Scena luptătorilor pentru un vis” se pregătește să-și aprindă din nou luminile. De la ora 20:30, cei mai curajoși concurenți vor lăsa emoțiile deoparte și vor veni în fața întregii țări să arate că merită o șansă. O șansă să fie văzuți, auziți… dar mai ales recunoscuți! Și-n această seară va ploua cu momente ce pot deveni memorabile, cu talente ce nu trebuie ratate, cu recorduri mondiale ce vor atrage atenția și cu emoții cum doar aici pot fi întâlnite.

Primii care vor da piept cu supereroii serii sunt Pavel Bartoș și Smiley. Cu zâmbetul pe buze și cu încurajările la ei, cei doi iubiți prezentatori îi așteaptă în culise pe concurenți pentru a le afla poveștile și a le vedea reacțiile după prestații. La masa juriului sunt deja așezați și gata de o nouă seară de neuitat; Andi, Andra, Dragoș și Bobo. Fiecare dintre ei mai are câte un buton auriu de apăsat, așa că șansele concurenților rămân intacte!

La doar 15 ani, din Republica Moldova, va veni un tânăr care spune că se ocupă cu muzica de când era mic. La început, cânta în stradă și simțea că învăța foarte multe, abia apoi a ajuns să fie artist la petreceri. ”Simt că sunt o personalitate în familie”, va spune el înainte de a urca pe scenă. Ce moment a pregătit de-l va face pe Pavel să spună că a fost ridicat la ”rang de supererou emerit al poporului”, descoperim în câteva ore.

Tot atunci, un fost concurent care a reușit să se remarce în sezonul 8 când avea doar 11 ani se întoarce în show pentru recunoașterea ca supererou. A studiat pianul, dar e sigur că ceea ce are e un talent de la Dumnezeu. Consideră că a evoluat în continuare și e gata să-i lase pe jurați fără cuvinte în urma prestației lui. Ce a pregătit tânărul care la doar 16 ani simte că Chopin este adevăratul erou al muzicii clasice, dar și ce reacție vor avea toți cei din sală când îl vor asculta, aflăm curând.

Există magie. Trebuie să-ți găsești scopul și să muncești pentru el”, va spune în această seară Pavel Bartoș. Pentru a vedea exemplele care fac ca această țară să strălucească mai tare, televizoarele trebuie deschise de la 20:30!

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.