Duminică, de la 20:00, povestea din serialul CLANUL continuă în episodul 2 – Noaptea întrebărilor fără răspuns! După ce Bebe află că a fost trădat de unul dintre oamenii săi, bănuielile sale nu se vor opri. „Avem cârtiță pe lângă noi, și nu că avem, e lipită de casa asta. Știe tot”, va spune Tătuțu.

 

Ambele tabere încep să-și dea seama că adevăratele cârtițe nu au fost prinse, planurile lor sunt desconspirate în continuare, iar Bebe și Costoiu sunt mai determinați ca niciodată să afle numele celor care sunt, de fapt, infiltrați. „S-a dus Dima și am crezut că am rămas cu partea bună a echipei, dar nu pot să nu mă gândesc că i-am pătat numele nevinovat și cârtița zburdă liberă pe aici”, va spune Costoiu.

 

Bebe, însă, nu trebuie să se ferească doar de poliție. Are suficienți dușmani pe urmele lui: „Măcelare, uită-te bine la mine, mie nu mi-e frică de tine că răul mi l-ai făcut, dar ție să-ți fie de mine, că am notă de plată lungă să-ți fac. A trecut moartea pe lângă tine, moartea ți-a luat mirosul, Măcelare și data viitoare nu mai scapi, ascultă la mine!” – cine îi va spune asta lui Bebe, aflăm duminică într-un nou episod.

 

Nici în tabăra lui Costoiu lucrurile nu se așează cum trebuie. Comisarul va fi tras la răspundere de Inspectoarea Olivia, personaj interpretat de către Elvira Deatcu, care va veni să facă ordine și să-l tragă la răspundere: „Ce să zic Costoiule, cine știe ce polițiști nu văd să fi scos, dar bine că ai scos interlopi performanți”.

 

Care vor fi cele mai potrivite răspunsuri, cum va continua lupta dintre poliție și mafie și dacă se descoperă vreuna din cârtițe aflăm duminică, de la 20:00, în CLANUL. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.