Extraction 2:

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în Extraction 2, continuarea apreciatului film de acțiune Netflix Extraction. După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor a unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ținută.

 

Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparține lui Joe și lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film și îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili.

 

Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González. Extraction 2 este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave, iar Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely sunt producători executivi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.