SkyShowtime a confirmat azi data lansării noului serial Fatal Attraction.  Produs de Paramount Television Studios și Amblin Television, Fatal Attraction va fi lansat pe SkyShowtime luni, 22 mai. Primele trei episoade vor fi disponibile la momentul lansării, ulterior, săptămânal, în fiecare joi, va fi lansat câte un nou episod.

Fatal Attraction este o reimaginare detaliată a clasicului thriller psihosexual, simbol cultural al anilor ’80. Noul serial va explora atracția fatală și temele atemporale ale căsătoriei și infidelității, prin prisma atitudinilor moderne față de femeile puternice, a tulburărilor de personalitate și a controlului coercitiv.

 

Serialul îi are ca protagoniști pe Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher și pe Lizzy Caplan în rolul lui Alex Forrest, alături de Amanda Peet (Beth Gallagher), Alyssa Jirrels (Ellen Gallagher), Toby Huss (Mike Gerard), Reno Wilson (detectivul Earl Booker) și Brian Goodman (Arthur Tomlinson).

 

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) este scriitoare, producătoare executivă și coordonatoare a producției serialului, alături de producătorul executiv Kevin J. Hynes (Perry Mason), cu care Cunningham a dezvoltat scenariul. Din echipă mai fac parte Darryl Frank și Justin Falvey în calitate de producători executivi din partea companiei Amblin Television. Silver Tree este, de asemenea, producător executiv și a regizat cinci episoade.

Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 11.04.2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.