Pentru că numeroasele lor colaborări anterioare au fost adevărate hituri, Morgan Page și Lissie se reunesc pentru single-ul Firewalk. O piesă progressive care pune în evidență estetica producțiilor lui Morgan Page și vocea iconică a lui Lissie, Firewalk este o piesă crossover care depășește granițele și care va cuceri publicul de pretutindeni.

Raportându-se la încercările prin care trecem pentru persoana iubită, Firewalk este o analiză la cald a unei relații pasionale, din interior spre exterior. O punere în scenă a încercărilor prin care trecem constant în cuplu, dar care ne fac în final mai puternici.

Firewalk promite să fie piesa de dragoste care va fi pe buzele tuturor îndrăgostiților și care va marca luna februarie.

Morgan Page este o forță în muzica electronică. După zeci de lansări de succes, producătorul și DJ-ul nominalizat la GRAMMY a strâns sute de milioane de streamuri și s-a clasat in topuri importante precum Billboard, Beatport și US Dance Radio. Lansându-se cu mai bine de un deceniu în urmă, în momentul exploziei muzicii dance din America de Nord, Page și-a creat o mulțime de fani. Făcând turnee constant de-a lungul anilor, Page a cântat la festivaluri importante din întreaga lume, inclusiv Coachella, EDC, Electric Zoo, Burning Man și Ultra Music Festival, precum și nenumărate spectacole în cele mai importante locații și cluburi din lume. În prezent, face turnee aproape pe tot parcursul anului și deține o rezidență în Las Vegas la Daylight, având anterior o rezidență de trei ani la Wynn Las Vegas. Page organizează și găzduiește o emisiune săptămânală de mix radio, „In The Air”, care este difuzată pe Sirius XM și este difuzată online și la radio la nivel internațional în zeci de țări de peste opt ani.

Lissie este cunoscută pentru căutările interioare pe care le face pentru a trece prin multele incertitudini ale vieții. Ultimele lansări ale cântăreței sunt expresia ei cea mai personală de până acum și fac trimitere la ideea de a privi în interior în timp ce te confrunți cu incertitudinea viitorului – găsirea speranței în adversitățile personale și lumești, indiferent de ceea ce ar spune situația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.