuie să treci peste limită – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Those Times You Have to Cross the Line) Sezonul 8, Episodul 15

O grevă a infirmierilor provoacă tulburări, în timp ce Marcel tratează o fată rănită, iar pacientul schizofrenic al lui Charles și Cuevas revine.

22.00  Blanca: Pete, partea a II-a – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Macchie – parte due) Sezonul 1, Episodul 10

Bianca e primită cu răceală de Liguori în urma mărturiei sale. Ea și Bacigalupo află că Caterina a găsit dovezi despre naufragiu.

23.05  FILM Inventarea minciunii – FILM Fantasy 2009, regia: Ricky Gervais, Matthew Robinson , distribuţie: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Rob Lowe

(The Invention of Lying)

Într-un univers paralel fără minciuni, un bărbat care a avut experiențe dificile are o revelație și inventează înșelăciunea.

01.15  Detectivi particulari: Detectiva dispărută – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: The PI Vanishes) Sezonul 4, Episodul 3

Când Angie este răpită în drum spre o vacanță de weekend cu Tex, Shade colaborează cu echipa de investigatori din Seattle pentru a o găsi și salva.

02.15  Detectivi particulari: Adevărul e dincolo de noi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: The Proof Is Out There) Sezonul 4, Episodul 4

Când un client afirmă că soția lui este influențată în mod misterios, Shade, Angie și șeriful Conroy întâlnesc la o comunitate care crede în OZN-uri.

03.15  FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

05.05  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

miercuri
3 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Detectiva dispărută – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: The PI Vanishes) Sezonul 4, Episodul 3

Când Angie este răpită în drum spre o vacanță de weekend cu Tex, Shade colaborează cu echipa de investigatori din Seattle pentru a o găsi și salva.

07.20  Detectivi particulari: Adevărul e dincolo de noi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: The Proof Is Out There) Sezonul 4, Episodul 4

Când un client afirmă că soția lui este influențată în mod misterios, Shade, Angie și șeriful Conroy întâlnesc la o comunitate care crede în OZN-uri.

08.30  Camera de gardă: Complicații – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: What a Tangled Web We Weave) Sezonul 6, Episodul 13

Un accident de mașină o pune pe jar pe Goodwin care face tot posibilul să ajute un băiat și pe mama lui.

09.40  Camera de gardă: Pilula roșie, pilula albastră – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: A Red Pill, A Blue Pill) Sezonul 6, Episodul 14

Studenții la medicină încep să preia ture la Unitatea de Primiri Urgențe, iar Maggie îi supraveghează cu atenție.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 43 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 43

Franklin și Geovanny se plâng lui Vicky că părintele Torres le-a spus că nunta a fost anulată. Mendez află că Papeto este în închisoare.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 44 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 44

Jaime se întoarce din vacanță. Milena îi cere să o ajute să afle ce a pățit Papeto. Franklin descoperă testul de sarcină pe care l-a făcut Vicky.

12.50  Memorie perfectă: Omul din pădure – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Man in the Woods) Sezonul 1, Episodul 22

Când o crimă din Syracuse oglindește moartea surorii ei, Carrie și Al se duc să-l vadă pe suspect.

13.50  Detectivi particulari: Totul e permis în dragoste și amor – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: All’s Fair in Love and Amor) Sezonul 4, Episodul 5

Shade și Angie sunt chemați să investigheze tentativele de crimă asupra actorilor principali dintr-o telenovelă mexicană.

14.50  Detectivi particulari: Banda desenată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Tappa Kegga Daily) Sezonul 4, Episodul 6

În ultimul caz, Shade și Angie încearcă să găsească o carte de benzi desenate furată, împreună cu Liam, Jules și Becca.

15.50  Camera de gardă: Povești, secrete și minciuni – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Stories, Secrets, Half-Truths and Lies) Sezonul 6, Episodul 15

Crockett crede c-a făcut o greșeală chirurgicală când un pacient cu transplant revine cu complicații. Carol are din nou probleme.

16.50  Camera de gardă: Voi veni să te salvez – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: I Will Come to Save You) Sezonul 6, Episodul 16

Lui Carol îi surâde șansa a doua oară, când transplantul de cord devine posibil. Ethan și Dean au probleme încercând să trateze un fost pacient.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 45 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 45

Alejandra află că Mendez urmează să se căsătorească în curând. Luciano vorbește cu Chavez despre datoria fermei și despre relația sa cu Alejandra.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 46 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 46

Jaime află că Vicky e însărcinată cu el și îi propune să se căsătorească. Mendez află că va fi concediat și vorbește cu Alejandra.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Răpite – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Bigtime) Sezonul 2, Episodul 1

Carrie și Al sunt rugați să se alăture Diviziei de Crime Majore a NYPD și în curând investighează răpirea fiicei unui bărbat bogat.

21.00  FILM Detectivul Gourmet – FILM Drama, USA 2015, regia: Scott Smith, distribuţie: Dylan Neal, Becky Southwell

(The Gourmet Detective)

După o crimă șocantă la restaurantul prietenului lui, Henry, consultant culinar, și detectiva Maggie colaborează, investigând pe cei mai buni chefi.

23.00  Bucătărie internă: episodul 1 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 1

Visul ambițioasei bucătărese Adriana de a obține o stea Michelin este pus în pericol când intră în contact cu niște parteneri de afaceri dubioși.

00.00  Bucătărie internă: episodul 2 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 2

Îngrozită de turnura evenimentelor și de amenințarea pe care o reprezintă noii ei asociați, Adriana se întoarce la fostul ei mentor, André Vatine.

01.00  Detectivi particulari: Totul e permis în dragoste și amor – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: All’s Fair in Love and Amor) Sezonul 4, Episodul 5

Shade și Angie sunt chemați să investigheze tentativele de crimă asupra actorilor principali dintr-o telenovelă mexicană.

02.00  Detectivi particulari: Banda desenată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Tappa Kegga Daily) Sezonul 4, Episodul 6

În ultimul caz, Shade și Angie încearcă să găsească o carte de benzi desenate furată, împreună cu Liam, Jules și Becca.

03.00  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

05.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

joi
4 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Totul e permis în dragoste și amor – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: All’s Fair in Love and Amor) Sezonul 4, Episodul 5

Shade și Angie sunt chemați să investigheze tentativele de crimă asupra actorilor principali dintr-o telenovelă mexicană.

07.20  Detectivi particulari: Banda desenată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Tappa Kegga Daily) Sezonul 4, Episodul 6

În ultimul caz, Shade și Angie încearcă să găsească o carte de benzi desenate furată, împreună cu Liam, Jules și Becca.

08.30  Camera de gardă: Povești, secrete și minciuni – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Stories, Secrets, Half-Truths and Lies) Sezonul 6, Episodul 15

Crockett crede c-a făcut o greșeală chirurgicală când un pacient cu transplant revine cu complicații. Carol are din nou probleme.

09.40  Camera de gardă: Voi veni să te salvez – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: I Will Come to Save You) Sezonul 6, Episodul 16

Lui Carol îi surâde șansa a doua oară, când transplantul de cord devine posibil. Ethan și Dean au probleme încercând să trateze un fost pacient.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 45 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 45

Alejandra află că Mendez urmează să se căsătorească în curând. Luciano vorbește cu Chavez despre datoria fermei și despre relația sa cu Alejandra.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 46 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 46

Jaime află că Vicky e însărcinată cu el și îi propune să se căsătorească. Mendez află că va fi concediat și vorbește cu Alejandra.

12.50  Memorie perfectă: Răpite – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Bigtime) Sezonul 2, Episodul 1

Carrie și Al sunt rugați să se alăture Diviziei de Crime Majore a NYPD și în curând investighează răpirea fiicei unui bărbat bogat.

13.50  Detectivi particulari: Hărțuitorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Under Par-essure) Sezonul 4, Episodul 7

Când un urmăritor o ia în vizor pe o jucătoare profesionistă de golf într-un turneu, Shade și Angie încearcă să găsească vinovatul.

14.50  Detectivi particulari: Plan pentru crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Blueprint for Murder) Sezonul 4, Episodul 8

Un om de serviciu îi cheamă pe Shade și Angie după ce este martor la o crimă într-o clădire învecinată. Willow Maitland merge să câștige experiență.

15.50  Camera de gardă: Să nu-ți crezi mereu ochilor – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Dominic Rains

(Chicago Med: You Can’t Always Trust What You See) Sezonul 7, Episodul 1

Will Halstead revine ca să-l ajute pe Goodwin într-o investigație secretă, în timp ce Stevie și Dylan tratează un tânăr pacient cu anemie falciformă.

16.50  Camera de gardă: Să forțezi sau să renunți – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: To Lean In, Or To Let Go) Sezonul 7, Episodul 2

Vanessa și Archer se contrazic privind victima unui accident de motocicletă, iar Scott și Charles se ocupă de negociator UNICEF cu traume reprimate.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 47 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 47

Mendez adoarme în timp ce Vicky îi spune că e însărcinată. Gaston o duce acasă pe Rosaura. Claudia îl vede pe Ramirez sărutându-l pe Marino.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 48 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 48

Vânzătoarele discută tot ce s-a întâmplat la petrecerea lui Marino. Gaston e foarte dezamăgit de Vicky, iar Geovanny îl sfătuiește despre Rosaura.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Incognito – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Incognito) Sezonul 2, Episodul 2

Carrie intră sub acoperire cu o echipă de hoți de bănci în încercarea de a-i găsi liderul evaziv.

21.00  Premieră Bucătărie internă: episodul 3 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 3

Adriana redeschide restaurantul, dar Angèle și Jeff sunt încă la fața locului și au nevoie de afacere pentru a spăla bani și a-și stinge datoria.

22.00  Premieră Bucătărie internă: episodul 4 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 4

Arinov vrea o răsplată mai mare. Soții Ruben și Adriana elaborează un plan de a câștiga bani, dar o nouă cerere îi înfundă și mai adânc în crimă.

23.00  FILM Drumul spre regăsire – FILM Romantic comedy 2006, regia: Susannah Grant, distribuţie: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Kevin Smith

(Catch and Release)

În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea.

01.20  Detectivi particulari: Hărțuitorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Under Par-essure) Sezonul 4, Episodul 7

Când un urmăritor o ia în vizor pe o jucătoare profesionistă de golf într-un turneu, Shade și Angie încearcă să găsească vinovatul.

02.20  Detectivi particulari: Plan pentru crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Blueprint for Murder) Sezonul 4, Episodul 8

Un om de serviciu îi cheamă pe Shade și Angie după ce este martor la o crimă într-o clădire învecinată. Willow Maitland merge să câștige experiență.

03.20  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

05.10  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

vineri
5 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Hărțuitorul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Under Par-essure) Sezonul 4, Episodul 7

Când un urmăritor o ia în vizor pe o jucătoare profesionistă de golf într-un turneu, Shade și Angie încearcă să găsească vinovatul.

07.20  Detectivi particulari: Plan pentru crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Blueprint for Murder) Sezonul 4, Episodul 8

Un om de serviciu îi cheamă pe Shade și Angie după ce este martor la o crimă într-o clădire învecinată. Willow Maitland merge să câștige experiență.

08.30  Camera de gardă: Să nu-ți crezi mereu ochilor – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Dominic Rains

(Chicago Med: You Can’t Always Trust What You See) Sezonul 7, Episodul 1

Will Halstead revine ca să-l ajute pe Goodwin într-o investigație secretă, în timp ce Stevie și Dylan tratează un tânăr pacient cu anemie falciformă.

09.40  Camera de gardă: Să forțezi sau să renunți – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: To Lean In, Or To Let Go) Sezonul 7, Episodul 2

Vanessa și Archer se contrazic privind victima unui accident de motocicletă, iar Scott și Charles se ocupă de negociator UNICEF cu traume reprimate.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 47 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 47

Mendez adoarme în timp ce Vicky îi spune că e însărcinată. Gaston o duce acasă pe Rosaura. Claudia îl vede pe Ramirez sărutându-l pe Marino.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 48 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 48

Vânzătoarele discută tot ce s-a întâmplat la petrecerea lui Marino. Gaston e foarte dezamăgit de Vicky, iar Geovanny îl sfătuiește despre Rosaura.

12.50  Memorie perfectă: Incognito – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Incognito) Sezonul 2, Episodul 2

Carrie intră sub acoperire cu o echipă de hoți de bănci în încercarea de a-i găsi liderul evaziv.

13.50  Detectivi particulari: Ți-a sunat ceasul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: A Star is Torn) Sezonul 4, Episodul 9

Actorul Ben Riggs îi angajează pe Matt și Angie să afle cine i-a furat ceasul primit cadou, însă hoțul trece rapid de la răscumpărare la șantaj.

14.50  Detectivi particulari: Fum în ochi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Nicole de Boer

(Private Eyes: Smoke Gets In Your Eyes) Sezonul 4, Episodul 10

Matt și Angie investighează dispariția proprietarului unui club de jazz. E posibil ca ultima lui melodie nepublicată să le ofere rezolvarea cazului?

15.50  Camera de gardă: Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Be The Change You Want To See) Sezonul 7, Episodul 3

Scott și Halstead tratează un pacient necinstit cu lupus în remisie. Altundeva, o tânără este reticentă față de o operație care-i poate salva viața.

16.50  Camera de gardă: Încurcătura în care suntem – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Status Quo, aka The Mess We’re In) Sezonul 7, Episodul 4

Charles îl ajută pe Dylan cu un pacient cu schizofrenie. Stevie, Maggie și Vanessa analizează legitimitatea diagnosticului unui pacient cu cancer.

17.50  Până ce banii ne vor despărți: episodul 49 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 49

Luciano îi spune lui Chavez că vorbea cu procurorul despre caz. Luciano îi cere lui Lizarralde să o convingă pe Josefina să retragă procesul.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 50 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 50

Milena îl întreabă pe Jaime dacă sunt împreună. Secretara îi spune lui Jaime că Valenzuela nu mai lucrează la Urdaneta de doi ani.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Ziua lui Jackie – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Day of the Jackie) Sezonul 2, Episodul 3

Carrie și Al sunt chemați după ce un om de afaceri este ucis într-un hotel de lux.

21.00  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

23.00  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

01.00  FILM Răpite de tatăl lor – FILM Drama 2022, regia: Simone Stock, distribuţie: Sarah Drew, Patrice Goodman

(Stolen by their Father)

O mamă pornește o luptă disperată încercând să-și salveze cele două fiice după ce acestea au fost răpite și duse în străinătate de fostul ei soț.

03.00  Detectivi particulari: Ți-a sunat ceasul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: A Star is Torn) Sezonul 4, Episodul 9

Actorul Ben Riggs îi angajează pe Matt și Angie să afle cine i-a furat ceasul primit cadou, însă hoțul trece rapid de la răscumpărare la șantaj.

04.00  Detectivi particulari: Fum în ochi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Nicole de Boer

(Private Eyes: Smoke Gets In Your Eyes) Sezonul 4, Episodul 10

Matt și Angie investighează dispariția proprietarului unui club de jazz. E posibil ca ultima lui melodie nepublicată să le ofere rezolvarea cazului?

05.00  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

sâmbătă
6 mai 2023

06.00  Camera de gardă: Separat, dar împreună – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Letting Go Only To Come Together) Sezonul 6, Episodul 11

Ethan colaborează cu o persoană neașteptată ca să trateze un jucător celebru de tenis care se teme pentru cariera lui.

07.00  Camera de gardă: Uneori merită să riști – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Some Things are Worth the Risk) Sezonul 6, Episodul 12

Archer și Choi merg pe teren și își amintesc de război. Boala lui Carol se agravează, iar Manning încearcă să o introducă într-un studiu experimental.

08.00  Camera de gardă: Complicații – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: What a Tangled Web We Weave) Sezonul 6, Episodul 13

Un accident de mașină o pune pe jar pe Goodwin care face tot posibilul să ajute un băiat și pe mama lui.

09.00  Camera de gardă: Pilula roșie, pilula albastră – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: A Red Pill, A Blue Pill) Sezonul 6, Episodul 14

Studenții la medicină încep să preia ture la Unitatea de Primiri Urgențe, iar Maggie îi supraveghează cu atenție.

10.00  Camera de gardă: Povești, secrete și minciuni – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Stories, Secrets, Half-Truths and Lies) Sezonul 6, Episodul 15

Crockett crede c-a făcut o greșeală chirurgicală când un pacient cu transplant revine cu complicații. Carol are din nou probleme.

11.00  Blanca: Pete, partea a II-a – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Macchie – parte due) Sezonul 1, Episodul 10

Bianca e primită cu răceală de Liguori în urma mărturiei sale. Ea și Bacigalupo află că Caterina a găsit dovezi despre naufragiu.

12.05  FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

14.00  FILM Patru nunți estivale – FILM Romantic Drama 2019, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Leah Renee, Chris McNally

(Sailing into Love)

O profesoară află că fostul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul care construiește o stațiune pe insula Blue.

16.00  FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

18.00  FILM Ferma de nuci pecan – FILM Romance 2021, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Christine Ko, Wes Brown

(Sweet Pecan Summer)

Se incing lucrurile între o femeie și fostul ei prieten, când se trezesc alăturându-se eforturilor de a vinde ferma de nuci pecan a mătușii sale.

20.00  FILM Vă declar soț și… soție? – FILM Comedy 2007, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel

(I Now Pronounce You Chuck & Larry)

Doi pompieri din New York se căsătoresc din motive financiare, dar în curând trebuie să țină piept unor atitudini homofobe.

22.20  FILM Inventarea minciunii – FILM Fantasy 2009, regia: Ricky Gervais, Matthew Robinson , distribuţie: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Rob Lowe

(The Invention of Lying)

Într-un univers paralel fără minciuni, un bărbat care a avut experiențe dificile are o revelație și inventează înșelăciunea.

00.30  FILM Castelul de gheață – FILM Romance 2021, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut, Randy Thomas, Melinda Michael

(Winter Castle – Baby, It’s Cold Inside)

Sărind peste o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

02.30  FILM O nuntă hibernală – Romantic comedy 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Meghan Heffern

(Winter Castle)

Jenny merge la nunta de iarnă a surorii ei la o masă de gheață și se topește de dragoste după cumnatul de mână. Din păcate, el nu a venit singur.

04.20  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

05.10  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

duminică
7 mai 2023

06.00  Camera de gardă: Voi veni să te salvez – Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Brian Tee, Marlyne Barrett

(Chicago Med: I Will Come to Save You) Sezonul 6, Episodul 16

Lui Carol îi surâde șansa a doua oară, când transplantul de cord devine posibil. Ethan și Dean au probleme încercând să trateze un fost pacient.

07.00  Camera de gardă: Să nu-ți crezi mereu ochilor – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Dominic Rains

(Chicago Med: You Can’t Always Trust What You See) Sezonul 7, Episodul 1

Will Halstead revine ca să-l ajute pe Goodwin într-o investigație secretă, în timp ce Stevie și Dylan tratează un tânăr pacient cu anemie falciformă.

08.00  Camera de gardă: Să forțezi sau să renunți – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: To Lean In, Or To Let Go) Sezonul 7, Episodul 2

Vanessa și Archer se contrazic privind victima unui accident de motocicletă, iar Scott și Charles se ocupă de negociator UNICEF cu traume reprimate.

09.00  Camera de gardă: Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Be The Change You Want To See) Sezonul 7, Episodul 3

Scott și Halstead tratează un pacient necinstit cu lupus în remisie. Altundeva, o tânără este reticentă față de o operație care-i poate salva viața.

10.00  Camera de gardă: Încurcătura în care suntem – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Status Quo, aka The Mess We’re In) Sezonul 7, Episodul 4

Charles îl ajută pe Dylan cu un pacient cu schizofrenie. Stevie, Maggie și Vanessa analizează legitimitatea diagnosticului unui pacient cu cancer.

11.00  Camera de gardă: Când trebuie să treci peste limită – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Those Times You Have to Cross the Line) Sezonul 8, Episodul 15

O grevă a infirmierilor provoacă tulburări, în timp ce Marcel tratează o fată rănită, iar pacientul schizofrenic al lui Charles și Cuevas revine.

12.00  FILM Castelul de gheață – FILM Romance 2021, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut, Randy Thomas, Melinda Michael

(Winter Castle – Baby, It’s Cold Inside)

Sărind peste o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

14.00  FILM O nuntă hibernală – Romantic comedy 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Meghan Heffern

(Winter Castle)

Jenny merge la nunta de iarnă a surorii ei la o masă de gheață și se topește de dragoste după cumnatul de mână. Din păcate, el nu a venit singur.

16.00  Premieră FILM Armonie perfectă – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: James Denton, Sherri Saum, Julia Benson

(Perfect Harmony)

Împreună din nou ca domnișoară de onoare și cumnat de mână pentru prieteni comuni, Barrett și Jack descoperă că nu mai sunt un duo atât de nepotrivit.

18.00  FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

20.00  FILM Patru nunți estivale – FILM Romantic Drama 2019, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Leah Renee, Chris McNally

(Sailing into Love)

O profesoară află că fostul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul care construiește o stațiune pe insula Blue.

22.00  FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

00.00  FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

02.00  FILM Ferma de nuci pecan – FILM Romance 2021, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Christine Ko, Wes Brown

(Sweet Pecan Summer)

Se incing lucrurile între o femeie și fostul ei prieten, când se trezesc alăturându-se eforturilor de a vinde ferma de nuci pecan a mătușii sale.

04.00  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

05.00  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

luni
8 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Ți-a sunat ceasul – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: A Star is Torn) Sezonul 4, Episodul 9

Actorul Ben Riggs îi angajează pe Matt și Angie să afle cine i-a furat ceasul primit cadou, însă hoțul trece rapid de la răscumpărare la șantaj.

07.20  Detectivi particulari: Fum în ochi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Nicole de Boer

(Private Eyes: Smoke Gets In Your Eyes) Sezonul 4, Episodul 10

Matt și Angie investighează dispariția proprietarului unui club de jazz. E posibil ca ultima lui melodie nepublicată să le ofere rezolvarea cazului?

08.30  Camera de gardă: Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Be The Change You Want To See) Sezonul 7, Episodul 3

Scott și Halstead tratează un pacient necinstit cu lupus în remisie. Altundeva, o tânără este reticentă față de o operație care-i poate salva viața.

09.40  Camera de gardă: Încurcătura în care suntem – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Status Quo, aka The Mess We’re In) Sezonul 7, Episodul 4

Charles îl ajută pe Dylan cu un pacient cu schizofrenie. Stevie, Maggie și Vanessa analizează legitimitatea diagnosticului unui pacient cu cancer.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 49 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 49

Luciano îi spune lui Chavez că vorbea cu procurorul despre caz. Luciano îi cere lui Lizarralde să o convingă pe Josefina să retragă procesul.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 50 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 50

Milena îl întreabă pe Jaime dacă sunt împreună. Secretara îi spune lui Jaime că Valenzuela nu mai lucrează la Urdaneta de doi ani.

12.50  Memorie perfectă: Ziua lui Jackie – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Day of the Jackie) Sezonul 2, Episodul 3

Carrie și Al sunt chemați după ce un om de afaceri este ucis într-un hotel de lux.

13.50  Detectivi particulari: Furtuna perfectă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Sonja Bennett

(Private Eyes: A Perfect Storm) Sezonul 4, Episodul 11

Matt și Angie sunt invitați la o nuntă pe o insulă, însă ajung în mijlocul unui jaf, când cineva fură niște monede rare de mare valoare.

14.50  Detectivi particulari: Moarte la bâlci – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Ali Johnson

(Private Eyes: Drop Dead Carny) Sezonul 4, Episodul 12

Sahde și Angie dau peste cadavrul unui lucrător de la carnaval și intră în lumea carnavalurilor călătoare și a unui medium ciudat de precis.

15.50  Camera de gardă: Schimbarea e greu de înghițit – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Change Is A Tough Pill To Swallow) Sezonul 7, Episodul 5

Dylan și Charles tratează pacienți cu sindromul copilului de sticlă și cu ADHD diagnosticat greșit, iar Crockett se confruntă cu politica spitalului.

16.50  Camera de gardă: Când ești ciocan, vezi cuie peste tot – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: When You’re A Hammer Everything’s A Nail) Sezonul 7, Episodul 6

Lumea lui Stevie se ciocnește de cea profesională când mama sa devine pacientă, iar trecutul lui Dylan cu tatăl unui pacient se dovedește problematic.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 51 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 51

Clemencia îi spune procurorului ce i-a spus Benjamin despre Karen și Luciano. Leonor îi spune lui Méndez că Gastón încă crede că va avea loc o nuntă.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 52 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 52

Alejandra și Luciano se despart. Vicky îi spune familiei ei că Mendez nu știe încă despre copil și că nu vrea să se căsătorească cu el din obligație.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Regii memoriei – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Memory Kings) Sezonul 2, Episodul 4

Omul de știință care a ajutat-o pe Carrie să-și înțeleagă abilitățile de memorare este găsit mort.

21.00  Premieră Blanca: Întoarcerea acasă, partea I – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Tornando a casa – parte uno) Sezonul 1, Episodul 11

Carmine Russo, tatăl băiatului implicat în uciderea surorii Biancăi, este găsit mort în apartamentul său în circumstanțe misterioase.

22.05  FILM Detectivul Gourmet – FILM Drama, USA 2015, regia: Scott Smith, distribuţie: Dylan Neal, Becky Southwell

(The Gourmet Detective)

După o crimă șocantă la restaurantul prietenului lui, Henry, consultant culinar, și detectiva Maggie colaborează, investigând pe cei mai buni chefi.

00.05  Detectivi particulari: Fum în ochi – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Nicole de Boer

(Private Eyes: Smoke Gets In Your Eyes) Sezonul 4, Episodul 10

Matt și Angie investighează dispariția proprietarului unui club de jazz. E posibil ca ultima lui melodie nepublicată să le ofere rezolvarea cazului?

01.05  Detectivi particulari: Furtuna perfectă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Sonja Bennett

(Private Eyes: A Perfect Storm) Sezonul 4, Episodul 11

Matt și Angie sunt invitați la o nuntă pe o insulă, însă ajung în mijlocul unui jaf, când cineva fură niște monede rare de mare valoare.

02.05  Detectivi particulari: Moarte la bâlci – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Ali Johnson

(Private Eyes: Drop Dead Carny) Sezonul 4, Episodul 12

Sahde și Angie dau peste cadavrul unui lucrător de la carnaval și intră în lumea carnavalurilor călătoare și a unui medium ciudat de precis.

03.05  FILM Patru nunți estivale – FILM Romantic Drama 2019, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Leah Renee, Chris McNally

(Sailing into Love)

O profesoară află că fostul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul care construiește o stațiune pe insula Blue.

05.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

marţi
9 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Furtuna perfectă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Sonja Bennett

(Private Eyes: A Perfect Storm) Sezonul 4, Episodul 11

Matt și Angie sunt invitați la o nuntă pe o insulă, însă ajung în mijlocul unui jaf, când cineva fură niște monede rare de mare valoare.

07.20  Detectivi particulari: Moarte la bâlci – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Ali Johnson

(Private Eyes: Drop Dead Carny) Sezonul 4, Episodul 12

Sahde și Angie dau peste cadavrul unui lucrător de la carnaval și intră în lumea carnavalurilor călătoare și a unui medium ciudat de precis.

08.30  Camera de gardă: Schimbarea e greu de înghițit – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Change Is A Tough Pill To Swallow) Sezonul 7, Episodul 5

Dylan și Charles tratează pacienți cu sindromul copilului de sticlă și cu ADHD diagnosticat greșit, iar Crockett se confruntă cu politica spitalului.

09.40  Camera de gardă: Când ești ciocan, vezi cuie peste tot – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: When You’re A Hammer Everything’s A Nail) Sezonul 7, Episodul 6

Lumea lui Stevie se ciocnește de cea profesională când mama sa devine pacientă, iar trecutul lui Dylan cu tatăl unui pacient se dovedește problematic.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 51 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 51

Clemencia îi spune procurorului ce i-a spus Benjamin despre Karen și Luciano. Leonor îi spune lui Méndez că Gastón încă crede că va avea loc o nuntă.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 52 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 52

Alejandra și Luciano se despart. Vicky îi spune familiei ei că Mendez nu știe încă despre copil și că nu vrea să se căsătorească cu el din obligație.

12.50  Memorie perfectă: Regii memoriei – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Memory Kings) Sezonul 2, Episodul 4

Omul de știință care a ajutat-o pe Carrie să-și înțeleagă abilitățile de memorare este găsit mort.

13.50  Detectivi particulari: În brațele lui Morfeu – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: In the Arms of Morpheus) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce se reface după o rană și este sub influența morfinei, Angie aude o ceartă violentă și îl pune pe Shade să investigheze.

14.50  Detectivi particulari: Crimă la reuniune – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: School’s Out for Murder) Sezonul 5, Episodul 2

Angie îl ia pe Shade la reuniunea ei cu colegii de liceu, unde se pare că cineva vrea să se răzbune pentru greșelile din trecut.

15.50  Camera de gardă: Omul nepotrivit la locul nepotrivit – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: A Square Peg In A Round Hole) Sezonul 7, Episodul 7

Marcel îl ajută pe Blake cu ficatul unui pacient și Taylor încearcă să-și dovedească valoarea, iar Halstead continuă să caute adevărul despre Cooper.

16.50  Camera de gardă: Cum năpârlește șarpele – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: Just As A Snake Sheds Its Skin) Sezonul 7, Episodul 8

Loialitatea lui Dylan față de Med și departamentul de poliție este încercată când un prieten de familie și polițist veteran se poartă îngrijorător.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 53 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 53

Jaime îi spune lui Vicky că se căsătorește cu ea, dar nu ca înlocuitor al lui Mendez. Luciano îi cere lui Lizarralde să-l reprezinte la proces.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 54 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 54

Gastón îi cere scuze lui Rosaura și le spune tuturor că nunta este anulată. Méndez merge la Estárter Automotriz în căutarea unui loc de muncă.

20.00  Premieră Memorie perfectă: La timpul trecut – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Past Tense) Sezonul 2, Episodul 5

Uciderea unui șofer de taxi afgan are implicații pentru securitatea națională atunci când se descoperă că victima era și un informator al guvernului.

21.00  Premieră Camera de gardă: episodul 16 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 16

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

22.00  Blanca: Întoarcerea acasă, partea I – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Tornando a casa – parte uno) Sezonul 1, Episodul 11

Carmine Russo, tatăl băiatului implicat în uciderea surorii Biancăi, este găsit mort în apartamentul său în circumstanțe misterioase.

23.05  FILM O iubire neplanificată – FILM Romantic comedy 2015, regia: Ben Palmer, distribuţie: Lake Bell, Simon Pegg

(Man Up)

Datorită unei neînțelegeri, jurnalista Nancy este confundată cu o altă persoană la o întâlnire pe nevăzute și nu are niciun motiv să regrete.

01.05  Detectivi particulari: În brațele lui Morfeu – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: In the Arms of Morpheus) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce se reface după o rană și este sub influența morfinei, Angie aude o ceartă violentă și îl pune pe Shade să investigheze.

02.05  Detectivi particulari: Crimă la reuniune – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: School’s Out for Murder) Sezonul 5, Episodul 2

Angie îl ia pe Shade la reuniunea ei cu colegii de liceu, unde se pare că cineva vrea să se răzbune pentru greșelile din trecut.

03.05  FILM Anotimpul dragostei – FILM Romantic Drama 2018, regia: Jill Carter, distribuţie: Autumn Reeser, Marc Blucas, Shelley Thompson

(Season for Love)

O femeie divorțată se întoarce în orașul ei ca să participe la un concurs de barbecue, dar situația se încinge când se întâlnește cu un fost iubit.

05.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

miercuri
10 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: În brațele lui Morfeu – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: In the Arms of Morpheus) Sezonul 5, Episodul 1

În timp ce se reface după o rană și este sub influența morfinei, Angie aude o ceartă violentă și îl pune pe Shade să investigheze.

07.20  Detectivi particulari: Crimă la reuniune – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: School’s Out for Murder) Sezonul 5, Episodul 2

Angie îl ia pe Shade la reuniunea ei cu colegii de liceu, unde se pare că cineva vrea să se răzbune pentru greșelile din trecut.

08.30  Camera de gardă: Omul nepotrivit la locul nepotrivit – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: A Square Peg In A Round Hole) Sezonul 7, Episodul 7

Marcel îl ajută pe Blake cu ficatul unui pacient și Taylor încearcă să-și dovedească valoarea, iar Halstead continuă să caute adevărul despre Cooper.

09.40  Camera de gardă: Cum năpârlește șarpele – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: Just As A Snake Sheds Its Skin) Sezonul 7, Episodul 8

Loialitatea lui Dylan față de Med și departamentul de poliție este încercată când un prieten de familie și polițist veteran se poartă îngrijorător.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 53 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 53

Jaime îi spune lui Vicky că se căsătorește cu ea, dar nu ca înlocuitor al lui Mendez. Luciano îi cere lui Lizarralde să-l reprezinte la proces.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 54 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 54

Gastón îi cere scuze lui Rosaura și le spune tuturor că nunta este anulată. Méndez merge la Estárter Automotriz în căutarea unui loc de muncă.

12.50  Memorie perfectă: La timpul trecut – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Past Tense) Sezonul 2, Episodul 5

Uciderea unui șofer de taxi afgan are implicații pentru securitatea națională atunci când se descoperă că victima era și un informator al guvernului.

13.50  Detectivi particulari: Secrete la radio – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Dead Air) Sezonul 5, Episodul 3

Când un terapeut de la radioul local se poartă ciudat și începe să arunce cu banii, soția lui îi angajează pe Shade și Angie să afle ce se întâmplă.

14.50  Detectivi particulari: Hoțul de mașini – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gone in 60 Minutes) Sezonul 5, Episodul 4

Când mașina lui Shade e furată, acesta știe pe cine să dea vina, însă investigația îl duce către o infracțiune mult mai mare.

15.50  Camera de gardă: Moșul are un cadou pentru tine – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Secret Santa Has A Gift For You) Sezonul 7, Episodul 9

Având în minte presiunea puternică a rezultatului investigației, Will colaborează cu Dylan să salveze viața unui pacient foarte tânăr.

16.50  Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 55 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 55

Franklin încearcă să o convingă pe Milena că fiul lui Vicky e al lui Mendez și că Jaime e un om bun. Vicky decide cu cine ar trebui să se mărite.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 56 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 56

Luciano vorbește cu Lizarralde despre Sergio și îi spune că a încercat să dea vina pe Alejandra. Leonor devine îngrijorată când Mendez nu vine.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Samsarul – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Line Up or Shut Up) Sezonul 2, Episodul 6

Un tânăr este găsit mort în interiorul unei mașini sport scumpe pe care o preda unui diplomat.

21.00  FILM Detectivul Gourmet: Crimă la patru stele – FILM Mystery 2015, regia: Scott Smith, distribuţie: Brooke Burns, Dylan Neal, Crystal Lowe

(The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die)

Henry, chef gurmand devenit polițist, e în preajma altei crime la o conferință. Își poate folosi cunoștințele culinare pentru a prinde asasinul?

23.00  Bucătărie internă: episodul 3 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 3

Adriana redeschide restaurantul, dar Angèle și Jeff sunt încă la fața locului și au nevoie de afacere pentru a spăla bani și a-și stinge datoria.

00.00  Bucătărie internă: episodul 4 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 4

Arinov vrea o răsplată mai mare. Soții Ruben și Adriana elaborează un plan de a câștiga bani, dar o nouă cerere îi înfundă și mai adânc în crimă.

01.00  Detectivi particulari: Secrete la radio – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Dead Air) Sezonul 5, Episodul 3

Când un terapeut de la radioul local se poartă ciudat și începe să arunce cu banii, soția lui îi angajează pe Shade și Angie să afle ce se întâmplă.

02.00  Detectivi particulari: Hoțul de mașini – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gone in 60 Minutes) Sezonul 5, Episodul 4

Când mașina lui Shade e furată, acesta știe pe cine să dea vina, însă investigația îl duce către o infracțiune mult mai mare.

03.00  FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

05.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

joi
11 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Secrete la radio – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Dead Air) Sezonul 5, Episodul 3

Când un terapeut de la radioul local se poartă ciudat și începe să arunce cu banii, soția lui îi angajează pe Shade și Angie să afle ce se întâmplă.

07.20  Detectivi particulari: Hoțul de mașini – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Gone in 60 Minutes) Sezonul 5, Episodul 4

Când mașina lui Shade e furată, acesta știe pe cine să dea vina, însă investigația îl duce către o infracțiune mult mai mare.

08.30  Camera de gardă: Moșul are un cadou pentru tine – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Secret Santa Has A Gift For You) Sezonul 7, Episodul 9

Având în minte presiunea puternică a rezultatului investigației, Will colaborează cu Dylan să salveze viața unui pacient foarte tânăr.

09.40  Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 55 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 55

Franklin încearcă să o convingă pe Milena că fiul lui Vicky e al lui Mendez și că Jaime e un om bun. Vicky decide cu cine ar trebui să se mărite.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 56 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 56

Luciano vorbește cu Lizarralde despre Sergio și îi spune că a încercat să dea vina pe Alejandra. Leonor devine îngrijorată când Mendez nu vine.

12.50  Memorie perfectă: Samsarul – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Line Up or Shut Up) Sezonul 2, Episodul 6

Un tânăr este găsit mort în interiorul unei mașini sport scumpe pe care o preda unui diplomat.

13.50  Detectivi particulari: Verdictul lor: crimă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Murder They Wrote) Sezonul 5, Episodul 5

Shade, Angie și Tex sunt la un eveniment pentru scriitori de romane polițiste, când unul dintre participanți are parte de soartă sumbră.

14.50  Detectivi particulari: Angie, ia-ți arma – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Tony Nappo

(Private Eyes: Angie Get Your Gun) Sezonul 5, Episodul 6

Fiind în vizită la Nora și Rory, Shade și Angie descoperă că o pereche de cizme care i-au aparținut lui Billy the Kid au dispărut din muzeul local.

15.50  Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

16.50  Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 57 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 57

Lizarralde îi propune lui Luciano să-l mituiască pe judecătorul însărcinat cu eliberarea fermei. Milena descoperă că e însărcinată.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 58 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 58

Milena crede că Jaime e îndrăgostit de Vicky. Alejandra îi spune lui Bernal că plănuiește să-și dea comisionul vânzătorilor dacă o ajută.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Hărți și legende – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Maps and Legends) Sezonul 2, Episodul 7

Un explorator urban este găsit mort într-o bibliotecă cu simptome similare cu cele ale virusului Ebola.

21.00  Premieră Bucătărie internă: episodul 5 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 5

Adriana, Stella și soții Ruben sunt hotărâți să se elibereze de presiunea lui Arinov și trebuie să recupereze și vinul fals înainte ca Vatine să afle.

22.00  Premieră Bucătărie internă: episodul 6 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 6

Adriana face o descoperire sumbră despre vechiul ei mentor, soții Ruben încearcă să găsească vinul fals, iar alt șoc o așteaptă pe Adriana.

23.00  FILM Răsfățații Americii – FILM Comedy 2001, regia: Joe Roth, distribuţie: Julia Roberts, Billy Crystal, Catherine Zeta-Jones, John Cusack

(America’s Sweethearts)

Un agent de film are de-a face cu două vedete care s-au despărțit înainte să se lanseze ultimul lor film, al cărui regizor are pretenții excentrice.

01.15  Detectivi particulari: Verdictul lor: crimă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Murder They Wrote) Sezonul 5, Episodul 5

Shade, Angie și Tex sunt la un eveniment pentru scriitori de romane polițiste, când unul dintre participanți are parte de soartă sumbră.

02.15  Detectivi particulari: Angie, ia-ți arma – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Tony Nappo

(Private Eyes: Angie Get Your Gun) Sezonul 5, Episodul 6

Fiind în vizită la Nora și Rory, Shade și Angie descoperă că o pereche de cizme care i-au aparținut lui Billy the Kid au dispărut din muzeul local.

03.15  FILM Ferma de nuci pecan – FILM Romance 2021, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Christine Ko, Wes Brown

(Sweet Pecan Summer)

Se incing lucrurile între o femeie și fostul ei prieten, când se trezesc alăturându-se eforturilor de a vinde ferma de nuci pecan a mătușii sale.

05.05  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

vineri
12 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Verdictul lor: crimă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Murder They Wrote) Sezonul 5, Episodul 5

Shade, Angie și Tex sunt la un eveniment pentru scriitori de romane polițiste, când unul dintre participanți are parte de soartă sumbră.

07.20  Detectivi particulari: Angie, ia-ți arma – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Tony Nappo

(Private Eyes: Angie Get Your Gun) Sezonul 5, Episodul 6

Fiind în vizită la Nora și Rory, Shade și Angie descoperă că o pereche de cizme care i-au aparținut lui Billy the Kid au dispărut din muzeul local.

08.30  Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

09.40  Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 57 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 57

Lizarralde îi propune lui Luciano să-l mituiască pe judecătorul însărcinat cu eliberarea fermei. Milena descoperă că e însărcinată.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 58 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 58

Milena crede că Jaime e îndrăgostit de Vicky. Alejandra îi spune lui Bernal că plănuiește să-și dea comisionul vânzătorilor dacă o ajută.

12.50  Memorie perfectă: Hărți și legende – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Maps and Legends) Sezonul 2, Episodul 7

Un explorator urban este găsit mort într-o bibliotecă cu simptome similare cu cele ale virusului Ebola.

13.50  Detectivi particulari: Casa inteligentă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Smart Home Alone) Sezonul 5, Episodul 7

Matt și Angie sunt angajați de un consultat financiar care testează un sistem inteligent pentru locuință. Însă se pare că sistemul gândește singur…

14.50  Detectivi particulari: Gambitul damei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Queen’s Gambit) Sezonul 5, Episodul 8

În ultimul caz, Shade și Angie trebuie să-și exserseze abilitățile de invesigare pentru un jaf de la un club local de travestiți.

15.50  Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

16.50  Camera de gardă: Tot ce putea fi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 59 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 59

Marino îl sfătuiește pe Méndez cu licitația lui Petróleos de la Nación. Lizarralde îl cheamă pe Chavez în biroul său pentru a discuta cazul lui Karen.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 60 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 60

Leonor vorbește cu Mendez despre nuntă și el întreabă despre Benjamin. Jaime îi cere sfaturi părintelui Torres, dar să fie sincer.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Până la moarte – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Till Death) Sezonul 2, Episodul 8

Carrie și Al se dau drept un cuplu căsătorit pentru a vâna un criminal care ar putea fi responsabil pentru o serie de crime nerezolvate.

21.00  FILM Armonie perfectă – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: James Denton, Sherri Saum, Julia Benson

(Perfect Harmony)

Împreună din nou ca domnișoară de onoare și cumnat de mână pentru prieteni comuni, Barrett și Jack descoperă că nu mai sunt un duo atât de nepotrivit.

23.00  FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

01.00  FILM Patru nunți estivale – FILM Romantic Drama 2019, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Leah Renee, Chris McNally

(Sailing into Love)

O profesoară află că fostul ei iubit lucrează pentru dezvoltatorul care construiește o stațiune pe insula Blue.

03.00  Detectivi particulari: Casa inteligentă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Smart Home Alone) Sezonul 5, Episodul 7

Matt și Angie sunt angajați de un consultat financiar care testează un sistem inteligent pentru locuință. Însă se pare că sistemul gândește singur…

04.00  Detectivi particulari: Gambitul damei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Queen’s Gambit) Sezonul 5, Episodul 8

În ultimul caz, Shade și Angie trebuie să-și exserseze abilitățile de invesigare pentru un jaf de la un club local de travestiți.

05.00  Hudson și Rex: Viața secretă a lui Levi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Secret Life of Levi) Sezonul 3, Episodul 14

Când dispare un prieten apropiat de-al lui Jessie, Charlie și Rex află că acesta trăia două vieți diferite.

sâmbătă
13 mai 2023

06.00  Camera de gardă: Schimbarea e greu de înghițit – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Change Is A Tough Pill To Swallow) Sezonul 7, Episodul 5

Dylan și Charles tratează pacienți cu sindromul copilului de sticlă și cu ADHD diagnosticat greșit, iar Crockett se confruntă cu politica spitalului.

07.00  Camera de gardă: Când ești ciocan, vezi cuie peste tot – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: When You’re A Hammer Everything’s A Nail) Sezonul 7, Episodul 6

Lumea lui Stevie se ciocnește de cea profesională când mama sa devine pacientă, iar trecutul lui Dylan cu tatăl unui pacient se dovedește problematic.

08.00  Camera de gardă: Omul nepotrivit la locul nepotrivit – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: A Square Peg In A Round Hole) Sezonul 7, Episodul 7

Marcel îl ajută pe Blake cu ficatul unui pacient și Taylor încearcă să-și dovedească valoarea, iar Halstead continuă să caute adevărul despre Cooper.

09.00  Camera de gardă: Cum năpârlește șarpele – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: Just As A Snake Sheds Its Skin) Sezonul 7, Episodul 8

Loialitatea lui Dylan față de Med și departamentul de poliție este încercată când un prieten de familie și polițist veteran se poartă îngrijorător.

10.00  Camera de gardă: Moșul are un cadou pentru tine – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Secret Santa Has A Gift For You) Sezonul 7, Episodul 9

Având în minte presiunea puternică a rezultatului investigației, Will colaborează cu Dylan să salveze viața unui pacient foarte tânăr.

11.00  Blanca: Întoarcerea acasă, partea I – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Tornando a casa – parte uno) Sezonul 1, Episodul 11

Carmine Russo, tatăl băiatului implicat în uciderea surorii Biancăi, este găsit mort în apartamentul său în circumstanțe misterioase.

12.05  FILM Cu frâiele în mână – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Nikki DeLoach, Scott Porter

(Taking the Reins)

Când o scriitoare se întoarce la ferma familiei pentru a scrie un articol despre pasiunea sa pentru cai, devine o călătorie de auto-descoperire.

14.00  FILM Castelul de gheață – FILM Romance 2021, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut, Randy Thomas, Melinda Michael

(Winter Castle – Baby, It’s Cold Inside)

Sărind peste o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

16.00  FILM O nuntă hibernală – Romantic comedy 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Meghan Heffern

(Winter Castle)

Jenny merge la nunta de iarnă a surorii ei la o masă de gheață și se topește de dragoste după cumnatul de mână. Din păcate, el nu a venit singur.

18.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

20.00  FILM Mincinosul mincinoșilor – Comedy, USA 1997, regia: Tom Shadyac, distribuţie: Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper, Jennifer Tilly

(Liar Liar)

După ce ratează petrecerea de ziua fiului său, un avocat care spune vrute și nevrute promite să nu mintă o zi întreagă. Se va putea ține de cuvânt ?

22.00  FILM O iubire neplanificată – FILM Romantic comedy 2015, regia: Ben Palmer, distribuţie: Lake Bell, Simon Pegg

(Man Up)

Datorită unei neînțelegeri, jurnalista Nancy este confundată cu o altă persoană la o întâlnire pe nevăzute și nu are niciun motiv să regrete.

00.00  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

02.00  FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

04.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

05.00  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

duminică
14 mai 2023

06.00  Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

07.00  Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

08.00  Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

09.00  Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

10.00  Camera de gardă: Tot ce putea fi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

11.00  Camera de gardă: episodul 16 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 16

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

12.00  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

14.00  FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

16.00  Premieră Nuntă de pomină – FILM Romantic comedy 2022, distribuţie: Jonathan Bennett, Brooke D’Orsay

(Wedding of a Lifetime)

Romantismul e reaprins pentru un cuplu despărțit când ajung, din greșeală, într-o competiție TV, cu o nuntă cu toate cheltuielile plătite ca premiu.

18.00  FILM O nuntă perfectă – FILM Romance 2021, regia: Gary Yates, distribuţie: Taylor Cole, Jack Turner

(One Perfect Wedding)

Cu iminența turului de carte al Carei și cu afacerea lui Ben care îl ține ocupat, cuplul plănuiește într-un final să se căsătorească.

20.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

22.00  FILM O promisiune de Anul Nou – FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

00.00  FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

02.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

04.00  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

05.00  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

luni
15 mai 2023

06.10  Detectivi particulari: Casa inteligentă – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Samantha Wan

(Private Eyes: Smart Home Alone) Sezonul 5, Episodul 7

Matt și Angie sunt angajați de un consultat financiar care testează un sistem inteligent pentru locuință. Însă se pare că sistemul gândește singur…

07.20  Detectivi particulari: Gambitul damei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Queen’s Gambit) Sezonul 5, Episodul 8

În ultimul caz, Shade și Angie trebuie să-și exserseze abilitățile de invesigare pentru un jaf de la un club local de travestiți.

08.30  Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

09.40  Camera de gardă: Tot ce putea fi – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 59 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 59

Marino îl sfătuiește pe Méndez cu licitația lui Petróleos de la Nación. Lizarralde îl cheamă pe Chavez în biroul său pentru a discuta cazul lui Karen.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 60 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 60

Leonor vorbește cu Mendez despre nuntă și el întreabă despre Benjamin. Jaime îi cere sfaturi părintelui Torres, dar să fie sincer.

12.50  Memorie perfectă: Până la moarte – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Till Death) Sezonul 2, Episodul 8

Carrie și Al se dau drept un cuplu căsătorit pentru a vâna un criminal care ar putea fi responsabil pentru o serie de crime nerezolvate.

13.50  Medicul legist: Bobby – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Bobby) Sezonul 3, Episodul 1

După pandemia de COVID-19, Jenny cercetează moartea misterioasă a unui asistent medical al cărui cadavru a fost găsit în mașina ei.

14.50  Medicul legist: În floarea vârstei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: In Bloom) Sezonul 3, Episodul 2

Jenny investighează un deces la un sanatoriu, iar Mac încearcă să accepte veștile despre testele lui.

15.50  Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Instinctele de polițist a lui Dylan l-au făcut să își bănuiască pacientul de trafic de droguri. Crockett și Blake sunt asociați cu un chirurg arogant.

16.50  Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Will ajută un pacient care suferă de simptome post COVID, iar Vanessa află că fiica unui pacient este victima unui mariaj aranjat.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 61 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 61

Rafael îl sună pe Jaime și îi cere să vină acasă la Vicky. Sergio îi face o vizită Alejandrei și îi pune întrebări despre viața ei privată.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 62 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 62

Alejandra ajunge la petrecere și îi face o criză lui Rafael în fața tuturor. Clemencia o dă afară din casă pe Josefina.

20.00  Premieră Memorie perfectă: În carne și oase – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Flesh and Blood) Sezonul 2, Episodul 9

Carrie prinde un asasin mortal care i-a scăpat înainte, dar trebuie să-și lase vendeta personală deoparte când femeia avertizează despre un atac.

21.00  Premieră Blanca: Întoarcerea acasă, partea a II-a – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Tornando a casa – parte due) Sezonul 1, Episodul 12

Liguori se alarmează când Bianca nu ajunge la audiția Luciei, iar adevărata identitate a răpitorului Biancăi, Nanni, iese în sfârșit la iveală.

22.10  FILM Detectivul Gourmet: Crimă la patru stele – FILM Mystery 2015, regia: Scott Smith, distribuţie: Brooke Burns, Dylan Neal, Crystal Lowe

(The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die)

Henry, chef gurmand devenit polițist, e în preajma altei crime la o conferință. Își poate folosi cunoștințele culinare pentru a prinde asasinul?

00.10  Detectivi particulari: Gambitul damei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman

(Private Eyes: Queen’s Gambit) Sezonul 5, Episodul 8

În ultimul caz, Shade și Angie trebuie să-și exserseze abilitățile de invesigare pentru un jaf de la un club local de travestiți.

01.10  Medicul legist: Bobby – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Bobby) Sezonul 3, Episodul 1

După pandemia de COVID-19, Jenny cercetează moartea misterioasă a unui asistent medical al cărui cadavru a fost găsit în mașina ei.

02.10  Medicul legist: În floarea vârstei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: In Bloom) Sezonul 3, Episodul 2

Jenny investighează un deces la un sanatoriu, iar Mac încearcă să accepte veștile despre testele lui.

03.10  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

05.00  Hudson și Rex: Fum și oglinzi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Seeing is Deceiving) Sezonul 3, Episodul 15

Un magician moare în timp ce exersa ultimul său număr, iar Charlie și Rex trebuie să afle adevărul.

marţi
16 mai 2023

06.10  Medicul legist: Bobby – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Bobby) Sezonul 3, Episodul 1

După pandemia de COVID-19, Jenny cercetează moartea misterioasă a unui asistent medical al cărui cadavru a fost găsit în mașina ei.

07.20  Medicul legist: În floarea vârstei – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: In Bloom) Sezonul 3, Episodul 2

Jenny investighează un deces la un sanatoriu, iar Mac încearcă să accepte veștile despre testele lui.

08.30  Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Instinctele de polițist a lui Dylan l-au făcut să își bănuiască pacientul de trafic de droguri. Crockett și Blake sunt asociați cu un chirurg arogant.

09.40  Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Will ajută un pacient care suferă de simptome post COVID, iar Vanessa află că fiica unui pacient este victima unui mariaj aranjat.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 61 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 61

Rafael îl sună pe Jaime și îi cere să vină acasă la Vicky. Sergio îi face o vizită Alejandrei și îi pune întrebări despre viața ei privată.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 62 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 62

Alejandra ajunge la petrecere și îi face o criză lui Rafael în fața tuturor. Clemencia o dă afară din casă pe Josefina.

12.50  Memorie perfectă: În carne și oase – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Flesh and Blood) Sezonul 2, Episodul 9

Carrie prinde un asasin mortal care i-a scăpat înainte, dar trebuie să-și lase vendeta personală deoparte când femeia avertizează despre un atac.

13.50  Medicul legist: Spirite – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Spirits) Sezonul 3, Episodul 3

Jenny și Donovan sunt convocați după o moarte misterioasă într-o casă bântuită.

14.50  Medicul legist: Privirea sus – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Eyes Up) Sezonul 3, Episodul 4

Jenny ajută o tânără care vrea să afle adevărul despre moartea tatălui ei.

15.50  Camera de gardă: Când iubești, nu ții cu forța – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: If You Love Someone, Set Them Free) Sezonul 7, Episodul 17

Găști rivale își aduc războiul în spital, un pacient cu cancer la cap refuză tratamentul, iar tensiunile sporesc când un transplant de uter eșuează.

16.50  Camera de gardă: Nu judeca, să nu fii judecat – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Judge Not, for You Will Be Judged) Sezonul 7, Episodul 18

Archer și Asher se ceartă pentru un pacient care are legături cu Goodwin. Când un pacient este împușcat într-un jaf, Scott și Marcel ajută anchetă.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 63 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 63

Vicky dezvăluie că Milena e însărcinată cu Jaime. Sergio e convins că Luciano e responsabil pentru ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 64 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 64

Luciano și Lizarralde sunt filmați de trecători. Rafael îi mărturisește Milenei că el și Alejandra sunt frați, așa că s-a căsătorit cu Vicky.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Manhunt) Sezonul 2, Episodul 10

Carrie crede că uciderea unui procuror are legătură cu un bărbat care a fost acuzat în mod fals că a agresat o tânără cu ani în urmă.

21.00  Premieră Camera de gardă: episodul 17 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 17

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

22.00  Blanca: Întoarcerea acasă, partea a II-a – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Tornando a casa – parte due) Sezonul 1, Episodul 12

Liguori se alarmează când Bianca nu ajunge la audiția Luciei, iar adevărata identitate a răpitorului Biancăi, Nanni, iese în sfârșit la iveală.

23.10  FILM Notting Hill – FILM Comedy, USA 1999, regia: Roger Michell, distribuţie: Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe, Rhys Ifans, James Dreyfus

(Notting Hill)

Când William Thacker, proprietarul unei librării din Notting Hill, se întâlnește cu Anna Scott, vedetă de cinema, se înfiripă o idilă improbabilă.

01.40  Medicul legist: Spirite – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Spirits) Sezonul 3, Episodul 3

Jenny și Donovan sunt convocați după o moarte misterioasă într-o casă bântuită.

02.35  Medicul legist: Privirea sus – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Eyes Up) Sezonul 3, Episodul 4

Jenny ajută o tânără care vrea să afle adevărul despre moartea tatălui ei.

03.30  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

05.10  Hudson și Rex: Arta jafului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Art of the Steal) Sezonul 3, Episodul 16

Charlie și Rex sunt martorii unui atac armat pe când se aflau într-o bancă și descoperă repede o legătură cu o serie de jafuri nerezolvate.

miercuri
17 mai 2023

06.10  Medicul legist: Spirite – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Spirits) Sezonul 3, Episodul 3

Jenny și Donovan sunt convocați după o moarte misterioasă într-o casă bântuită.

07.20  Medicul legist: Privirea sus – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Eyes Up) Sezonul 3, Episodul 4

Jenny ajută o tânără care vrea să afle adevărul despre moartea tatălui ei.

08.30  Camera de gardă: Când iubești, nu ții cu forța – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: If You Love Someone, Set Them Free) Sezonul 7, Episodul 17

Găști rivale își aduc războiul în spital, un pacient cu cancer la cap refuză tratamentul, iar tensiunile sporesc când un transplant de uter eșuează.

09.40  Camera de gardă: Nu judeca, să nu fii judecat – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Judge Not, for You Will Be Judged) Sezonul 7, Episodul 18

Archer și Asher se ceartă pentru un pacient care are legături cu Goodwin. Când un pacient este împușcat într-un jaf, Scott și Marcel ajută anchetă.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 63 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 63

Vicky dezvăluie că Milena e însărcinată cu Jaime. Sergio e convins că Luciano e responsabil pentru ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 64 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 64

Luciano și Lizarralde sunt filmați de trecători. Rafael îi mărturisește Milenei că el și Alejandra sunt frați, așa că s-a căsătorit cu Vicky.

12.50  Memorie perfectă: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Manhunt) Sezonul 2, Episodul 10

Carrie crede că uciderea unui procuror are legătură cu un bărbat care a fost acuzat în mod fals că a agresat o tânără cu ani în urmă.

13.50  Medicul legist: Înapoi în viitor – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Back to the Future) Sezonul 3, Episodul 5

Jenny și Donovan scot la iveală secretele tragice ale unui orășel după o descoperire macabră la o fermă de cadavre.

14.50  Medicul legist: Nu e odihnă fără dreptate – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Ehren Kassam

(Coroner: No Justice, No Peace) Sezonul 3, Episodul 6

După o noapte petrecută la o petrecere, Ross se trezește implicat într-o anchetă de crimă.

15.50  Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Will și Hannah se zbat să salveze un bebeluș, un fost pacient al lui Lonnie intră în greva foamei iar un alt pacient îi uimește pe Dylan și Maggie.

16.50  Camera de gardă: Orice se poate întâmpla – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: End of the Day, Anything Can Happen) Sezonul 7, Episodul 20

Dylan o ajută pe fiica unui șef mafiot, o femeie este disperată să își salveze nepotul, iar Ethan se luptă cu niște vești șocante despre tatăl său.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 65 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 65

Alejandra îl găsește pe Luciano cu Claudia. Lizarralde se plânge procurorului Rojas de Sergio și abate atenția de la vinovăția lui Luciano.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 66 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 66

Lizarralde îl informează pe Luciano că Sergio se va întâlni cu Chávez la parchet. Nelson decide să cumpere mașinile de la Rafael.

20.00  Premieră Memorie perfectă: La est de Islip – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: East of Islip) Sezonul 2, Episodul 11

Carrie și Al își iau o vacanță plătită când trupul unui tânăr din lumea mondenă ajunge pe mal în Hamptons.

21.00  FILM Detectivul Gourmet: Bucătar cu ghinion – FILM Mystery, USA 2016, regia: Terry Ingram, distribuţie: Dylan Neal, Brooke Burns, Camille Sullivan

(The Gourmet Detective: Death Al Dente)

Maggie, o polițistă din San Francisco, și Henry Ross, consultant culinar, investighează moartea unui chef cunoscut, găsit decedat în bucătărie.

23.00  Bucătărie internă: episodul 5 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 5

Adriana, Stella și soții Ruben sunt hotărâți să se elibereze de presiunea lui Arinov și trebuie să recupereze și vinul fals înainte ca Vatine să afle.

00.00  Bucătărie internă: episodul 6 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 6

Adriana face o descoperire sumbră despre vechiul ei mentor, soții Ruben încearcă să găsească vinul fals, iar alt șoc o așteaptă pe Adriana.

01.00  Medicul legist: Înapoi în viitor – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Back to the Future) Sezonul 3, Episodul 5

Jenny și Donovan scot la iveală secretele tragice ale unui orășel după o descoperire macabră la o fermă de cadavre.

02.00  Medicul legist: Nu e odihnă fără dreptate – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Ehren Kassam

(Coroner: No Justice, No Peace) Sezonul 3, Episodul 6

După o noapte petrecută la o petrecere, Ross se trezește implicat într-o anchetă de crimă.

03.00  FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

05.00  Hudson și Rex: Sid și Nancy – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sid and Nancy) Sezonul 4, Episodul 1

Atunci cănd doi drumeți sunt găsiți morți lângă un drum izolat, echipa caută doi evadați urmăriți pentru o serie de crime din camping.

joi
18 mai 2023

06.10  Medicul legist: Înapoi în viitor – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Back to the Future) Sezonul 3, Episodul 5

Jenny și Donovan scot la iveală secretele tragice ale unui orășel după o descoperire macabră la o fermă de cadavre.

07.20  Medicul legist: Nu e odihnă fără dreptate – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Ehren Kassam

(Coroner: No Justice, No Peace) Sezonul 3, Episodul 6

După o noapte petrecută la o petrecere, Ross se trezește implicat într-o anchetă de crimă.

08.30  Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Will și Hannah se zbat să salveze un bebeluș, un fost pacient al lui Lonnie intră în greva foamei iar un alt pacient îi uimește pe Dylan și Maggie.

09.40  Camera de gardă: Orice se poate întâmpla – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: End of the Day, Anything Can Happen) Sezonul 7, Episodul 20

Dylan o ajută pe fiica unui șef mafiot, o femeie este disperată să își salveze nepotul, iar Ethan se luptă cu niște vești șocante despre tatăl său.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 65 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 65

Alejandra îl găsește pe Luciano cu Claudia. Lizarralde se plânge procurorului Rojas de Sergio și abate atenția de la vinovăția lui Luciano.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 66 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 66

Lizarralde îl informează pe Luciano că Sergio se va întâlni cu Chávez la parchet. Nelson decide să cumpere mașinile de la Rafael.

12.50  Memorie perfectă: La est de Islip – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: East of Islip) Sezonul 2, Episodul 11

Carrie și Al își iau o vacanță plătită când trupul unui tânăr din lumea mondenă ajunge pe mal în Hamptons.

13.50  Medicul legist: Poveste fără sfârșit – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Round and Round) Sezonul 3, Episodul 7

Un misterios John Doe îi forțează pe Jenny și pe Clark să lucreze împreună, pe măsură ce intră în lumea drogurilor și a terapiei.

14.50  Medicul legist: Stolul albastru – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Blue Flock) Sezonul 3, Episodul 8

Jenny și Donovan trebuie să se confrunte cu dilemele lor personale în timp ce investighează un cadavru pe gheață.

15.50  Camera de gardă: Minciuna nu te apără de adevăr – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Lying Doesn’t Protect You from the Truth) Sezonul 7, Episodul 21

Dylan și Ethan tratează un pacient împușcat în timpul unui raid antidrog. Charles și Vanessa colaborează pentru a diagnostica un speaker motivațional.

16.50  Camera de gardă: Și am ajuns la final – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: And Now We Come to the End) Sezonul 7, Episodul 22

Will și Hannah au o dispută pentru un pacient ce are nevoie de transplant de rinichi. Crocket trebuie să ia o decizie grea când Blake e în operație.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 67 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 67

Rafael îi spune Alejandrei că Vicky e însărcinată. Bernal descoperă ce s-a întâmplat cu afacerea și reacționează dând-o pe Alejandra afară.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 68 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 68

Bernal le spune vânzătorilor că cine vinde mai mult va fi noul director de vânzări. Părintele Torres îi reproșează lui Jaime că nu e sincer cu Rafael.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Captivi – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Omega Hour) Sezonul 2, Episodul 12

Carrie trebuie să lucreze singură pentru a-i elibera pe Eliot și primarul atunci când sunt prinși într-un lift de un criminal cibernetic.

21.00  FILM Răsfățații Americii – FILM Comedy 2001, regia: Joe Roth, distribuţie: Julia Roberts, Billy Crystal, Catherine Zeta-Jones, John Cusack

(America’s Sweethearts)

Un agent de film are de-a face cu două vedete care s-au despărțit înainte să se lanseze ultimul lor film, al cărui regizor are pretenții excentrice.

23.15  FILM Înșelat de Sarah Marshall – Romantic comedy, USA 2008, regia: Nicholas Stoller, distribuţie: Kristen Bell, Jason Segel, Paul Rudd

(Forgetting Sarah Marshall)

Când Peter, distrus, merge în Hawaii ca să treacă peste despărțire, descoperă că fosta iubită e în aceeași stațiune – cu noul ei iubit.

01.35  Medicul legist: Poveste fără sfârșit – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Round and Round) Sezonul 3, Episodul 7

Un misterios John Doe îi forțează pe Jenny și pe Clark să lucreze împreună, pe măsură ce intră în lumea drogurilor și a terapiei.

02.35  Medicul legist: Stolul albastru – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Blue Flock) Sezonul 3, Episodul 8

Jenny și Donovan trebuie să se confrunte cu dilemele lor personale în timp ce investighează un cadavru pe gheață.

03.30  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

05.10  Hudson și Rex: Am mușcat iar – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Oops I Bit It Again) Sezonul 4, Episodul 2

Un tânăr pop star tulburat este suspect de crimă.

vineri
19 mai 2023

06.10  Medicul legist: Poveste fără sfârșit – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Round and Round) Sezonul 3, Episodul 7

Un misterios John Doe îi forțează pe Jenny și pe Clark să lucreze împreună, pe măsură ce intră în lumea drogurilor și a terapiei.

07.20  Medicul legist: Stolul albastru – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Blue Flock) Sezonul 3, Episodul 8

Jenny și Donovan trebuie să se confrunte cu dilemele lor personale în timp ce investighează un cadavru pe gheață.

08.30  Camera de gardă: Minciuna nu te apără de adevăr – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Lying Doesn’t Protect You from the Truth) Sezonul 7, Episodul 21

Dylan și Ethan tratează un pacient împușcat în timpul unui raid antidrog. Charles și Vanessa colaborează pentru a diagnostica un speaker motivațional.

09.40  Camera de gardă: Și am ajuns la final – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: And Now We Come to the End) Sezonul 7, Episodul 22

Will și Hannah au o dispută pentru un pacient ce are nevoie de transplant de rinichi. Crocket trebuie să ia o decizie grea când Blake e în operație.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 67 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 67

Rafael îi spune Alejandrei că Vicky e însărcinată. Bernal descoperă ce s-a întâmplat cu afacerea și reacționează dând-o pe Alejandra afară.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 68 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 68

Bernal le spune vânzătorilor că cine vinde mai mult va fi noul director de vânzări. Părintele Torres îi reproșează lui Jaime că nu e sincer cu Rafael.

12.50  Memorie perfectă: Captivi – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Omega Hour) Sezonul 2, Episodul 12

Carrie trebuie să lucreze singură pentru a-i elibera pe Eliot și primarul atunci când sunt prinși într-un lift de un criminal cibernetic.

13.50  Medicul legist: În Ajun – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Christmas Eve) Sezonul 3, Episodul 9

O întâlnire de familie în Ajunul Crăciunului are tragice, iar Jenny și Mac trebuie să facă investigații.

14.50  Medicul legist: De Crăciun – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Christmas Day) Sezonul 3, Episodul 10

Jenny și Donovan sunt ademeniți într-o locație izolată în căutarea suspectului în cazul crimelor din Browning.

15.50  Camera de gardă: Cum numeri pierderile? – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: How Do You Begin To Count The Losses) Sezonul 8, Episodul 1

Marcel, Choi și Archer colaborează pentru a face față consecințelor incendiului din apartamentul lui Halstead, în timp ce Scott ia o decizie majoră.

16.50  Camera de gardă: Penurie – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: (Caught Between) The Wrecking Ball And The Butterfly) Sezonul 8, Episodul 2

Crockett și noul rezident la chirurgie intră în conflict cu alți medici când întreruperea aprovizionării are un impact dramatic asupra spitalului.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 69 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 69

Milena îl revede pe Papeto și e surprinsă de noua sa atitudine. Rafael merge după Milena la Papeto, dar aceasta refuză să locuiască în casa lui Vicky.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 70 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 70

Alejandra și Clemencia se întâlnesc cu Teresita pentru a vinde casa lui Rafael. Părintele Torres o convinge pe Milena să se întoarcă la familia ei.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Reuniune – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Reunion) Sezonul 2, Episodul 13

Un vechi coleg de clasă de-ai lui Carrie este ucis în timpul unei reuniuni de liceu.

21.00  Nuntă de pomină – FILM Romantic comedy 2022, distribuţie: Jonathan Bennett, Brooke D’Orsay

(Wedding of a Lifetime)

Romantismul e reaprins pentru un cuplu despărțit când ajung, din greșeală, într-o competiție TV, cu o nuntă cu toate cheltuielile plătite ca premiu.

23.00  FILM O nuntă perfectă – FILM Romance 2021, regia: Gary Yates, distribuţie: Taylor Cole, Jack Turner

(One Perfect Wedding)

Cu iminența turului de carte al Carei și cu afacerea lui Ben care îl ține ocupat, cuplul plănuiește într-un final să se căsătorească.

01.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

03.00  Medicul legist: În Ajun – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Christmas Eve) Sezonul 3, Episodul 9

O întâlnire de familie în Ajunul Crăciunului are tragice, iar Jenny și Mac trebuie să facă investigații.

04.00  Medicul legist: De Crăciun – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Christmas Day) Sezonul 3, Episodul 10

Jenny și Donovan sunt ademeniți într-o locație izolată în căutarea suspectului în cazul crimelor din Browning.

05.00  Hudson și Rex: Rex și comoara – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Marks the Spot) Sezonul 4, Episodul 3

Atunci când un jurnalist este ucis în timp ce căuta comori ascunse, Charlie și Rex plonjează adânc în lumea competitivă a vânătorilor de comori.

sâmbătă
20 mai 2023

06.00  Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Instinctele de polițist a lui Dylan l-au făcut să își bănuiască pacientul de trafic de droguri. Crockett și Blake sunt asociați cu un chirurg arogant.

07.00  Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Will ajută un pacient care suferă de simptome post COVID, iar Vanessa află că fiica unui pacient este victima unui mariaj aranjat.

08.00  Camera de gardă: Când iubești, nu ții cu forța – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: If You Love Someone, Set Them Free) Sezonul 7, Episodul 17

Găști rivale își aduc războiul în spital, un pacient cu cancer la cap refuză tratamentul, iar tensiunile sporesc când un transplant de uter eșuează.

09.00  Camera de gardă: Nu judeca, să nu fii judecat – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Judge Not, for You Will Be Judged) Sezonul 7, Episodul 18

Archer și Asher se ceartă pentru un pacient care are legături cu Goodwin. Când un pacient este împușcat într-un jaf, Scott și Marcel ajută anchetă.

10.00  Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Will și Hannah se zbat să salveze un bebeluș, un fost pacient al lui Lonnie intră în greva foamei iar un alt pacient îi uimește pe Dylan și Maggie.

11.00  Blanca: Întoarcerea acasă, partea a II-a – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Tornando a casa – parte due) Sezonul 1, Episodul 12

Liguori se alarmează când Bianca nu ajunge la audiția Luciei, iar adevărata identitate a răpitorului Biancăi, Nanni, iese în sfârșit la iveală.

12.10  FILM Opriți nunta! – Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

14.05  FILM Cum să spargi gheața – FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

15.50  Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Instinctele de polițist a lui Dylan l-au făcut să își bănuiască pacientul de trafic de droguri. Crockett și Blake sunt asociați cu un chirurg arogant.

16.00  FILM O promisiune de Anul Nou – FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

16.50  Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Will ajută un pacient care suferă de simptome post COVID, iar Vanessa află că fiica unui pacient este victima unui mariaj aranjat.

18.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

20.00  FILM Shakespeare îndrăgostit – FILM Comedy 1998, regia: John Madden, distribuţie: Joseph Fiennes, Gwyneth Paltrow, Geoffrey Rush, Judi Dench, Ben Affleck, Rupert Everett, Colin Firth

(Shakespeare in Love)

O tânără se deghizează în bărbat pentru a fi distribuită într-o piesă. Afectat de lipsa inspirației, bardul o găsește în persoana unei aristocrate.

22.30  FILM Notting Hill – FILM Comedy, USA 1999, regia: Roger Michell, distribuţie: Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe, Rhys Ifans, James Dreyfus

(Notting Hill)

Când William Thacker, proprietarul unei librării din Notting Hill, se întâlnește cu Anna Scott, vedetă de cinema, se înfiripă o idilă improbabilă.

00.55  FILM Excursia de lux – FILM Romance 2021, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nazneen Contractor, Brooks Darnell, Erik Athavale

(A Winter Getaway)

Un domn mediocru este luat drept milionar când primește o călătorie de lux. Portăreasa își va pierde interesul față de acesta când va afla adevărul?

02.45  FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

04.25  Hudson și Rex: Fum și oglinzi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Seeing is Deceiving) Sezonul 3, Episodul 15

Un magician moare în timp ce exersa ultimul său număr, iar Charlie și Rex trebuie să afle adevărul.

05.15  Hudson și Rex: Arta jafului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Art of the Steal) Sezonul 3, Episodul 16

Charlie și Rex sunt martorii unui atac armat pe când se aflau într-o bancă și descoperă repede o legătură cu o serie de jafuri nerezolvate.

duminică
21 mai 2023

06.00  Camera de gardă: Orice se poate întâmpla – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: End of the Day, Anything Can Happen) Sezonul 7, Episodul 20

Dylan o ajută pe fiica unui șef mafiot, o femeie este disperată să își salveze nepotul, iar Ethan se luptă cu niște vești șocante despre tatăl său.

07.00  Camera de gardă: Minciuna nu te apără de adevăr – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Lying Doesn’t Protect You from the Truth) Sezonul 7, Episodul 21

Dylan și Ethan tratează un pacient împușcat în timpul unui raid antidrog. Charles și Vanessa colaborează pentru a diagnostica un speaker motivațional.

08.00  Camera de gardă: Și am ajuns la final – SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: And Now We Come to the End) Sezonul 7, Episodul 22

Will și Hannah au o dispută pentru un pacient ce are nevoie de transplant de rinichi. Crocket trebuie să ia o decizie grea când Blake e în operație.

09.00  Camera de gardă: Cum numeri pierderile? – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: How Do You Begin To Count The Losses) Sezonul 8, Episodul 1

Marcel, Choi și Archer colaborează pentru a face față consecințelor incendiului din apartamentul lui Halstead, în timp ce Scott ia o decizie majoră.

10.00  Camera de gardă: Penurie – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: (Caught Between) The Wrecking Ball And The Butterfly) Sezonul 8, Episodul 2

Crockett și noul rezident la chirurgie intră în conflict cu alți medici când întreruperea aprovizionării are un impact dramatic asupra spitalului.

11.00  Camera de gardă: episodul 17 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 17

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

12.00  FILM O promisiune de Anul Nou – FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

14.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

16.00  Premieră FILM Nunta șefului meu – FILM Romantic comedy 2021, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Holly Deveaux, Drew Seeley

(My Boss’ Wedding)

Când Nicole e însărcinată să planifice nunta șefei ei cu nepotul frumos al mirelui, o ciocnire de atitudini îi pune pe cei doi în dezacord.

18.00  FILM O nuntă de vis – FILM Romantic Drama 2018, regia: Pat Williams, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant, Pascale Hutton

(Wedding of Dreams)

O artistă trebuie să aleagă dacă pune pe primul loc cariera sau relația sa.

20.00  FILM Excursia de lux – FILM Romance 2021, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nazneen Contractor, Brooks Darnell, Erik Athavale

(A Winter Getaway)

Un domn mediocru este luat drept milionar când primește o călătorie de lux. Portăreasa își va pierde interesul față de acesta când va afla adevărul?

22.00  FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

00.00  FILM Zece pași către iubire – FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

02.00  FILM Jumătatea mea – FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam PageÊ

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

04.00  Hudson și Rex: Sid și Nancy – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sid and Nancy) Sezonul 4, Episodul 1

Atunci cănd doi drumeți sunt găsiți morți lângă un drum izolat, echipa caută doi evadați urmăriți pentru o serie de crime din camping.

05.00  Hudson și Rex: Am mușcat iar – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Oops I Bit It Again) Sezonul 4, Episodul 2

Un tânăr pop star tulburat este suspect de crimă.

luni
22 mai 2023

06.10  Medicul legist: În Ajun – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Christmas Eve) Sezonul 3, Episodul 9

O întâlnire de familie în Ajunul Crăciunului are tragice, iar Jenny și Mac trebuie să facă investigații.

07.20  Medicul legist: De Crăciun – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Christmas Day) Sezonul 3, Episodul 10

Jenny și Donovan sunt ademeniți într-o locație izolată în căutarea suspectului în cazul crimelor din Browning.

08.30  Camera de gardă: Cum numeri pierderile? – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: How Do You Begin To Count The Losses) Sezonul 8, Episodul 1

Marcel, Choi și Archer colaborează pentru a face față consecințelor incendiului din apartamentul lui Halstead, în timp ce Scott ia o decizie majoră.

09.40  Camera de gardă: Penurie – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: (Caught Between) The Wrecking Ball And The Butterfly) Sezonul 8, Episodul 2

Crockett și noul rezident la chirurgie intră în conflict cu alți medici când întreruperea aprovizionării are un impact dramatic asupra spitalului.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 69 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 69

Milena îl revede pe Papeto și e surprinsă de noua sa atitudine. Rafael merge după Milena la Papeto, dar aceasta refuză să locuiască în casa lui Vicky.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 70 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 70

Alejandra și Clemencia se întâlnesc cu Teresita pentru a vinde casa lui Rafael. Părintele Torres o convinge pe Milena să se întoarcă la familia ei.

12.50  Memorie perfectă: Reuniune – SERIES Crime 2013, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Reunion) Sezonul 2, Episodul 13

Un vechi coleg de clasă de-ai lui Carrie este ucis în timpul unei reuniuni de liceu.

13.50  Medicul legist: Apariția – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Emerge) Sezonul 4, Episodul 1

Suferind după pierderea lui Liam, Jenny pleacă într-o vacanță, însă dă peste un cadavru care stârnește suspiciuni într-un mic orășel.

14.50  Medicul legist: Scurtături – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Cutting Corners) Sezonul 4, Episodul 2

Jenny intră în conflict cu medicul legist înlocuitor atunci când aceștia anchetează un accident mortal de mașină.

15.50  Camera de gardă: Cu o victorie nu câștigi războiul – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Winning The Battle, But Still Losing The War) Sezonul 8, Episodul 3

Charles și Cuevas se contrazic despre tratamentul unui pacient paranoic, Choi tratează o gravidă, iar Marcel și Taylor ajută un pacient la neuro.

16.50  Camera de gardă: Soluții neortodoxe – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Apple Doesn’t Fall Far From The Teacher) Sezonul 8, Episodul 4

Marcel ajută voluntar victimele unui accident de metrou, iar Taylor și Halstead trebuie să decidă dacă își riscă slujba pentru a salva un pacient.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 71 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 71

Alejandra refuză categoric să lucreze cu Rafael. Copiii lui Gastón se confruntă cu Rosaura și amenință că vor publica fotografii cu ea dacă nu pleacă.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 72 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 72

Judecătorul Mateus îi explică lui Luciano că pentru a putea licita la licitația moșiei, trebuie să aibă cel puțin 400 de milioane de pesos.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Falsificatorii – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: New Hundred) Sezonul 3, Episodul 1

Serviciile Secrete îi cheamă pe Carrie și Al să îi ajute la anchetarea unei crime.

21.00  Premieră Pearl, detectiv la Whitstable: Crescătorul de stridii – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: The Free Waters) Sezonul 1, Episodul 1

După ce fiul ei a crescut, o mamă singură își urmărește visul și înființează o agenție de detectivi, pe care o conduce de la restaurantul ei.

22.00  FILM Detectivul Gourmet: Bucătar cu ghinion – FILM Mystery, USA 2016, regia: Terry Ingram, distribuţie: Dylan Neal, Brooke Burns, Camille Sullivan

(The Gourmet Detective: Death Al Dente)

Maggie, o polițistă din San Francisco, și Henry Ross, consultant culinar, investighează moartea unui chef cunoscut, găsit decedat în bucătărie.

00.00  Medicul legist: De Crăciun – SERIES Crime 2021, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross, Eric Bruneau

(Coroner: Christmas Day) Sezonul 3, Episodul 10

Jenny și Donovan sunt ademeniți într-o locație izolată în căutarea suspectului în cazul crimelor din Browning.

01.00  Medicul legist: Apariția – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Emerge) Sezonul 4, Episodul 1

Suferind după pierderea lui Liam, Jenny pleacă într-o vacanță, însă dă peste un cadavru care stârnește suspiciuni într-un mic orășel.

02.00  Medicul legist: Scurtături – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Cutting Corners) Sezonul 4, Episodul 2

Jenny intră în conflict cu medicul legist înlocuitor atunci când aceștia anchetează un accident mortal de mașină.

03.00  FILM Excursia de lux – FILM Romance 2021, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nazneen Contractor, Brooks Darnell, Erik Athavale

(A Winter Getaway)

Un domn mediocru este luat drept milionar când primește o călătorie de lux. Portăreasa își va pierde interesul față de acesta când va afla adevărul?

05.00  Hudson și Rex: Șeful haitei – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Leader of the Pack) Sezonul 4, Episodul 4

În timp ce Sarah se află într-o aventură în sălbăticie, Charlie și Rex cercetează moartea unui profesor din liceu.

marţi
23 mai 2023

06.10  Medicul legist: Apariția – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Emerge) Sezonul 4, Episodul 1

Suferind după pierderea lui Liam, Jenny pleacă într-o vacanță, însă dă peste un cadavru care stârnește suspiciuni într-un mic orășel.

07.20  Medicul legist: Scurtături – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Cutting Corners) Sezonul 4, Episodul 2

Jenny intră în conflict cu medicul legist înlocuitor atunci când aceștia anchetează un accident mortal de mașină.

08.30  Camera de gardă: Cu o victorie nu câștigi războiul – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Winning The Battle, But Still Losing The War) Sezonul 8, Episodul 3

Charles și Cuevas se contrazic despre tratamentul unui pacient paranoic, Choi tratează o gravidă, iar Marcel și Taylor ajută un pacient la neuro.

09.40  Camera de gardă: Soluții neortodoxe – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Apple Doesn’t Fall Far From The Teacher) Sezonul 8, Episodul 4

Marcel ajută voluntar victimele unui accident de metrou, iar Taylor și Halstead trebuie să decidă dacă își riscă slujba pentru a salva un pacient.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 71 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 71

Alejandra refuză categoric să lucreze cu Rafael. Copiii lui Gastón se confruntă cu Rosaura și amenință că vor publica fotografii cu ea dacă nu pleacă.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 72 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 72

Judecătorul Mateus îi explică lui Luciano că pentru a putea licita la licitația moșiei, trebuie să aibă cel puțin 400 de milioane de pesos.

12.50  Memorie perfectă: Falsificatorii – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: New Hundred) Sezonul 3, Episodul 1

Serviciile Secrete îi cheamă pe Carrie și Al să îi ajute la anchetarea unei crime.

13.50  Medicul legist: Paza cartierului – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Neighbourhood Watch) Sezonul 4, Episodul 3

Moartea unui proprietar de restaurant în vârstă stârnește indignare în Chinatown.

14.50  Medicul legist: Antitrust – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Heartbeet) Sezonul 4, Episodul 4

Jenny și o iubire veche fac echipă pentru a ataca o mare corporație.

15.50  Camera de gardă: Da, în lumea asta trăim – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Yep, This Is The World We Live In) Sezonul 8, Episodul 5

Pe măsura ce criza consumabilelor medicale continuă, o urgență îl obligă pe Marcel să improvizeze, iar Charles și Cuevas ajută un pacient cu amnezie.

16.50  Camera de gardă: Mama mi-a zis că vor fi astfel de zile – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Mamma Said There Would Be Days Like This) Sezonul 8, Episodul 6

Marcel e în centrul atenției după ce l-a ajutat pe Halstead să trateze un pacient, iar Choi, Charles și Goodwin ajută o proaspătă mamă îngrijorată.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 73 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 73

Josefina află că procesul ei împotriva familiei Maldonado e deja în curs. Rafael îl informează pe Benjamín că moșia este scoasă la licitație.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 74 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 74

Isabela merge la El Dandy și îi spune despre planurile de a o doborî pe Lizarralde. El acceptă să o ajute. Anita îi dă Alejandrei banii pentru casă.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Combinația – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: The Combination) Sezonul 3, Episodul 2

Un boxer de top este bătut până la moarte în circumstanțe misterioase.

21.00  Premieră Camera de gardă: episodul 18 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 18

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

22.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Crescătorul de stridii – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: The Free Waters) Sezonul 1, Episodul 1

După ce fiul ei a crescut, o mamă singură își urmărește visul și înființează o agenție de detectivi, pe care o conduce de la restaurantul ei.

23.00  FILM Ricki și The Flash – FILM Comedy Drama 2015, regia: Jonathan Demme, distribuţie: Meryl Streep, Kevin Kline

(Ricki and the Flash)

O vedetă rock’n’roll care a renunțat la tot pentru a porni în căutarea succesului se întoarce acasă în încercarea de a se împăca cu familia ei.

01.15  Medicul legist: Paza cartierului – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Neighbourhood Watch) Sezonul 4, Episodul 3

Moartea unui proprietar de restaurant în vârstă stârnește indignare în Chinatown.

02.15  Medicul legist: Antitrust – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Heartbeet) Sezonul 4, Episodul 4

Jenny și o iubire veche fac echipă pentru a ataca o mare corporație.

03.15  FILM Zece pași către iubire – FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

05.05  Hudson și Rex: Rex și brokerul jefuit – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex to Riches) Sezonul 4, Episodul 5

Atunci când averea unui guru pe piața bursieră este furată, Charlie și Rex urmăresc un hoț neașteptat.

miercuri
24 mai 2023

06.10  Medicul legist: Paza cartierului – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Neighbourhood Watch) Sezonul 4, Episodul 3

Moartea unui proprietar de restaurant în vârstă stârnește indignare în Chinatown.

07.20  Medicul legist: Antitrust – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Heartbeet) Sezonul 4, Episodul 4

Jenny și o iubire veche fac echipă pentru a ataca o mare corporație.

08.30  Camera de gardă: Da, în lumea asta trăim – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Yep, This Is The World We Live In) Sezonul 8, Episodul 5

Pe măsura ce criza consumabilelor medicale continuă, o urgență îl obligă pe Marcel să improvizeze, iar Charles și Cuevas ajută un pacient cu amnezie.

09.40  Camera de gardă: Mama mi-a zis că vor fi astfel de zile – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Mamma Said There Would Be Days Like This) Sezonul 8, Episodul 6

Marcel e în centrul atenției după ce l-a ajutat pe Halstead să trateze un pacient, iar Choi, Charles și Goodwin ajută o proaspătă mamă îngrijorată.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 73 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 73

Josefina află că procesul ei împotriva familiei Maldonado e deja în curs. Rafael îl informează pe Benjamín că moșia este scoasă la licitație.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 74 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 74

Isabela merge la El Dandy și îi spune despre planurile de a o doborî pe Lizarralde. El acceptă să o ajute. Anita îi dă Alejandrei banii pentru casă.

12.50  Memorie perfectă: Combinația – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: The Combination) Sezonul 3, Episodul 2

Un boxer de top este bătut până la moarte în circumstanțe misterioase.

13.50  Medicul legist: Autopsie la distanță – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Degargoony) Sezonul 4, Episodul 5

Un deces în comunitatea unită relevă un sistem eronat privind refugiații. Planurile romantice ale lui Gordon și Peggy cad când Jenny se îmbolnăvește.

14.50  Medicul legist: O tânără legendă – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Young Legend) Sezonul 4, Episodul 6

Atunci când o vedetă de baschet în ascensiune este găsită moartă, investigațiile conduc spre lumea dubioasă a criptomonedelor.

15.50  Camera de gardă: Haina nu-l face pe om – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Clothes Make the Man… Or Do They?) Sezonul 8, Episodul 7

Camera de gardă rămâne fără halate, iar personalul e nevoit să improvizeze cât poate de bine. Viața fiului lui Archer este pusă în pericol.

16.50  Camera de gardă: Fiecare are câte o luptă nevăzută – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Everyone’s Fighting a Battle You Know Nothing About) Sezonul 8, Episodul 8

Halstead și Marcel facilitează un schimb de organe, în timp ce Asher și Cuevas vin în ajutorul unei victime a unei agresiuni.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 75 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 75

Isabela și El Dandy se sărută. Rafael face o ofertă, chiar înainte ca Luciano să preia moșia. Milena o însoțește pe Vicky la prima ei ecografie.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 76 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 76

Alejandra află că Anita e soția lui Lizarralde și că Luciano a fost implicat în cumpărarea casei. Rafael face o descoperire șocantă.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Supradoză – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: The Haircut) Sezonul 3, Episodul 3

Un tânăr reporter ambițios e găsit mort după ce a dezvăluit o poveste care implică un oficial de rang înalt într-un scandal sexual.

21.00  FILM Detectivul Gourmet: Festin mortal – FILM Mystery 2017, regia: Mark Jean, distribuţie: Brooke Burns, Dylan Neal, Bruce Boxleitner

(The Gourmet Detective: Eat, Drink and Be Buried)

Când o reconstituire a unui duel din secolul al XVIII-lea ia o turnură greșită și un om moare, Henry și Maggie vor să afle cine îi voia moartea.

23.00  FILM Erin Brockovich – FILM Drama 2000, regia: Steven Soderbergh, distribuţie: Julia Roberts, Albert Finney

(Erin Brockovich)

O mamă singură și sinceră joacă un rol cheie în urmărirea penală a unei companii energetice, care a poluat zona în care locuiește.

01.40  Medicul legist: Autopsie la distanță – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Degargoony) Sezonul 4, Episodul 5

Un deces în comunitatea unită relevă un sistem eronat privind refugiații. Planurile romantice ale lui Gordon și Peggy cad când Jenny se îmbolnăvește.

02.35  Medicul legist: O tânără legendă – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Young Legend) Sezonul 4, Episodul 6

Atunci când o vedetă de baschet în ascensiune este găsită moartă, investigațiile conduc spre lumea dubioasă a criptomonedelor.

03.30  FILM Jumătatea mea – FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam PageÊ

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

05.10  Hudson și Rex: Podul mortului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man’s Bridge) Sezonul 4, Episodul 6

Un camion conținând o încărcătură explozivă este deturnat de criminali.

joi
25 mai 2023

06.10  Medicul legist: Autopsie la distanță – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Degargoony) Sezonul 4, Episodul 5

Un deces în comunitatea unită relevă un sistem eronat privind refugiații. Planurile romantice ale lui Gordon și Peggy cad când Jenny se îmbolnăvește.

07.20  Medicul legist: O tânără legendă – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Young Legend) Sezonul 4, Episodul 6

Atunci când o vedetă de baschet în ascensiune este găsită moartă, investigațiile conduc spre lumea dubioasă a criptomonedelor.

08.30  Camera de gardă: Haina nu-l face pe om – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Clothes Make the Man… Or Do They?) Sezonul 8, Episodul 7

Camera de gardă rămâne fără halate, iar personalul e nevoit să improvizeze cât poate de bine. Viața fiului lui Archer este pusă în pericol.

09.40  Camera de gardă: Fiecare are câte o luptă nevăzută – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Everyone’s Fighting a Battle You Know Nothing About) Sezonul 8, Episodul 8

Halstead și Marcel facilitează un schimb de organe, în timp ce Asher și Cuevas vin în ajutorul unei victime a unei agresiuni.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 75 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 75

Isabela și El Dandy se sărută. Rafael face o ofertă, chiar înainte ca Luciano să preia moșia. Milena o însoțește pe Vicky la prima ei ecografie.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 76 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 76

Alejandra află că Anita e soția lui Lizarralde și că Luciano a fost implicat în cumpărarea casei. Rafael face o descoperire șocantă.

12.50  Memorie perfectă: Supradoză – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: The Haircut) Sezonul 3, Episodul 3

Un tânăr reporter ambițios e găsit mort după ce a dezvăluit o poveste care implică un oficial de rang înalt într-un scandal sexual.

13.50  Medicul legist: Povești cu crime – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: True Crime) Sezonul 4, Episodul 7

Adunând împreună diferite indicii, Jenny își dă seama că multe aspecte îi sunt familiare. În altă parte, Donovan se distanțează de Jenny și Malik.

14.50  Medicul legist: Adevăruri incomode – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: LJND) Sezonul 4, Episodul 8

Dispariții suspecte conduc spre adevăruri incomode, iar Jenny, Donovan și Malik trebuie să facă față unui monstru.

15.50  Camera de gardă: Un nou început – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: This Could Be the Start of Something New) Sezonul 8, Episodul 9

Este folosit noul bloc operator 2.0 pentru a salva un pacient. Charles ajută un bătrân aflat în doliu pentru vechea lui iubită.

16.50  Camera de gardă: O schimbare ți-ar face bine – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 10

Charles și Cuevas ajută o pacientă în vârstă și pe nepotul ei. Halstead tratează un înotător. Marcel se gândește să folosească noul bloc operator 2.0.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 77 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 77

Isabela și El Dandy au prima lor seară romantică. Milena îl respinge pe Papeto și îi spune lui Jaime că e îndrăgostită de el. Rafael face accident.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 78 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 78

Rafael insistă că Alejandra nu a provocat accidentul. Luciano ajunge la spital și Juan îl recunoaște din noaptea uciderii lui Karen.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Jucătorul – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Cashing Out) Sezonul 3, Episodul 4

Carrie recunoaște un oficial al orașului ucis cu care a jucat anterior poker la un cazinou ilicit.

21.00  FILM Nevastă de împrumut – Romantic comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nick Swardson

(Just Go with It)

Incapabil să treacă peste o despărție în tinerețe, un chirurg plastic inventează căsnicii nefericite pentru a atrage femei. Dar lucrurile se complică.

23.30  FILM Mereu la prima întâlnire – FILM Comedy 2004, regia: Peter Segal, distribuţie: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider

(50 First Dates)

Lui Henry îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy. Însă lipsa ei de memorie pe termen scurt înseamnă că relația începe zilnic de la zero.

01.40  Medicul legist: Povești cu crime – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: True Crime) Sezonul 4, Episodul 7

Adunând împreună diferite indicii, Jenny își dă seama că multe aspecte îi sunt familiare. În altă parte, Donovan se distanțează de Jenny și Malik.

02.35  Medicul legist: Adevăruri incomode – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: LJND) Sezonul 4, Episodul 8

Dispariții suspecte conduc spre adevăruri incomode, iar Jenny, Donovan și Malik trebuie să facă față unui monstru.

03.30  FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

05.10  Hudson și Rex: Pe piața neagră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Stab in the Dark Web) Sezonul 4, Episodul 7

După moartea unui florar, web-ul întunecat este inundat de produse.

vineri
26 mai 2023

06.10  Medicul legist: Povești cu crime – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: True Crime) Sezonul 4, Episodul 7

Adunând împreună diferite indicii, Jenny își dă seama că multe aspecte îi sunt familiare. În altă parte, Donovan se distanțează de Jenny și Malik.

07.20  Medicul legist: Adevăruri incomode – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: LJND) Sezonul 4, Episodul 8

Dispariții suspecte conduc spre adevăruri incomode, iar Jenny, Donovan și Malik trebuie să facă față unui monstru.

08.30  Camera de gardă: Un nou început – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: This Could Be the Start of Something New) Sezonul 8, Episodul 9

Este folosit noul bloc operator 2.0 pentru a salva un pacient. Charles ajută un bătrân aflat în doliu pentru vechea lui iubită.

09.40  Camera de gardă: O schimbare ți-ar face bine – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 10

Charles și Cuevas ajută o pacientă în vârstă și pe nepotul ei. Halstead tratează un înotător. Marcel se gândește să folosească noul bloc operator 2.0.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 77 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 77

Isabela și El Dandy au prima lor seară romantică. Milena îl respinge pe Papeto și îi spune lui Jaime că e îndrăgostită de el. Rafael face accident.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 78 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 78

Rafael insistă că Alejandra nu a provocat accidentul. Luciano ajunge la spital și Juan îl recunoaște din noaptea uciderii lui Karen.

12.50  Memorie perfectă: Jucătorul – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Cashing Out) Sezonul 3, Episodul 4

Carrie recunoaște un oficial al orașului ucis cu care a jucat anterior poker la un cazinou ilicit.

13.50  Medicul legist: Căminul nostru – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Our Home On Native Land) Sezonul 4, Episodul 9

O moarte în comunitatea Tkaronto scoate la lumină o problemă majoră a locuințelor.

14.50  Medicul legist: Un loc sigur – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Safe Space) Sezonul 4, Episodul 10

River și Dennis se mută într-o mansardă nouă, dar moartea îi urmează în curând.

15.50  Camera de gardă: E așa cum e, până nu mai e – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: It Is What It Is, Until It Isn’t) Sezonul 8, Episodul 11

Marcel și Charles tratează un coleg de sală al lui Justin. Maggie și Will ajută un suspect. Hannah și Archer folosesc IA pentru abuz de opiacee.

16.50  Camera de gardă: Știi ce se spune despre presupuneri – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: We All Know What They Say About Assumptions) Sezonul 8, Episodul 12

Goodwin, Maggie și Marcel vin în ajutorul unor victime ale unui accident, iar Halstead întâmpină probleme în diagnosticarea unui pacient cu convulsii.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 79 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 79

Leonor îi dă o veste tristă lui Rafael. Alejandra îi spune lui Rafael că va avea grijă ca el să-și revină complet. Jaime face o mărturisire.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 80 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 80

Gaston e șocat de mărturisirea lui Jaime. Luciano e înregistrat în secret când îl plătește pe judecătorul Mateus pentru că l-a ajutat la licitație.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Sărbătoarea continuă – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: A Moveable Feast) Sezonul 3, Episodul 5

Ancheta cu privire la moartea unui ofițer din paza de coastă descoperă legături cu un bucătar celebru și niște explozibili dispăruți.

21.00  FILM Nunta șefului meu – FILM Romantic comedy 2021, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Holly Deveaux, Drew Seeley

(My Boss’ Wedding)

Când Nicole e însărcinată să planifice nunta șefei ei cu nepotul frumos al mirelui, o ciocnire de atitudini îi pune pe cei doi în dezacord.

23.00  FILM O nuntă de vis – FILM Romantic Drama 2018, regia: Pat Williams, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant, Pascale Hutton

(Wedding of Dreams)

O artistă trebuie să aleagă dacă pune pe primul loc cariera sau relația sa.

01.00  FILM Excursia de lux – FILM Romance 2021, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nazneen Contractor, Brooks Darnell, Erik Athavale

(A Winter Getaway)

Un domn mediocru este luat drept milionar când primește o călătorie de lux. Portăreasa își va pierde interesul față de acesta când va afla adevărul?

03.00  Medicul legist: Explozie din trecut – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Blast to the Past) Sezonul 4, Episodul 11

Jenny și Donovan o caută pe Peggy, în timp ce îi urmăresc pe cei responsabili cu explozia de la magazinul lui Peggy.

04.00  Medicul legist: Moartea merge mai departe – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Death Goes On) Sezonul 4, Episodul 12

Jenny și Peggy duc o luptă disperată pentru supraviețuire. Un caz care implică un gangster îl face pe Donovan să își reconsidere viitorul.

05.00  Hudson și Rex: Moarte subită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sudden Death) Sezonul 4, Episodul 8

Noul jucător al unei echipe de hochei e găsit mort în dimineața de după organizarea unui exercițiu de apropiere a echipei, iar suspectul e căpitanul.

sâmbătă
27 mai 2023

06.00  Camera de gardă: Cu o victorie nu câștigi războiul – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Winning The Battle, But Still Losing The War) Sezonul 8, Episodul 3

Charles și Cuevas se contrazic despre tratamentul unui pacient paranoic, Choi tratează o gravidă, iar Marcel și Taylor ajută un pacient la neuro.

07.00  Camera de gardă: Soluții neortodoxe – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Apple Doesn’t Fall Far From The Teacher) Sezonul 8, Episodul 4

Marcel ajută voluntar victimele unui accident de metrou, iar Taylor și Halstead trebuie să decidă dacă își riscă slujba pentru a salva un pacient.

08.00  Camera de gardă: Da, în lumea asta trăim – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Yep, This Is The World We Live In) Sezonul 8, Episodul 5

Pe măsura ce criza consumabilelor medicale continuă, o urgență îl obligă pe Marcel să improvizeze, iar Charles și Cuevas ajută un pacient cu amnezie.

09.00  Camera de gardă: Mama mi-a zis că vor fi astfel de zile – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Mamma Said There Would Be Days Like This) Sezonul 8, Episodul 6

Marcel e în centrul atenției după ce l-a ajutat pe Halstead să trateze un pacient, iar Choi, Charles și Goodwin ajută o proaspătă mamă îngrijorată.

10.00  Camera de gardă: Haina nu-l face pe om – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Clothes Make the Man… Or Do They?) Sezonul 8, Episodul 7

Camera de gardă rămâne fără halate, iar personalul e nevoit să improvizeze cât poate de bine. Viața fiului lui Archer este pusă în pericol.

11.00  Pearl, detectiv la Whitstable: Crescătorul de stridii – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: The Free Waters) Sezonul 1, Episodul 1

După ce fiul ei a crescut, o mamă singură își urmărește visul și înființează o agenție de detectivi, pe care o conduce de la restaurantul ei.

12.00  FILM Zece pași către iubire – FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

14.00  FILM Drumul inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

16.00  FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

18.00  FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

20.00  FILM Ricki și The Flash – FILM Comedy Drama 2015, regia: Jonathan Demme, distribuţie: Meryl Streep, Kevin Kline

(Ricki and the Flash)

O vedetă rock’n’roll care a renunțat la tot pentru a porni în căutarea succesului se întoarce acasă în încercarea de a se împăca cu familia ei.

22.15  FILM Cum știi dacă ai noroc? – FILM Romantic comedy 2010, regia: James L Brooks, distribuţie: Reese Withserspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson

(How Do You Know)

Sportiva Lisa se află la răscruce de drumuri – și în mijlocul unui triunghi amoros – după ce echipa de softball din care făcea parte a renunțat la ea.

00.45  FILM Jumătatea mea – FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam PageÊ

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

02.40  FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

04.20  Hudson și Rex: Șeful haitei – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Leader of the Pack) Sezonul 4, Episodul 4

În timp ce Sarah se află într-o aventură în sălbăticie, Charlie și Rex cercetează moartea unui profesor din liceu.

05.10  Hudson și Rex: Rex și brokerul jefuit – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex to Riches) Sezonul 4, Episodul 5

Atunci când averea unui guru pe piața bursieră este furată, Charlie și Rex urmăresc un hoț neașteptat.

duminică
28 mai 2023

06.00  Camera de gardă: Fiecare are câte o luptă nevăzută – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Everyone’s Fighting a Battle You Know Nothing About) Sezonul 8, Episodul 8

Halstead și Marcel facilitează un schimb de organe, în timp ce Asher și Cuevas vin în ajutorul unei victime a unei agresiuni.

07.00  Camera de gardă: Un nou început – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: This Could Be the Start of Something New) Sezonul 8, Episodul 9

Este folosit noul bloc operator 2.0 pentru a salva un pacient. Charles ajută un bătrân aflat în doliu pentru vechea lui iubită.

08.00  Camera de gardă: O schimbare ți-ar face bine – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 10

Charles și Cuevas ajută o pacientă în vârstă și pe nepotul ei. Halstead tratează un înotător. Marcel se gândește să folosească noul bloc operator 2.0.

09.00  Camera de gardă: E așa cum e, până nu mai e – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: It Is What It Is, Until It Isn’t) Sezonul 8, Episodul 11

Marcel și Charles tratează un coleg de sală al lui Justin. Maggie și Will ajută un suspect. Hannah și Archer folosesc IA pentru abuz de opiacee.

10.00  Camera de gardă: Știi ce se spune despre presupuneri – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: We All Know What They Say About Assumptions) Sezonul 8, Episodul 12

Goodwin, Maggie și Marcel vin în ajutorul unor victime ale unui accident, iar Halstead întâmpină probleme în diagnosticarea unui pacient cu convulsii.

11.00  Camera de gardă: episodul 18 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 18

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

12.00  FILM Jumătatea mea – FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam PageÊ

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

14.00  FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

16.00  FILM Nuntă la Graceland – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Close, distribuţie: Kellie Pickler, Wes Brown

(Wedding at Graceland)

După o poveste de dragoste amețitoare, Laurel și Clay trebuie să se căsătorească la reședința din Graceland, dar va merge totul conform planului?

18.00  FILM Clopote de nuntă – Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

20.00  FILM Zece pași către iubire – FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

22.00  FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

00.00  FILM Drumul inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

02.00  FILM În cheia dragostei – FILM Romantic Drama 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Laura Osnes, Scott Michael Foster

(In the Key of Love)

Maggie fotografiază o nuntă, dar acolo dă peste un fost iubit. Situația e tensionată până când cei doi își amintesc ce bine cântă împreună.

04.00  Hudson și Rex: Podul mortului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man’s Bridge) Sezonul 4, Episodul 6

Un camion conținând o încărcătură explozivă este deturnat de criminali.

05.00  Hudson și Rex: Pe piața neagră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: A Stab in the Dark Web) Sezonul 4, Episodul 7

După moartea unui florar, web-ul întunecat este inundat de produse.

luni
29 mai 2023

06.10  Medicul legist: Căminul nostru – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Our Home On Native Land) Sezonul 4, Episodul 9

O moarte în comunitatea Tkaronto scoate la lumină o problemă majoră a locuințelor.

07.20  Medicul legist: Un loc sigur – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Safe Space) Sezonul 4, Episodul 10

River și Dennis se mută într-o mansardă nouă, dar moartea îi urmează în curând.

08.30  Camera de gardă: E așa cum e, până nu mai e – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: It Is What It Is, Until It Isn’t) Sezonul 8, Episodul 11

Marcel și Charles tratează un coleg de sală al lui Justin. Maggie și Will ajută un suspect. Hannah și Archer folosesc IA pentru abuz de opiacee.

09.40  Camera de gardă: Știi ce se spune despre presupuneri – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: We All Know What They Say About Assumptions) Sezonul 8, Episodul 12

Goodwin, Maggie și Marcel vin în ajutorul unor victime ale unui accident, iar Halstead întâmpină probleme în diagnosticarea unui pacient cu convulsii.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 79 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 79

Leonor îi dă o veste tristă lui Rafael. Alejandra îi spune lui Rafael că va avea grijă ca el să-și revină complet. Jaime face o mărturisire.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 80 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 80

Gaston e șocat de mărturisirea lui Jaime. Luciano e înregistrat în secret când îl plătește pe judecătorul Mateus pentru că l-a ajutat la licitație.

12.50  Memorie perfectă: Sărbătoarea continuă – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: A Moveable Feast) Sezonul 3, Episodul 5

Ancheta cu privire la moartea unui ofițer din paza de coastă descoperă legături cu un bucătar celebru și niște explozibili dispăruți.

13.50  Magnum, detectiv particular: Am văzut Soarele cum răsare – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I Saw The Sun Rise) Sezonul 1, Episodul 1

Cu o nouă viață ca detectiv particular, Thomas Magnum, fost membru al Navy SEAL, se trezește atras într-o misiune de răzbunare și o vânătoare de aur.

14.50  Magnum, detectiv particular: De la cap – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: From The Head Down) Sezonul 1, Episodul 2

Magnum ajută un pescar în dificultate, când se fură un ton de 350.000 de dolari și descoperă că hoțului îi trebuie ajutorul detectivului particular.

15.50  Camera de gardă: Vânt rău-prevestitor – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: It’s an Ill Wind That Blows Nobody Good) Sezonul 8, Episodul 13

Chicago e lovit de o furtună, Asher se grăbește la spital pentru a o ajuta pe pacienta însărcinată a lui Archer, iar Maggie își face griji pentru Ben.

16.50  Camera de gardă: Într-o așa zi, micile bucurii devin vieți – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: On Days Like Today… Silver Linings Become Lifetimes) Sezonul 8, Episodul 14

Goodwin și Charles se ceartă, negocierile dintre administrație și sindicat se prelungesc, iar Asher ajută o mamă și un copil.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 81 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 81

Rafael le spune vânzătorilor că pleacă și le cere să îi dea o șansă lui Bernal. Gastón își cere scuze lui Vicky pentru că a forțat-o să se mărite.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 82 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 82

Leonor recunoaște trecutul ei cu Benjamin. Jenny îl acuză pe El Dandy că i-a afectat căsătoria cerând un test ADN. Leonor are vești pentru Benjamin.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Un glonț răzleț – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Stray Bullet) Sezonul 3, Episodul 6

Când Al este suspectat de crimă, Carrie încearcă să-i demonstreze pe ascuns nevinovăția.

21.00  Premieră Pearl, detectiv la Whitstable: La întâmplare – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Random Acts) Sezonul 1, Episodul 2

Un dezvoltator imobiliar este găsit în mod misterios legat, cu căluș la gură și inconștient.

22.00  FILM Detectivul Gourmet: Festin mortal – FILM Mystery 2017, regia: Mark Jean, distribuţie: Brooke Burns, Dylan Neal, Bruce Boxleitner

(The Gourmet Detective: Eat, Drink and Be Buried)

Când o reconstituire a unui duel din secolul al XVIII-lea ia o turnură greșită și un om moare, Henry și Maggie vor să afle cine îi voia moartea.

00.00  Medicul legist: Un loc sigur – SERIES Crime 2022, distribuţie: Serinda Swan, Roger Cross

(Coroner: Safe Space) Sezonul 4, Episodul 10

River și Dennis se mută într-o mansardă nouă, dar moartea îi urmează în curând.

01.00  Magnum, detectiv particular: Am văzut Soarele cum răsare – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I Saw The Sun Rise) Sezonul 1, Episodul 1

Cu o nouă viață ca detectiv particular, Thomas Magnum, fost membru al Navy SEAL, se trezește atras într-o misiune de răzbunare și o vânătoare de aur.

02.00  Magnum, detectiv particular: De la cap – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: From The Head Down) Sezonul 1, Episodul 2

Magnum ajută un pescar în dificultate, când se fură un ton de 350.000 de dolari și descoperă că hoțului îi trebuie ajutorul detectivului particular.

03.00  FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

05.00  Hudson și Rex: Sindromul impostorului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Impawster Syndrome) Sezonul 4, Episodul 9

Jesse este principalul suspect într-un jaf bancar.

marţi
30 mai 2023

06.10  Magnum, detectiv particular: Am văzut Soarele cum răsare – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I Saw The Sun Rise) Sezonul 1, Episodul 1

Cu o nouă viață ca detectiv particular, Thomas Magnum, fost membru al Navy SEAL, se trezește atras într-o misiune de răzbunare și o vânătoare de aur.

07.20  Magnum, detectiv particular: De la cap – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: From The Head Down) Sezonul 1, Episodul 2

Magnum ajută un pescar în dificultate, când se fură un ton de 350.000 de dolari și descoperă că hoțului îi trebuie ajutorul detectivului particular.

08.30  Camera de gardă: Vânt rău-prevestitor – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: It’s an Ill Wind That Blows Nobody Good) Sezonul 8, Episodul 13

Chicago e lovit de o furtună, Asher se grăbește la spital pentru a o ajuta pe pacienta însărcinată a lui Archer, iar Maggie își face griji pentru Ben.

09.40  Camera de gardă: Într-o așa zi, micile bucurii devin vieți – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: On Days Like Today… Silver Linings Become Lifetimes) Sezonul 8, Episodul 14

Goodwin și Charles se ceartă, negocierile dintre administrație și sindicat se prelungesc, iar Asher ajută o mamă și un copil.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 81 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 81

Rafael le spune vânzătorilor că pleacă și le cere să îi dea o șansă lui Bernal. Gastón își cere scuze lui Vicky pentru că a forțat-o să se mărite.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 82 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 82

Leonor recunoaște trecutul ei cu Benjamin. Jenny îl acuză pe El Dandy că i-a afectat căsătoria cerând un test ADN. Leonor are vești pentru Benjamin.

12.50  Memorie perfectă: Un glonț răzleț – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Stray Bullet) Sezonul 3, Episodul 6

Când Al este suspectat de crimă, Carrie încearcă să-i demonstreze pe ascuns nevinovăția.

13.50  Magnum, detectiv particular: Femeia care n-a murit – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Woman Who Never Died) Sezonul 1, Episodul 3

Magnum are sarcina de a descoperi adevărata identitate a logodnicei unui bărbat aflat în comă, când află că femeia a suferit o amplă operație facială.

14.50  Magnum, detectiv particular: Șase tablouri, o singură ramă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Six Paintings, One Frame) Sezonul 1, Episodul 4

Magnum este angajat de un prieten al lui Higgins să-i testeze securitatea, și se trezește arestat și suspectat de crimă când clientul său este ucis.

15.50  Camera de gardă: Când trebuie să treci peste limită – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Those Times You Have to Cross the Line) Sezonul 8, Episodul 15

O grevă a infirmierilor provoacă tulburări, în timp ce Marcel tratează o fată rănită, iar pacientul schizofrenic al lui Charles și Cuevas revine.

16.50  Camera de gardă: episodul 16 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 16

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 83 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 83

La audiere, procurorul Rojas îl acuză pe Luciano că a fost implicat în moartea lui Karen. Sergio își dă seama că Lizarralde l-a înșelat.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 84 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 84

Chávez îi spune Claudiei despre moartea lui Karen și dupicitatea lui Luciano. Ramírez se vede cu terapeutul. Mario îl urmărește și face o scenă.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Vechi prieteni – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Throwing Shade) Sezonul 3, Episodul 7

Carrie și Al investighează după ce unul dintre cei mai vechi prieteni ai lui Eliot este găsit mort în urma unui eveniment caritabil.

21.00  Premieră Camera de gardă: episodul 19 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 19

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

22.00  Pearl, detectiv la Whitstable: La întâmplare – SERIES Crime 2021, distribuţie: Kerry Godliman, Howard Charles, Frances Barber

(Whitstable Pearl: Random Acts) Sezonul 1, Episodul 2

Un dezvoltator imobiliar este găsit în mod misterios legat, cu căluș la gură și inconștient.

23.00  FILM Bunica-i șefa! – FILM Comedy Drama 2007, regia: Garry Marshall, distribuţie: Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman

(Georgia Rule)

Trimisă să stea la bunica ei pe timpul verii, o adolescentă neliniștită ascunde un secret care i-ar putea distruge familia deja disfuncțională.

01.25  Magnum, detectiv particular: Femeia care n-a murit – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Woman Who Never Died) Sezonul 1, Episodul 3

Magnum are sarcina de a descoperi adevărata identitate a logodnicei unui bărbat aflat în comă, când află că femeia a suferit o amplă operație facială.

02.25  Magnum, detectiv particular: Șase tablouri, o singură ramă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Six Paintings, One Frame) Sezonul 1, Episodul 4

Magnum este angajat de un prieten al lui Higgins să-i testeze securitatea, și se trezește arestat și suspectat de crimă când clientul său este ucis.

03.20  FILM Pe gustul meu – FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

05.10  Hudson și Rex: Sânge și diamante – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood & Diamonds) Sezonul 4, Episodul 10

După ce la locul unei crime s-a găsit un diamant, maiorul Crimes aranjează un filaj pentru a-i prinde pe contrabandiștii de pietre prețioase.

miercuri
31 mai 2023

06.10  Magnum, detectiv particular: Femeia care n-a murit – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Woman Who Never Died) Sezonul 1, Episodul 3

Magnum are sarcina de a descoperi adevărata identitate a logodnicei unui bărbat aflat în comă, când află că femeia a suferit o amplă operație facială.

07.20  Magnum, detectiv particular: Șase tablouri, o singură ramă – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Six Paintings, One Frame) Sezonul 1, Episodul 4

Magnum este angajat de un prieten al lui Higgins să-i testeze securitatea, și se trezește arestat și suspectat de crimă când clientul său este ucis.

08.30  Camera de gardă: Când trebuie să treci peste limită – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: Those Times You Have to Cross the Line) Sezonul 8, Episodul 15

O grevă a infirmierilor provoacă tulburări, în timp ce Marcel tratează o fată rănită, iar pacientul schizofrenic al lui Charles și Cuevas revine.

09.40  Camera de gardă: episodul 16 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 16

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 83 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 83

La audiere, procurorul Rojas îl acuză pe Luciano că a fost implicat în moartea lui Karen. Sergio își dă seama că Lizarralde l-a înșelat.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 84 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 84

Chávez îi spune Claudiei despre moartea lui Karen și dupicitatea lui Luciano. Ramírez se vede cu terapeutul. Mario îl urmărește și face o scenă.

12.50  Memorie perfectă: Vechi prieteni – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: Throwing Shade) Sezonul 3, Episodul 7

Carrie și Al investighează după ce unul dintre cei mai vechi prieteni ai lui Eliot este găsit mort în urma unui eveniment caritabil.

13.50  Magnum, detectiv particular: Moarte subită – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Sudden Death) Sezonul 1, Episodul 5

TC cere ajutor de la Magnum când tatăl unuia dintre jucătorii de fotbal este acuzat de crimă. Poate detectivul particular să-i dovedească nevinovăția?

14.50  Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

15.50  Camera de gardă: episodul 17 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 17

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

16.50  Camera de gardă: episodul 18 – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 18

Mai multe despre spitalul plin de viață al orașului și dramele de zi cu zi cu care se confruntă echipa de medici care reușește cumva să rămână unită.

17.50  Până ce banii ne vor despărți: episodul 84 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 84

Chávez îi spune Claudiei despre moartea lui Karen și dupicitatea lui Luciano. Ramírez se vede cu terapeutul. Mario îl urmărește și face o scenă.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 85 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 85

Vicky naște și Milena o duce de urgență la spital. Luciano e condamnat. Rosaura îi cere iertare lui Gastón. Alejandra și Rafael se căsătoresc.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Insula – SERIES Crime 2014, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin

(Unforgettable: The Island) Sezonul 3, Episodul 8

Moartea unui student duce la o comunitate ascunsă, în afara societății, care trăiește pe o insulă abandonată de lângă Manhattan.

21.00  FILM Detectivul Gourmet: Rețetă pentru crimă – FILM Mystery 2020, regia: Mark Jean, distribuţie: Dylan Neal, Brooke Burns

(The Gourmet Detective: Roux the Day)

Angajat să autentifice și să cumpere o carte de rețete rară, Henry află secrete periculoase ascunse în aceasta, care duc la altă crimă misterioasă.

23.00  FILM Nevastă de împrumut – Romantic comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nick Swardson

(Just Go with It)

Incapabil să treacă peste o despărție în tinerețe, un chirurg plastic inventează căsnicii nefericite pentru a atrage femei. Dar lucrurile se complică.

01.30  Magnum, detectiv particular: Moarte subită – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Sudden Death) Sezonul 1, Episodul 5

TC cere ajutor de la Magnum când tatăl unuia dintre jucătorii de fotbal este acuzat de crimă. Poate detectivul particular să-i dovedească nevinovăția?

02.30  Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară – SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

03.25  FILM Drumul inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

05.10  Hudson și Rex: Pedeapsă capitală – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Capital Punishment) Sezonul 4, Episodul 11

Echipa Majore Crime investighează o amenințare extremistă, în timp ce Charlie și Rex primesc un premiu pentru eroism.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.