Serialul Oamenii Legii, prima producție locală AXN în România, se apropie de final. Ultimele episoade aduc pe micile ecrane cazuri cu care polițiștii se confruntă în fiecare zi – furturi din locuințe și magazine, contrabandă, abuzuri și multe altele.

De-a lungul celor 20 de episoade ale serialului, telespectatorii AXN au făcut cunoștință cu opt polițiști, bărbați și femei, recunoscuți pentru realizările lor profesionale. În ultimele cazuri prezentate, celor patru echipe s-a alăturat și Alexandru Curea, 22 de ani, proaspăt absolvent al Academiei de Poliție, considerat unul dintre cei mai buni tineri polițiști care au intrat în această profesie.

Unul dintre cazurile interesante prezentate săptămâna aceasta este despre un subiect foarte popular în această perioadă. O femeie sună la 112 pentru a anunța că, întoarsă mai devreme din concediul despre care posta foarte des pe paginile ei de Social Media, a descoperit că, în casa ei se mutase, la propriu, un necunoscut. Polițiștii ajung la fața locului și constată că necunoscutul intrase prin efracție și voia să plece din casă cu puțin înainte de revenirea femeii din concediu și cu toate bunurile ei de valoare.

Ultimele episoade din serialul Oamenii Legii vor fi difuzate în prima parte a săptămânii, miercuri fiind ultima zi în care telespectatorii AXN îi pot vedea pe cei opt polițiști în acțiune.

Mai multe informații se pot găsi în documentele incluse în mail. Suntem aici pentru orice detalii suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.