Karol G a lansat albumul „MAÑANA SERÁ BONITO”

Streaming Link: https://Loredana.lnk.to/DivaDeVisPR

Karol G a lansat albumul „MAÑANA SERÁ BONITO” – o colecție de cântece intime, albumul dezvăluie artista câștigătoare a premiului Latin GRAMMY dincolo de numele ei de scenă, oferind fanilor ei o privire asupra emoțiilor cele mai profunde ale Carolinei în timp ce ea se confrunta cu provocările creșterii personale și profesionale.

În acest nou album, artista își arată tot talentul de interpretă și scriitoare, precum și abilitățile sale de co-producător pentru „TUS GAFITAS”, „GUCCI LOS PAÑOS” și „MIENTRAS ME CURO DEL CORA”. Plin de colaborări care evidențiază gama extinsă de creație a lui Karol, „MAÑANA SERÁ BONITO” prezintă unele dintre cele mai proeminente vedete de astăzi, precum și trupe în ascensiune precum Angel Dior, Bad Gyal, Carla Morrison, Justin Quiles, Maldy, Quevedo, Romeo Santos, Sean Paul, Sech și Shakira.

„MAÑANA SERÁ BONITO” reprezintă o nouă eră pentru Karol G, dând viață emoțiilor ei în timp ce ea se reinventează. Luând fanii într-o călătorie personală de doi ani care i-au schimbat viața, albumul o transmite pe Karol într-o gamă largă de sentimente, de la furios și trist la împuternicit și senzual. Pentru piesa focus a albumului, „TQG” (Te Quedo Grande / Too Big For You), ea a colaborat cu Shakira pentru a crea o piesă reggaeton/pop. Mult așteptata colaborare a fost confirmată pe 21 februarie prin intermediul Instagram de ambii interpreți și împreună cu un anunț pe ecranele din Times Square din New York, unde mii de fani au apărut pentru a viziona un scurt clip al videoclipului.

Weekendul trecut, ea a captivat mii de oameni cu un spectacol dinamic la cel mai important festival din America Latină, Festival de Viña. La festival, ea a cântat pentru prima dată live „MIENTRAS ME CURO DEL CORA”, oferind fanilor o primă privire asupra noului album.

MAÑANA SERÁ BONITO – TRACK LIST
1. MIENTRAS ME CURO DEL CORA
2. X SI VOLVEMOS X ROMEO SANTOS
3. PERO TÚ X QUEVEDO
4. BESTIES
5. GUCCI LOS PAÑOS
6. TQG X SHAKIRA
7. TUS GAFITAS
8. OJOS FERRARI X JUSTIN QUILES X ANGEL DIOR
9. MERCURIO
10. GATÚBELA X MALDY
11. KÁRMIKA X BAD GYAL X SEAN PAUL
12. PROVENZA
13. CAROLINA
14. DAÑAMOS LA AMISTAD X SECH
15. AMARGURA
16. CAIRO X OVY ON THE DRUMS
17. MAÑANA SERÁ BONITO X CARLA MORRISON

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

LOREDANA lansează single-ul „Diva de vis”

Streaming Link: https://Loredana.lnk.to/DivaDeVisPR

Official Video: https://youtu.be/EeTZQK20g1I

LOREDANA, diva de vis a României, începe anul 2023 cu o melodie statement ce vorbește despre femeia care știe să iubească total și nu mai poate fi sedusă cu vorbe dulci ce pot zbura și gesturi de fațadă.

Melodia este compusă de către Loredana, Jack McNeilage, Mark McNeilage, Anna Pancaldi, Francesco Rea, cu versuri în limba română scrise de către Liliana Ștefan.

Noul meu videoclip, Diva de vis, apare nu întâmplător de Dragobete și deschide celebrarea lunii femeii, martie! E despre femeia zilelor noastre, care nu trebuie să depindă niciodată de o iubire, oricât ar părea de mare, ci doar de ea însăși.
Emoțiile, sentimentele dintre doi oameni pot fi trecătoare ca norii pe cer, dacă nu sunt susținute de respect, dăruire, dar și implicare reciprocă”, a declarat Loredana.

Videoclipul melodiei „Diva de vis” este regizat de către Bogdan Daragiu și evidențiază o divă de vis, strălucitoare și confidentă, oricând și oricunde, cu și fără make-up, în halat sau dressed up ca o diva de vis, știe că puterea și valoarea ei nu depinde de altcineva decât de ea însăși.

Emanciparea femeii într-o lume în care calitățile și implicarea ei nu sunt nici acum în 2023 recunoscute cum ar trebui, așa cum ar fi firesc să se întâmple, rămâne un subiect important”, a adăugat LOREDANA.

O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.
De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din bandă Aguridă.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Alessiah lansează prima piesă din 2023, „Matching Hearts”

Streaming Link: https://Alessiah.lnk.to/MatchingHeartsPR

În luna îndrăgostiților, Alessiah lansează prima melodie din acest an, „Matching Hearts”, despre iubirea sinceră, ca cea adolescentină.
Piesa este produsă și compusă de Manuel Riva, alături Ester Peony, și este pentru prima oară când Alessiah colaborează cu acesta și lansând „Matching Hearts”, o piesă pop-dance de dragoste. De asemenea, Manuel Riva este unul dintre cei mai cunoscuți producători și DJ de muzică dance din România, care s-a aflat în topul Billboard, și de asemenea, a fost nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.

„Mă gândeam cum să incep anul 2023, aveam câteva piese pregătite, însă una parcă şi-a găsit locul perfect pentru Dragobete. „Matching Hearts” este o melodie în care îţi dai seama rapid că este vorba despre dragostea dintre doi adolescenţi, acea dragoste în care crezi ca şi cum ar fi ultima. Sunt sigur că sunt foarte multi adolescenţi care se vor regăsi în mesajul frumos al melodiei, iar dacă nu se regăsesc le transmit un lucru „nu vă faceţi griji, căci va veni şi o să vă lovească, dar inainte de toate nu uitaţi că este vorba despre „Matching brains”, în primul şi-n primul rând. Iubiţi frumos şi responsabil!”, a declarat Alessiah.

Videoclipul, realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, echipă cu care Alessiah colaborează deja de o vreme, o surprinde într-un cadru tipic american, într-un laundry înconjurat de mașini de spălat, loc în care îl întâlnește pe cel care urmează să-i devină iubit în următoarele cadre are videoclipului.

Official Video: https://youtu.be/OSd0p8Aej78

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. Alessiah și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, “Love Me” și “I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop în vârstă de 14 ani a lansat în 2021 cel de-al șaselea single, “Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. În 2022, Alessiah a lansat single-ul “Nostalgia”, o colaborare cu DJ-ul croat Arien – “All Night”, dar și „Summer Feeling” și „Breeze Of Love” piese realizate împreună cu compozitorii norvegieni.

 

 

 

VUNK și Amadeus lansează piesa „Românca”, o odă adusă tuturor femeilor din România

Streaming Link: https://Vunk.lnk.to/Romanca-AcusticPR

VUNK și Amadeus lansează de Dragobete melodia „Românca”, care poate fi dedicată tuturor femeilor din România în această zi a iubirii, dar şi în luna femeii, luna martie.
„Românca” este lansată pe platformele de streaming sub forma unui EP, astfel încât fanii pot găsi mai multe variante alte piesei pe lângă cea originală, printre care se numără și cea acustică.

Piesa face parte de pe albumul „Vernisaj”, album lansat la finalul anului 2022, care conține o colecție de duete, alături de unele dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească si este primul album al trupei VUNK lansat pe vinil. Albumul a fost lansat împreuna cu un concert extraordinar organizat la Sala Polivalentă, intitulat tot „Vernisaj”, care a avut loc pe data de 13 decembrie, în cadrul căruia piesa „Românca” s-a auzit în premieră.

Trupa Amadeus este una dintre cele mai longevive trupe feminine din România, în 2020 sărbătorind 20 de ani de activitate. Fetele sunt cunoscute pentru numeroasele stiluri muzicale pe care le pot interpreta.

Piesa este compusă de către Cornel Ilie, solistul trupei VUNK și produsă de către Gabriel Maga.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă” (Hit Gold), “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

 

 

 

 

Link YouTube

 

Berre a lansat single-ul „Thrill Of It All”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/ThrillOfItAllPR

Official Video: https://youtu.be/NR7WOVOyl9s

Berre a lansat single-ul „Thrill Of It All”. Berre Vandenbussche (22 de ani) a început să înregistreze cover-uri ale artiștilor săi preferați în garajul său și într-o parcare de lângă casa părinților săi. Interpretările sale emoționante ale melodiilor îndrăgite l-au făcut remarcat, iar când a postat o versiune a „Lost Without You” (Freya Ridings) pe TikTok, videoclipul a devenit viral, ajungând la peste 1 milion de vizualizări.

În luna mai a anului trecut, Berre a lansat primul său single „Say My Name”. Piesa a ajuns pe locul 1 în Belgian Airplay si pe locul 35 in Spotify Daily Top100.

După cea mai nebună vară din viața sa, a fost lansat „Better Off Alone”, cel de-al doilea single al său, o melodie care prezintă perfect vocea unică a lui Berre. Cu noul single, Berre face inca un un pas important in cariera.

Berre despre „Thrill Of It All”:
„Thrill of it all este un cântec despre a-ți da seama că te-ai îndrăgostit de persoana greșită. Toate semnele erau deja acolo, dar abia acum vezi toate „steagurile roșii” din această relație. Deși ai dat totul, încă te învinovățești că nu ți-ai dat seama mai devreme.”

Single-ul „Thrill Of It All” este produs și scris împreună cu Aiden Halliday (Lewis Capaldi) și Oli Fox (Bow Anderson, UM Publishing UK). Piesa este produsă de Edd Holloway (Lewis Capaldi, Dean Lewis, Calum Scott), mixată de Charlie Holmes (Ed Sheeran, Foals, Aurora) și masterizată de Lex Barkey (Felix Jaehn, Nico Santos, Michael Schulte).

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Halsey a lansat single-ul “Die 4 Me”

Streaming Link:

Official Video:

Halsey a lansat single-ul “Die 4 Me”. În timp ce inițial au început să lucreze la cântec în timp ce înregistrau albumul lor Manic din 2020, versetul original al lui Halsey a apărut pentru prima dată alături de vocea lui Post Malone și Future la lansarea din 2019 a lui „Die for Me”.

Anunțând lansarea pe rețelele de socializare săptămâna trecută, Halsey a explicat: „Se știe de mult timp în baza mea de fani că există un demo pentru „Die For Me” doar cu mine. Mi-am interpretat versurile în turneu toată vara și, din moment ce atât de mulți oameni l-au cerut, am decis să pun versiunea mea completă ca „Die 4 Me”… Mulțumesc mult lui @postmalone @louisbell și @future pentru că m-au avut aici lansarea originală și co-semnarea acestei versiuni văzând în sfârșit lumina zilei.”

Numarul de ascultari de pe platformele de streaming pentru „Die for Me” din 2019 se apropie de 900 de milioane, iar piesa este certificată cu discul de platină.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Yeat a lansat albumul “Afterlyfe”

Streaming Link:

Official Video:

Yeat a lansat albumul “Afterlyfe”. Condus de „Shmunk”, o colaborare de netăgăduit cu YoungBoy Never Broke Again, proiectul de 22 de piese reia de unde a plecat proiectul anterior al lui Yeat, Lyfë, în timp ce își extinde talentul și ajunge la un sunet și mai experimental.
Evidențiat cu melodii neclare și versuri ascuțite, acest album este dovada că Yeat nu poate fi definit printr-un gen sau un stil singular. AfterLyfë consolidează versatilitatea vedetei în devenire, deoarece el rămâne unul dintre cei mai interesanți artiști ai momentului.

Cu titluri precum „No morë talk”, „Bëttr 0ff” și „Hëavyweight”, AftërLyfe este evoluția Lyfë – bătăile hipnotice sunt combinate cu inflexiunile vocale distinctive ale lui Yeat. Un exemplu perfect este single-ul „Shmunk”, care îl reunește pe rapper cu NBA YoungBoy. Colaboratorii și-au unit anterior forțele pentru hit-ul din 2022 „I Don’t Text Back”.

AftërLyfe sosește exact la timp pentru turneul nord-american al lui Yeat din 2023, care începe pe 4 martie în Detroit, MI și continuă pentru încă 23 de spectacole, în timp ce acesta traversează țara cu spectacolul său, oprindu-se în toate orașele mari, inclusiv New York, Atlanta, Philadelphia, Boston, San Francisco și Los Angeles.

Doar câteva luni mai târziu, Yeat va călători în Europa pentru a cânta la 5 festivaluri de vară, răspândite pe tot continentul. El a fost deja anunțat pentru Wireless Fest din Londra, Marea Britanie și Openair Frauenfeld din Fraunfeld, Elveția. Luni, 27 februarie, va fi un anunț cu privire la prestația sa la un renumit festival hip-hop din Germania. Celelalte două festivaluri vor fi anunțate în săptămânile următoare

Yeat începe 2023 cu același elan cu care a încheiat în 2022. Lyfë din septembrie a debutat pe locul 10 în Billboard 200, făcându-l al doilea debut în top 10 din 2022. Proiectul a câștigat recenzii excelente de la VULTURE, BILLBOARD. Tânărul de 22 de ani s-a bucurat și de un moment viral cu Minions: The Rise of Gru contribuția la coloana sonoră „Rich Minion”.

După ce a reușit în 2021, când „Gët Busy” a explodat pe TikTok, Yeat a fost lăudat de Drake, Lil Uzi Vert și Young Thug – și a adunat rapid statistici demne de superstar. În 2022, a înregistrat peste două miliarde de stream-uri și a vândut peste 2,1 milioane de albume la nivel global. Odată cu sosirea lui AftërLyfe și a turneului său, acele numere – și vedeta lui Yeat – sunt destinate să crească și mai mult.

AftërLyfe Tracklist

1. No morë talk
2. Shmunk (feat. YoungBoy Never Broke Again)
3. Bëttr 0ff
4. Rav3 p4rty (feat. Kranky Kranky)
5. Nun id change
6. Woa…!
7. Now (feat. Luh geeky)
8. Slamm
9. 7 nightz
10. Mëan feen (feat. Kranky Kranky)
11. How it go
12. Sum 2 do
13. Back up
14. Split
15. Bad bënd / DëMON
16. Hëavyweight
17. Watch
18. Shhhh
19. Back homë
20. Type monëy
21. Dëmon tied
22. Mysëlf

 

Stream / Download

 

 

 

 

Gracie Abrams a lansat proiectul “Good Riddance”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/GoodRiddancePR

Gracie Abrams a lansat proiectul “Good Riddance”. Produs de Aaron Dessner de la The National, Good Riddance o găsește pe Abrams deschizându-se despre o perioadă recentă de transformare intensă, aducând și mai multă onestitate și profunzime povestirii ei lirice.

Pentru a sărbători sosirea lui Good Riddance, artista în vârstă de 23 de ani împărtășește, de asemenea, noul ei single „I know it won’t work”. Videoclipul este regizat de Julian Klincewicz si trece de la alb-negru puternic la culoare hiper-saturată, în timp ce alternează între două scene izbitoare: una care o găsește pe Abrams călare într-un câmp luxuriant și luminat de soare, cealaltă urmând-o în timp ce rătăcește prin surful Oceanului Pacific. Filmat în zona Santa Barbara, imaginea superbă reflectă în cele din urmă naturalismul brut și radiant din inima compoziției lui Abrams.

„Crearea acestui album a fost cea mai cathartică experiență pe care am avut-o vreodată ca si compozitor și sunt atât de încântată să îl împărtășesc lumii”, spune Abrams. „Am scris-o în timp ce treceam prin unele dintre cele mai mari tranziții din viața mea de până acum, iar melodiile au venit din încercarea de a mă privi foarte sincer și de a fi responsabilă. Aaron m-a susținut prin toate acestea, în timp ce m-a provocat în toate modurile în care visasem vreodată că va face un partener creativ. A fost un erou al meu de ani de zile și, pe măsură ce instinctele noastre s-au combinat, a ajuns să creeze un sunet de care ne-am îndrăgostit amândoi cu adevărat.”

„Gracie a venit pentru prima dată să lucreze cu mine la Long Pond în urmă cu doi ani și de atunci ne-am adunat de multe ori, ne-am apropiat și am scris, în general, mai multe cântece pe zi”, spune Aaron Dessner.

La începutul acestei luni, Rolling Stone a publicat un reportaj în care Abrams a reflectat asupra realizării filmului Good Riddance, viitorul ei coleg de turneu Taylor Swift intervenind pentru a remarca că „Scrierile lui Gracie amestecă fragilitatea cu introspecția într-un mod cu care eu mă regăsesc cu adevărat”. Lăudând Good Riddance drept „unul dintre cele mai bune debuturi din 2023”, Rolling Stone a declarat că albumul „demonstrează o stăpânire serioasă a compoziției autobiografice” și a salutat-o pe Abrams drept „unul dintre cei mai înflăcărați artiști tineri ai muzicii pop”.

Tracklist:

1. Best

2. I know it won’t work

3. Full machine

4. Where do we go now?

5. I should hate you

6. Will you cry?

7. Amelie

8. Difficult

9. This is what the drugs are for

10. Fault line

11. The blue

12. Right now

 

Stream / Download

 

 

 

BoyWithUke a lansat EP-ul “Antisocial”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/AntisocialPR

BoyWithUke a lansat EP-ul “Antisocial”. Proiectul cu trei piese se mândrește cu noul single „idtwcbf (friends).” Pe melodie, ukulele-ul lui BoyWithUke trece prin beat-craft-ul înghețat, în timp ce vocea lui abia șoptește.

BoyWithUke spune: „Antisocial este un EP unic pentru mine, deoarece acestea sunt printre primele lansate în care am colaborat efectiv cu alți producători/ingineri vocali. Fiecare melodie din EP a avut propriul său proces de creație și este incitant să pot împărtăși cu toată lumea.”

Include, de asemenea, „Nosedive” si „Rockstar”. Acesta din urmă a înregistrat peste 4 milioane de stream-uri Spotify și 2 milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclipul muzical, care a fost filmat în Toronto și regizat de Kevin Lien.
„Antisocial” a aterizat după „Sick Of U” feat. Oliver Tree, care a generat peste 49 de milioane de stream-uri Spotify și 18 milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclipul muzical. Între timp, Genius a prezis: „‘Sick Of U’ înseamnă un nou capitol pentru artist”. Vorbind despre Genius, performanța „Toxic” Open Mic de la BoyWithUke a rămas cel mai vizionat videoclip pe locul 1 pe Genius, cu aproape 97 de milioane de vizionări.

BoyWithUke continuă să se îndrepte către o descoperire majoră. Numărul de urmăritori a ajuns la peste 7 milioane pe TikTok, 3 milioane pe YouTube și aproape 10 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Albumul său de debut de lungă durată Serotonin Dreams a alimentat doar această explozie. Dincolo de a număra sute de milioane de stream-uri, The Honey Pop l-a salutat drept „albumul visurilor noastre”.

În plus, hitul uriaș din 2021 al lui BoyWithUke, certificat platină, „Toxic”, a strâns peste 1,2 miliarde de stream-uri globale până în prezent și a ajuns pe locul 1 în topul Alternative Radio Chart timp de două săptămâni consecutive. Ca să nu mai vorbim, a fost locul 7 în Top Trending Songs de la Google din 2022 (SUA). Anul trecut, și-a vândut, de asemenea, primele spectacole principale din New York și Los Angeles.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Em Beihold a lansat single-ul “Roller Coasters Make Me Sad”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/RollerCoastersMakeMeSadPR

Em Beihold a lansat single-ul “Roller Coasters Make Me Sad”. Este imnul pentru oricine este confuz cu privire la motivul pentru care nu sunt mai fericiți când toți cei din jurul lor par să se distreze.

„Este vorba despre experiența cu „Numb Little Bug”, recunoaște ea. „În ziua în care a fost lansat, răspunsul a fost nebunesc. Ar fi trebuit să fiu fericită. În schimb, am simțit această presiune pentru a menține impulsul. Știam că tot ce urcă trebuie să coboare. Mă pregăteam pentru toamnă, pentru că a fost incredibil de bine. Nu puteam să mă bucur de plimbare.”

Recent, ea și-a unit forțele cu cântărețul și compozitorul Stephen Sanchez, certificat platină, din Nashville, pentru debutul televizat al piesei „Until I Found You”. Colaborarea lor a strâns aproape jumătate de miliard de stream-uri, în timp ce au captivat publicul cu o performanță uimitoare în The Late Late Show With James Corden. În plus, melodia a fost recent prezentată intens în episoadele finale ale filmului Netflix Ginny + Georgia.

Continuând un an deja uriaș, Em este confirmată că va deschide pentru Lewis Capaldi în turneul său din America de Nord din 2023. The 15 îl vede pe Em să se alăture lui Capaldi în cele mai emblematice locații din America de Nord, inclusiv Grand Ole Opry din Nashville pe 30 martie și Radio City Music Hall din New York pe 6 aprilie.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

CHVRCHES a lansat single-ul “Over”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/OverPR

CHVRCHES a lansat single-ul “Over”. Prima lor muzică nouă vine în timp ce trupa își ia rămas bun de la aclamata epocă Screen Violence, după o serie triumfală de spectacole în Australia și Asia și anunță o nouă fază pentru trio-ul din Glasgow.

„Over” îi vede în echipă cu producătorul-compozitor Oscar Holter (The Weeknd, Charli XCX, Coldplay, BTS) pentru un imn alt-pop în ascensiune, care sosește înaintea a nouă spectacole în sprijinul Coldplay în Brazilia în martie.

Trupa spune: „Over este o melodie pe care am scris-o împreună cu Oscar Holter, un producător pe care îl respectăm și îl admirăm cu adevărat. În mod normal, colectăm melodii de-a lungul lunilor (sau anilor!) până când avem un album în valoare de material, dar de data aceasta am vrut doar să lansăm ceva de care suntem încântați și să oferim fanilor ceva nou pentru a marca sfârșitul Screen Violence și începutul oricărui capitol ar putea fi următorul CHVRCHES.”

Formată în Glasgow în 2011, CHVRCHES a izbucnit cu single-ul lor de debut „The Mother We Share”. De-a lungul celor patru albume din Top 10 din Marea Britanie, trupa a adunat până în prezent peste 234 de milioane de stream-uri în Marea Britanie și 1,7 miliarde de stream-uri la nivel global. Cel mai recent album al lor, din 2021, Screen Violence a fost apreciat pe scară largă de la The Sunday Times, The Observer, The Times, The Independent, Evening Standard și multe altele.

Screen Violence prezintă single-urile „He Said She Said”, „How Not To Drown” cu unul dintre eroii muzicali ai trupei, Robert Smith, de la The Cure, cu care au câștigat premiul NME pentru „Cea mai bună melodie a unui artist din Marea Britanie” în 2022 și „Good Girls”, care a fost ulterior remixată de regizorul de film, actor, scenarist și compozitor legendar John Carpenter. Videoclipurile oficiale care însoțesc aceste single-uri au format o trilogie lo-fi, nostalgică și de inspirație analogică, regizată de artistul multidisciplinar Scott Kiernan.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Dreamville colaborează cu Bas, Black Sherif și Kel-P pentru “Blood, Sweat & Tears”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/BloodSweatAndTearsPR

Dreamville colaborează cu Bas, Black Sherif și Kel-P pentru “Blood, Sweat & Tears”. Este a doua piesă de pe viitoarea coloană sonoră oficială a CREED III. Un imn în sine, piesa urmează melodia lansată anterior „Ma Boy”, cu J.I.D și Lute. Coloana sonoră va fi lansată pe 3 martie  alături de lansarea în cinematografe a filmului.

Dreamville va produce executiv coloana sonoră oficială pentru CREED III alături de Proximity Media (Ryan Coogler, Ludwig Göransson, Archie Davis), Outlier Society (Michael B. Jordan) și producătorul executiv de muzică Frank Brim. Cel de-al treilea film al francizei a fost regizat de Michael B. Jordan și va include muzică de la artiști din lista Dreamville și nu numai.

Dreamville / Interscope Records au lucrat cu producătorii francizei MGM, Proximity și Outlier pentru a crea o experiență muzicală care să se potrivească nu doar nevoilor filmului, ci și una care va fi celebrată ca propria sa piesă de artă – inspirată atât de film, cât și de reuniunea diverșilor artiști pe o coloană sonoră care se potrivește cu aclamația și impactul filmului asupra comunității și culturii.

 

Stream / Download

 

 

 

Renee Rapp a lansat varianta deluxe a EP-ului “Everything To Everyone”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/EverythingToEveryoneDeluxePR

Renee Rapp a lansat varianta deluxe a EP-ului “Everything To Everyone”. Lansarea se mândrește cu două piese noi, inclusiv noul single „Bruises”, o explorare a relației ei de dragoste-ura cu a fi sensibilă și ușor rănită. Acea temă este reflectată în videoclipul uimitor de cinematografic, care se bazează pe imaginile vii ale piesei. Produsă de Alexander 23 („Good 4 U”, „boy x”), Reneé a început inițial să prezinte melodia anul trecut atât pe TikTok, cât și în timpul turneului ei, făcând această lansare foarte așteptată de fani.

Lansată inițial în noiembrie, piesa de titlu și deschiderea EP-ului, acum extins, explorează dorința lui Rapp de a apărea pentru oamenii importanți din viața ei. De la lansarea filmului Everything To Everyone, talentul de izbucnire a vândut fiecare spectacol principal, generând peste 100 de milioane de stream-uri globale. Anul trecut, Reneé și-a făcut debutul în performanța TV cu James Corden și a fost desemnată MTV Global PUSH Artist pentru luna decembrie. Cu peste 5 milioane de ascultători lunari Spotify și trei melodii care figurează simultan în U.S. Viral Songs Chart al Spotify, ea a avut un început exploziv în cariera ei muzicală, care va continua să crească pe măsură ce se pregătește pentru un an și mai interesant.

În afara muzicii, Rapp joacă rolul lui Leighton în serialul de succes de la HBO Max The Sex Lives of College Girls, care a fost recent reînnoit pentru sezonul 3. Este un rol care necesită o sincronizare comică strălucitoare și pricepere dramatică, ambele pe care le stăpânește.

Acum, cu această ediție specială deluxe a Everything to Everyone, Rapp își poartă „Bruises” cu mândrie și deschide un alt capitol interesant al carierei sale muzicale în plină dezvoltare.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Stany a lansat “Bonjour (Pi ! Pou !)”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/BonjourPR

Official Video: https://youtu.be/l-xMkrNlyj4

Stany a lansat “Bonjour (Pi ! Pou !)”. După succesul „Only You” cu Rema & Offset (+12 milioane de stream-uri în întreaga lume), artistul își arată perfect abilitățile de producție aici, iar piesa vine și cu un videoclip muzical colorat și vesel, care a fost filmat în Africa de Sud. Videoclipul prezintă The Ghetto Kids, o trupă de dansatori cunoscută în întreaga lume, vedete uriașe pe rețelele sociale (3M+). „Bonjour (Pi!Pou!)” oferă ritmuri energizante care vor dori să te țină să dansezi în sau în afara clubului.

Stany a fost cosemnat de DJ Khaled, producător de hit-uri Platinum, care a povestit un prolog postat pe rețelele de socializare susținând ca mai mulți creativi să iasă din culise și să fie evidențiați în centrul atenției pentru contribuțiile lor. Odată cu lansarea „Only You”, Stany pornește într-o călătorie înfloritoare, infuzând un amestec de afrobeats, muzică house și dragostea lui pentru hip hop pentru a face întreaga lume să danseze.

 

Stream / Download

 

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

Stream RO Music Friday

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.