Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc informații actuale despre tehnologie și gadget-uri într-o nouă ediție iLike IT. Shurubel va veni în platou pentru a testa trei telefoane mobile de ultimă generație și va decide care este preferatul lui. Cum arată mașinile viitorului, dar și ce joc fascinant au descoperit cei doi experți în domeniu, vedem sâmbătă, de la ora 10:00, la PRO TV.

Shurubel, unul dintre cei trei moderatori Vorbește lumea, vine la iLike IT pentru a supune la test vârfurile de gamă ale celor mai mari producători de telefoane mobile. Alături de Marian Andrei, acesta va testa stabilizarea, claritatea, modurile portret și panoramic ale camerelor de pe cele trei dispozitive. Ce mobil va ieși câștigător în urma testelor, vedem sâmbătă dimineață.

Iulia Ionescu va prezenta câteva dintre cele mai surprinzătoare modele de mașini ale viitorului văzute la cel mai mare târg de tehnologie din lume, CES 2023: „Astăzi vorbim despre mașinile pe care le vom conduce peste câțiva ani. Ne vorbesc, au o super autonomie, se încarcă de la soare, își schimbă singure culoarea și au un PlayStation 5 la bord. Autoturismele au fost vedetele târgului de anul acesta. Cei mai mari producători auto s-au întrecut în soluții și concepte care să detroneze succesul Tesla”, spune prezentatoarea iLike IT.

Jocul săptămânii este Survivor.io, „un joc simpatic de supraviețuire”, în care ești nevoit să lupți cu zombi răi și periculoși, în încercarea de a deveni un adevărat războinic. Ce l-a atras pe Marian Andrei la acesta, aflăm mâine, la PRO TV.

Ultimele tendințe în tehnologie le descoperim împreună în fiecare sâmbăta, de la ora 10:00, la PRO TV. Emisiunea iLike IT este disponibilă și pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.