După ce a compus pentru Lidia Buble, Nicole Cherry și Nicoleta Nucă, Aria Moon lansează piesă proprie. Barman, un duet cu Andrei Bănuță.

Prima colaborare dintre Aria Moon și Andrei Bănuță aduce în atenția publicului relația dintre doi tineri care suferă din dragoste, din două perspective aparent diferite. Mesajul piesei pune suferința din dragoste în prim plan și accentuează ideea conform căreia suferim similar, dar atunci când cineva are responsabilitatea de a ne face să trecem peste moment, uităm să vedem dincolo de superficial.

„ Barman este cu totul o metaforă pusă pe note. Atunci când mergem în club, fie mergem pentru a ne distra, fie pentru a uita o iubire imposibilă. Barmanul este întotdeauna acolo să-ți servească băuturi pentru ca tu să te simți mai bine. Însă pe el nu îl întreabă nimeni niciodată cum se simte, dacă suferă din iubire. Personajul feminin își dorește să fie auzit, înțeles. De aceea îi pune întrebări barmanului.” a declarat Aria.

Videoclipul piesei surprinde exact momentele de interacțiune între cei doi și va fi lansat odată cu piesa.

„Refrenul piesei a fost scris cu 4 ani în urmă, dar abia acum și-a găsit locul în lista pieselor lansate de mine. Colaborarea cu Andrei Bănuță este o potrivire perfectă pentru ceea ce își dorește piesa să transmită și mă bucur nespus că acest lucru a fost posibil.”

„Barman e o piesă tare specială și mă bucur că m-au ales să fiu parte din această experiență. Eu n-am mai auzit până acum ca barmanul să împărtășească suferința unei cliente și să sufere împreună, fiecare pentru supărarea lui. Barman este o piesă care sper să ajungă la toți oamenii care au nevoie de ea.” spune și Andrei Bănuță.

Aria și Andrei Bănuță sunt prieteni vechi și artiști care se apreciază reciproc, iar colaborarea a demonstrat că stilurile lor muzicale se completează. Vocile lor au puterea de a crea un hit.

„Pe Aria am cunoscut-o pe Tik Tok, ca mai apoi să aflu că facem canto în același loc. Mi-a plăcut mult de tot ce transmite, cum cântă, cum se exprimă. Primul video care mi-a apărut pe Tik Tok cu ea făcea parte din seria ei am tras cu urechea, unde ea compunea bucăți de piese. Pe mine m-a impresionat tare și i-am scris cât de talentată îmi pare. De atunci ne-am tot întâlnit la canto până când mi-a trimis piesa asta pentru care mă bucur mult de tot.” povestește Andrei Bănuță.

Artiștii au spus că speră ca piesa să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mesajul transmis de ei. Piesa este acum disponibilă pe toate platformele de streaming.

Despre Aria Moon

Aria Moon este o artistă din România, care scrie în metafore puse pe note, atât pentru ea cât și pentru artiști mari precum Nicole Cherry, Adda, Lidia Bubble, Nicoleta Nuca. Pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, artista a participat la multe concursuri care au ajutat-o să se identifice ca artist. Aria Moon este personajul “rupt” din experiențele proprii de viață, care s-a vindecat scriind muzica și care dorește sa vindece la rândul ei pe alții prin cântec și emoție.

Despre Andrei Bănuță

Andrei Bănuţă este un cantăreţ şi compozitor român care reuşeşte să bucure oamenii cu muzica sa. Succesul său a venit odată cu lansarea piesei „De Atâtea Ori”, în colaborare cu Theo Rose, piesă care are peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 32k de streamuri pe Spotify. Ulterior, au urmat alte piese care au intrat în topuri și s-au auzit în playlisturile unora dintre cele mai mari radiouri din România. Piesa „Mon Ami”, lansată în colaborare cu Serena, s-a aflat în Shazam pe locul 98 la nivel global și pe locul 1 în Kazakhstan și Armenia. Pe Spotify, „Mon Ami” are peste 6 milioane de streamuri. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „Numele Tău”, cu 1.7 milioane de vizualizări pe YouTube, „Mon Ami”, cu peste 21 milioane de vizualizări, „Pe Limba Ta”, cu peste 4 milioane de vizualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.