Ioana Ignat a lansat single-ul „Te caut iar”

Streaming Link: https://ioanaignat.com/tecautiar/

Link YouTube: https://youtu.be/69qqU2FPZ0c

 

Ioana Ignat lansează piesa „Te caut iar”, o piesa despre o poveste de dragoste încheiată. „Te caut iar” este una dintre melodiile care se vor găsi pe primul material discografic al artistei, care urmează să fie lansat în decursul acestui an.

Despre cea mai nouă lansare, Ioana Ignat declară: „Piesa „Te caut iar” este o creație muzicală de care sunt foarte mândră. Am colaborat pentru piesa asta cu o echipă tare mișto, cu care deja am zeci de sesiuni făcute. Îndrăgesc această creație tare mult și abia aștept să o cânt live.”

Muzica și versurile piesei aparțin Ioanei Ignat, artista fiind cunoscută pentru talentul său în compunerea muzicii, ia pe partea de producție a lucrat alături de Ionescu Nicolae Daniel șiKiseleff Adrian, iar mix&master-ul aparține lui MădălinRoșioru.

În toamna anului trecut, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating în cadrul unui festival din România, unde au cântat împreună hit-ul „If Tomorrow Never Comes”, pentru prima oara în 20 de ani în formulă de duet, iar Ioana a fost vocea specială care a completat interpretarea live.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify, printre care se numără piesa „Nu mă uita”, care are în prezent aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2022, Ioana Ignat propune lansarea primului album discografic și lanseaza piesa „Lângă inima ta”, parte din album.

 

 

ENELI a lansat single-ul „Far From Anywhere”

Streaming Link: https://eneli.lnk.to/FarFromAnywherePR
Link videoclip: https://youtu.be/vJulahgzwNA

ENELI începe anul cu una dintre cele mai emoționante piese din repertoriul său, „Far From Anywhere”, care portretizează relația de dintre două persoane, care, deși încheiată, încă stârnește sentimente și semne de întrebare.
„Îmi amintesc ziua când am mers la studio și Vladimir, producătorul piesei, mi-a arătat un demo al cărui refren îl visase. Am ascultat piesa și am știut ca este pentru mine. „Far From Anywhere” este o piesă cu care rezonez foarte mult, o piesă emoționantă și pe care mi-am dorit-o foarte mult să fie lansată. Pentru mine, este cea mai bună melodie la care am lucrat și sunt foarte mândră de ea.” – declară ENELI despre piesă.
La fel ca majoritatea pieselor ei, „Far From Anywhere” este scrisă și compusă de ENELI, alături de Vlad Coman Popescu.
Videoclipul, regizat de băieții de la NGM, o surprinde pe ENELI în mijlocul unei furtuni, dând impresia unei lupte cu propriile ei sentimente și gânduri în legătură cu persoana iubită, în care ea încearcă să rămână stăpână pe situație.
ENELI este una dintre artistele din România care a cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au spart granițele tării se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. De asemenea, Eneli este cunoscută pentru talentul său în materie de songwriting, artista colaborând cu numeroși artiști.
Artista a studiat Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și și-a dus pasiunea pentru muzică la alt nivel cu studiile de Songwriting/ Compoziție muzicală în Londra, la The Institute of Contemporary Music Performance, în cadrul unui program de master.

 

 

CARGO a lansat single-ul „Cruce-n destin”

Streaming Link: https://cargo.lnk.to/CruceNDestinPR

Cu o experiență de peste 35 de ani în industria muzicală, timp în care a devenit cea mai iubită trupă rock din România, CARGO lanseaza videoclipul melodiei „Cruce-n destin”.

Link YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=E9NRCFywcKg

Melodia este compusa de catre Adrian Igrisan, cu versuri de Adrian Igrisan si Claudiu Cirtina, iar productia a fost realizata de catre trupa.

Videoclipul a fost regizat de catre Sorin Mihai, iar din distributia proiectul au facut parte actorii Silvia Lupasc, Vasile Lupasc, Ilie Gherghu, Ciprian Olteanu, pe langa membrii trupei.

Cargo a fost prezenta in 2022 intr-un turneu in Canada, iar pe 24 februarie 2023 va urca pe scena Salii Palatului pentru un concert special intitulat „Balade Rock”.

În acest moment, trupa Cargo lucrează la un nou album, pe care abia așteptă să îl prezinte fanilor în formulă finală, „Cruce-n destin” fiind un single de pe urmatorul material..

Formația CARGO a fost înființată de către Adi Bărar, la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formula actuală fiind Adrian „Baciu” Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionuț Cârjă (clape) și David Cristian (chitară).
Datorită bogatei activități concertistice și de studio, formația se maturizează, își găsește drumul și genul muzical pe care nu îl mai schimbă, muzica compusă devenind tot mai profundă, cu teme și texte diverse, trecând de la socio-politic la iubire, istorie, mistic, religie, supranatural. Toate acestea, alături de emblema „dracon” (stindardul armatei dacilor) fac ca, astăzi, formația CARGO să fie unică și ușor de identificat.
Melodii precum „Aproape de voi”, „Doi pași”, „Nu pot trăi fără tine”, „Mama” etc. sunt cântece de referință ale trupei, iar melodia „Dacă ploaia s-ar opri” de pe albumul „Spiritus Sanctus”, este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989 și numărul 1 pentru 41 săptămâni.

 

 

Link YouTube

 

Lauren Spencer Smith a lansat single-ul “Best Friends Breakup”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/BestFriendBreakupPR

Lauren Spencer Smith a lansat single-ul “Best Friends Breakup”. Cel mai nou imn este pentru un anumit tip de durere de inimă — una care vine din despărțirea a doi buni prieteni. Vocea impresionantă și în plină expansiune a lui Lauren este in prim plan, în timp ce ea cântă despre experiență personală și universală.

Cu „Best Friend Breakup” continuă o serie de melodii care îi fac pe fani să se simtă înțeleși. Marca muzicală a lui Lauren este ca o îmbrățișare de la un prieten la momentul de care este cea mai mare nevoie. Lauren a avut un 2022 impresionant, cu aproape 1 miliard de stream-uri.

„Fingers Crossed” a catapultat-o în topuri și i-a adus certificarea de platină RIAA. Au urmat balade pop la fel de emotive – „Flowers” și „Narcissist”, spectacole în The Tonight Show cu Jimmy Fallon, MTV VMA 2022, Dick Clark’s New Year’s Show Rockin’ Eve și multe altele. „Flowers” a obținut și certificarea de aur RIAA. Lauren a fost nominalizată ca cel mai bun artist nou și a cântat la People’s Choice Awards 2022 și Apple Music a selectat-o drept unul dintre cei „5 artiști revoluționari din 2022”.

Ea a câștigat laude pentru ea versatilitate, atât de la vocea ei puternică până la compoziția ei detaliată. Cântăreața și compozitoarea din insula Vancouver împărtășește genul de povești de obicei, tranzacționate doar de cei mai buni prieteni mult după apusul soarelui. Sentimentele ei nefiltrate rezonează la fel de tare precum vocea ei uimitoare, urmărind suișurile, coborâșurile vieții și tot ce reprezintă viața. Lauren a fost onorată cu două nominalizări la premiile JUNO 2023, Artist of the Year și Fan Choice.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Glockenbach face echipă cu Joel Corry, Tenchi și ClockClock pentru “Yeah”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/YEAHPR

Glockenbach face echipă cu Joel Corry, Tenchi și ClockClock pentru “Yeah”. Ce se întâmplă când cele mai vizionare minți din house, dance și pop electronic își unesc forțele pentru a crea o piesă împreună? Răspunsul: Un adevărat moment „Yeah”! Băieții Glockenbach, Joel Corry și Tenchi, încep noul an cu un joc melancolic pentru care au solicitat și sprijinul senzației ClockClock!

Individual, ei sunt printre cei mai progresisti artiști pe care scena europeană de club și dance; împreună formează o adevărată echipă de producători. Pentru „Yeah”, cele patru nume mari din house, dance și electronic pop s-au reunit: în calitate de inovatori ai sunetului și a beat-ului, povestitori și revoluționari pop, colectivul de artiști anonimi Glockenbach nu doar că și-a câștigat o poziție ca unul dintre cele mai interesante noi proiecte electro din Germania, dar și-a câștigat o reputație internațională. Glockenbach este singurul DJ cu două single-uri de top 20 în topurile anuale de difuzare din 2022 și a fost premiat cu aur și platină în Germania, Austria și Elveția pentru peste 200 de milioane de stream-uri pentru piese precum „Redlight”, „Dirty Dancing” și „ Brooklyn” (care este considerat unul dintre cele mai de succes zece single-uri pe radio, in Germania, in 2022).

De peste zece ani, DJ-ul și producătorul londonez Joel Corry a fost una dintre principalele forțe motrice ale comunității globale de dance. La începutul carierei sale, superstarul britanic și nominalizat la premiile BRIT, a sărbătorit succese fenomenale în streaming și radio din SUA până în Australia și, ulterior, a lucrat cu David Guetta, Charli XCX, Mabel, Saweetie și alții. Mega-hitul său, „Head & Heart”, lansat în 2020, a obținut triplu aur în Germania și tocmai a depășit pragul de 1 miliard de stream-uri pe Spotify. După rezidența în Ibiza și Las Vegas și aparițiile la festivaluri precum Lollapalooza, Tomorrowland și Electric Zoo, Joel Corry a intrat în topurile britanice pe locul 18, vara trecută, cu single-ul „History (feat. Becky Hill)”.

Producătorul și compozitorul Tenchi are, de asemenea, un număr impresionant de colaborări cu superstaruri precum David Guetta, Becky Hill, Galantis, Don Diablo, Sigala, Jonas Blue, Robin Schulz, Steve Aoki și Alle Farben. După lansarea single-ului său „It Wasn`t Me (feat. Shaggy & Moss Kena)”.

Glockenbach l-a invitat din nou pe ClockClock în studio ca întărire vocală. Fiind singurul act cu două single-uri pe locul 1 în topurile de difuzare de anul trecut, cântărețul și muzicianul este, de asemenea, considerat unul dintre cei mai interesanți nou-veniți în muzica pop germană. După hituri precum „Redlight” și hit-ul de top 2 „Brooklyn”, ClockClock îmbunătățește acum și „Yeah” cu vocea sa melancolică.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

d4vd a lansat single-ul “Placebo Effect”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/PlaceboEffectPR

d4vd a lansat single-ul “Placebo Effect”. Piesa plină de capriciu îl aude pe d4vd împărtășind o experiență de dragoste neîmpărtășită, setată pe instrumente ambientale pline de jale, în timp ce își dă seama că ceea ce a simțit a fost doar un efect placebo al lucrurilor reale.

Acest single este o piatră de temelie pentru debutul lui d4vd în 2023 și un semn că vor urma mult mai multe în acest an. Anul trecut, d4vd a lansat două single-uri foarte apreciate, care au urcat în topuri, hitul „Romantic Homicide” și balada de plajă, care se dezvoltă lentă, „Here With Me”. d4vd a fost numit recent unul dintre cei 23 de artiști ai lui Zane Lowe, de urmărit în 2023 și a fost numit artist erou pentru Amazon Music’s Artists to Watch 2023.

După ce s-a confruntat cu grevele privind drepturile de autor pe canalul său de YouTube de jocuri, d4vd a început să înregistreze propria sa muzică în dulapul surorii sale în aplicația BandLab. El rămâne fidel începuturilor sale de bricolaj, în timp ce continuă să lanseze single-uri care sfidează genul, cu influențe variind de la R&B la Indie Rock.

Pe 17 februarie, d4vd va porni în turneul său de debut, care s-a epuizat complet la câteva minute după ce a fost pus în vânzare. Acesta va începe turneul la White Oak Music Hall din orașul său natal, Houston (17 februarie), înainte de a se îndrepta către The Echo din Los Angeles (21 februarie). Apoi se oprește la The Lower Third din Londra (21 februarie), Point Éphémère din Paris (1 martie) și Baby’s All Right din New York (3 martie), înainte de a încheia turneul în Toronto la Drake Underground (6 martie).

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Jax Jones colaborează cu Calum Scott pentru “Whistle”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/WhistlePR

Jax Jones colaborează cu Calum Scott pentru “Whistle”. Jax Jones spune: “Sunt foarte încântat să colaborez cu Calum la Whistle. Vocea lui este remarcabilă și aduce cântecul la viață. 2023 va fi un an plin pentru mine, iar Whistle este începutul unui lung șir de lansări.”

“Cu această serie de muzică, mă adâncesc în influențele mele de când eram adolescent. De aceea, multe dintre melodii sună nostalgic și de ce sunt multe semne vizuale ale vieții mele timpurii. De exemplu, am filmat videoclipul pentru Whistle în autobuzele pe care le foloseam în fiecare zi la cursurile mele de muzică; 176 și 363. Folosirea acelor rute mi-a permis să arăt versiunea mea despre Londra, cum ar fi aspectele multiculturale care m-au influențat muzical și alcătuiesc atât de mult ceea ce sunt astăzi. Arătând aceste influențe, explorez ideea de a lua lucruri cu care ai crescut și de a te introduce în ele, permițându-ți să preiei stăpânirea lor, mai degrabă decât să fii pus pe un piedestal, acum că sunt mai în vârstă. Sunt foarte încântat să împărtășesc muzica pe care am pregătit-o pentru voi. Sper să vă placă Whistle.”

Calum Scott spune: „Atât de fericit că colaborez cu Jax la acest album! Îmi amintesc că am auzit un demo de la „Whistle” și am vrut imediat să intru cu băieții să facem cântecul și să înregistreze o voce! Mare fan al lui Jax ca artist, dar după ce am stat cu el și familia lui, sunt și eu un mare fan al lui ca persoană! Suntem încântați pentru toată lumea să audă „Whistle”!”

Videoclipul oficial pentru „Whistle” a fost filmat la Londra, cu un autobuz vechi pe care Jax obișnuia să se plimbare în Elephant & Castle, cartierul său local. Viața diverșilor pasageri se desfășoară pe măsură ce o cameră specială de controlul mișcării (MoCo) îi urmărește în călătoriile lor de dimineața până seara. Jax a co-regizat videoclipul împreună cu Charlie Sarsfield (Stormzy, George Ezra).
Producătorul de succes global, Jax s-a bucurat de un succes masiv în 2022 cu „Where Did You Go?” o colaborare cu MNEK, nominalizat la GRAMMY® și BRIT. Piesa a fost a doua cea mai mare melodie din 2022 la radioul din Marea Britanie și a strâns peste 450 de milioane de stream-uri.

Calum și-a lansat al doilea album, Bridges, care conține hiturile „Heaven”, „Biblical”, „Rise” și „If You Ever Change Your Mind”. Colaborarea sa cu Lost Frequencies, „Where Are You Now” a încheiat 2022 cu peste un miliard de stream-uri și a obținut certificări în numeroase țări, inclusiv aur în S.U.A. și platină în Marea Britanie. Cântecul nominalizat la BRIT a fost unul dintre cele mai importante 10 single-uri ale anului în Marea Britanie și s-a clasat în top 15 al numărului Billboard de 2022 Hot Dance/Electronic Songs.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Gracie Abrams a lansat “Amelie”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/AmeliePR

Gracie Abrams a lansat “Amelie”. Piesa de vis a apărut acum și urmează lansarea „Where do we do we go now?” și videoclipul însoțitor regizat de Gia Coppola. Atât „Amelie”, cât și „ Where do we do we go now?”” au fost produse de Aaron Dessner de la The National și vor apărea pe albumul de debut al lui Abrams, Good Riddance, care va fi lansat pe 24 februarie.

Biletele pentru viitorul turneu de afiș al lui Abrams din America de Nord au fost puse în vânzare și s-au epuizat în mai puțin de o oră. Turneul Good Riddance începe pe 6 martie, la Chicago, la The House of Blues, cu deschiderea Tiny Habits la toate datele. Pe lângă concerte în 14 orașe din SUA, Abrams se va alătura lui Taylor Swift la anumite date pentru turneul său de succes Erass

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Jeremy Zucker a lansat “Internet Crush”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/InternetCrushPR

Jeremy Zucker a lansat “Internet Crush”. Cu un catalog destinat vulnerabilității, povestirea semnăturii lui Jeremy dă noua piesă. Ecouri de chitară acustică ciupită ușor, iar vocea lui brută rezonează în timp ce vorbește direct și nu îl reține nimic. „Crush internet” se desfășoară cu detaliile unei conversații cu un prieten, bazându-se pe un nivel de intimitate pe care numai Jeremy l-ar putea evoca.

Vorbind despre inspirația din spatele cântecului, Jeremy spune: „Piesa este despre realitățile întâlnirilor și dragostei în lumea digitală modernă. Cred că toată lumea are experiență cu intersecția relațiilor și a internetului într-un fel sau altul – fie că este cu prietenii, părinții sau o persoană semnificativă. Este foarte interesant cum putem rămâne conectați cu cineva în timp ce suntem separați de distanța fizică. Există multă intimitate și conexiune pe internet dar, în același timp, există și multă izolare. Am scris cântecul despre dihotomia ciudată care există în legătura dintre izolare și intimitate în contextul internetului și frustrările în încercarea de a găsi o conexiune pură.”
„Internet crush” pregătește scena pentru un 2023 încărcat pentru Jeremy, care include muzică nouă și planuri de turnee globale care urmează să vină.

Recent, Jeremy a anunțat că se va alătura lui The Kid Laroi în turneul său „Bleed For You” prin America de Nord în această primăvară. Turneul începe pe 22 martie în Syracuse, NY și se va desfășura până pe 3 mai în Champagne, IL.

„Internet crush” urmează colaborarea lui Jeremy din 2022 „I’m So Happy” cu BENEE și aclamatul album CRUSHER din 2021. Dincolo de a aduna peste 10 miliarde de stream-uri în carieră, Jeremy a primit mai multe certificări de platină și aur RIAA în catalogul său. Ca să nu mai vorbim că a susținut spectacole sold out în întreaga lume și la festivaluri de muzică importante, inclusiv Lollapalooza, Governors Ball, Firefly și Reading & Leeds, precum și a onorat scenele The Late Show cu Stephen Colbert, The Late Late Show cu James Corden și TODAY Show.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Daniel Caesar a lansat “Let Me Go”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/LetMeGoPR

Daniel Caesar a lansat “Let Me Go”. Piesa continua melodia recent lansată, apreciată de critici, „Do You Like Me?”. În „Let Me Go”, un peisaj sonor cu ritm scăzut pulsează în fundal, în timp ce Caesar își asumă locul în lumina reflectoarelor. Chitara străpunge bătăi groase în timp ce vocea lui plutește.

Despre cântec, Daniel spune: „Uneori fac ceea ce trebuie”.

„Let Me Go” pregătește scena pentru un anunț interesant care va veni de la Caesar săptămâna viitoare – rămâneți pe fază.

Lansarea sa anterioară „Do You Like Me?” a fost produsa de renumitul artist Multi-Platinum Raphael Saadiq, alături de Caesar și Dylan Wiggins și a primit laude din partea presei de pe tot globul. Caesar a primit recent o nominalizare la premiile Juno din 2023 pentru „Traditional R&B/Soul Recording” pentru single-ul din 2022 „Please Do Not Lean” feat. Badbadnotgood și a fost înscris de Lil Yachty pentru a colabora la noua sa piesă „REACH THE SUNSHINE”.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

BENEE a lansat “Green Honda”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/GreenHondaPR

BENEE a lansat “Green Honda”. Piesa, care a fost prezentată în New Music Daily pe Apple Music, este prima melodie nouă de la BENEE care duce la un volum mai mare de lucrări care urmează să fie lansate la sfârșitul acestui an.

Mergând la Los Angeles pentru a lucra cu Elvira Anderfjard (Tove Lo, Ed Sheeran, Taylor Swift) și Luka Kloser (Jojo Siwa, Dylan Conrique) de la MXM Music, regina alt-pop-ului din Noua Zeelandă a profitat de noua energie nebună pe care a găsit-o cu aceste noi colaboratori.

BENEE a vorbit despre crearea „Green Honda” și a Green Honda în viața reală pe care încă o deține:
„A fost o experiență atât de înviorătoare să fiu în studio scriind cu alte două tinere. Sunt atât de multe încât pur și simplu nu trebuie să explici când lucrezi cu colegii tăi adevărați. Este intuitiv. Pur și simplu înțeleg și asta este uimitor.”

„Există o istorie personală în povestea Green Honda… Honda mea verde a fost prima mea mașină, transmisă de bunica mea când a renunțat la conducere. Îi spun „Steve”, iar ea este pe coperta EP-ului meu „STELLA & STEVE”. Am avut multe aventuri împreună.”

Videoclipul însoțitor, filmat în Lancaster, CA și regizat de Eliot Charof & AA, îi vede pe BENEE și pe prietenii ei sărbătorind printr-o lume de electro, cu mașini, câini, modă sălbatică și atitudine plină de viață.

În continuare, BENEE urcă pe scena Coachella pentru prima dată în această primăvară, apărând la festival în perioada 14-16 aprilie și 23-25 aprilie.

De la aclamatul ei EP Lychee din 2022, BENEE a adunat zeci de milioane de stream-uri printr-o serie de colaborări preferate de fani, inclusiv „Uh Oh” cu Sub Urban, „Ott” cu easy life, „I’m So Happy” cu Jeremy Zucker, „ fun out of it” cu Johnny Orlando și, cel mai recent, „Lots of Nothing” cu Spacey Jane.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Masego a lansat “Two Sides”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TwoSidesPR

Masego a lansat “Two Sides”. Pe noul său single „Two Sides”, artistul nominalizat la GRAMMY® Masego avertizează că dualitatea naturii sale Gemeni face ca romantismul să fie imprevizibil. Piesa a fost produsă de Albert Hype și BASSCHARITY. Louie Lastic a fost producător executiv.

„Îmi plac jocurile. „Two Sides” o face pe următoarea persoană care este implicată cu mine să conștientizeze, cred, demonii cu care încerc să mă lupt”, spune Masego. „Gemenii au o reputație proastă. Și îi spuneam că am potențialul de a mă mișca în acest fel din cauza trecutului meu. Nu există nicio bază în acest cântec. E ca și cum: „Aș putea fi un tip rău și aș putea obține ceea ce îmi doresc cu cuvintele mele șmechere și modurile mele seducătoare.”

„Two Sides” este al treilea single de pe viitorul album al lui Masego și urmează „You Never Visit Me” și „Say You Want Me”, care împreună au acumulat deja aproape 15 milioane de stream-uri globale combinate. Până în prezent, a strâns aproape două miliarde de stream-uri globale combinate în cariera sa.

Masego, care a cântat recent cu Adam’s Legacy Experience la The Roots Annual GRAMMY Jam Session, va începe turneul You Never Visit Me pe 12 martie la Brooklyn Bowl Las Vegas. Titlul din America de Nord este aproape complet epuizat, rămânând bilete limitate în câteva orașe.

După lansarea în 2018 a albumului său de debut, Lady Lady – care conținea hitul „Tadow”, a fost certificat platină în SUA, diamant în Brazilia și aur în Mexic – Masego a pornit într-un turneu de mai mulți ani care l-a găsit vânzând spectacole și festivaluri pe fiecare continent, în afară de Antarctica. Studying Abroad: Extended Stay, ediția deluxe a apreciatului său EP, a câștigat o nominalizare la GRAMMY® pentru Cel mai bun album R&B progresiv. Colecția a inclus hitul certificat RIAA Gold „Mystery Lady Ft. Don Toliver.”

 

Stream / Download

 

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

Stream RO Music Friday

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.