Îndrăgostit de muzica și viața spaniolă, wrs lansează o altă melodie cu iz de hit, perfectă pentru dans și pentru a vă topi inima, în același timp. „Dale” are un sunet groovy, datorită chitarei spaniole, care acompaniază interpretarea senzuală a artistului. Piesa este interpretată atât în engleză, cât și în spaniolă și vorbește despre o dragoste pierdută, care acum încearcă să fie uitată.

Piesa a fost scrisă de wrs, alături de Florian Rus și Alexandru Turcu, care s-au ocupat și de producția piesei.

 

,,Melancolică, sensibilă, plină de sentiment, <<Dale>> este o piesă care sper cu adevărat să fie primită cu bucurie de inima și urechile voastre. De asemenea, ar trebui să spun că următoarele mele lansări vor fi mai mult despre vibrații pozitive și party-uri, dar până atunci, bucurați-vă de <<Dale>>. I send you all the love.” spune wrs.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat EP-ul „Mandala” ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. Recent, wrs a primit premiul pentru Best Male, în cadrul Elle Media Awards, premiu ce subliniază parcursul său liniar în carieră, iar ultimul său single, ,,Tu nu vrei”, a fost foarte bine primit în Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.