Cea mai recentă lansare de la Tensnake și Ninetails, Bodytalk, te va face să dansezi până dimineață. Explorând chimia incontestabilă a unei perechi pe ringul de dans, piesa surprinde prin acordurile molipsitoare de chitară.

Versurile melodiei spun povestea unei conexiuni create prin intermediul muzicii și mișcărilor trupului, îndemnând dansatorii să se unească într-un schimb simbiotic de energie. Chimia dintre cei doi oameni este palpabilă, deoarece se mișcă în perfectă armonie, corpurile lor comunicând un limbaj comun al dorinței și pasiunii.

„Bodytalk” celebrează puterea muzicii de a aduce oamenii împreună și de a crea o fuziune indestructibilă.

DJ-ul/producătorul german Tensnake – alias Marco Niemerski, a făcut ravagii pe ringurile de dans ale lumii, lansând hituri house și disco. Inspirându-se din soul, boogie, funk și muzica pop a anilor 80, Tensnake are un sound unic și inimitabil. Vă veți convinge ascultând „Coma Cat”, unul dintre cele mai cunoscute single-uri house din ultimul deceniu. El este, de asemenea, și fondatorul casei de discuri „True Romance”. Tensnake a fost pe scenele din toată lumea – Coachella, Glastonbury și Tomorrowland sunt doar câteva dintre ele. În 2014, și-a lansat celebrul album de debut intitulat „Glow”, care include colaborări cu Jamie Liddell, MNEK și Nile Rodgers.

NINETAILS este un duo de muzică electronică din Marea Britanie, format din Fridolin „Freedo” Walcher 🌑 și Ryan „Kid Ryan” Bickley 🌕.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.