Iarna Misterelor

Din 3 ianuarie, marțea și miercurea, de la ora 21:00

În luna ianuarie, „Iarna Misterelor” se întoarce la HISTORY Channel cu noi mistere care așteaptă să fie dezlegate! William Shatner cercetează povești încă nesoluționate pentru a scoate la iveală inexplicabilul, frații Lagina continuă ambițioasa explorare a insulei Oak pentru al zecelea an consecutiv, iar Giorgio Tsoukalos pătrunde în investigația globală a OZN-urilor.

 

Inexplicabil cu William Shatner (parte din Iarna Misterelor)

Marțea, ora 21:00

Titlul original: The UnXplained with William Shatner

 

În emisiunea „Inexplicabil” bine-cunoscutul William Shatner explorează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii. De la întâlniri cu OZN-uri la dispariții misterioase și până la posedări malefice, William Shatner încearcă să afle adevărul din spatele celor mai bizare, misterioase și remarcabile evenimente relatate vreodată. Cu ajutorul savanților de top, cu mărturii de primă mână și reconstituiri dramatice, telespectatorii dobândesc o perspectivă șocantă asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat – și de ce.

 

 

Extratereștri Antici (parte din Iarna Misterelor)

Miercurea, ora 21:00

Titlul original: Ancient Aliens

 

 

Seria cult „Extratereștri Antici” continuă căutarea globală a dovezilor privind existența extratereștrilor și a vizitelor acestor forme de viață necunoscute pe Pământ în urmă cu mii de ani. De la știrile recente privind finanțarea de către guvernul american a activităților de investigare a OZN-urilor până la descoperirile recente din interiorul Marii Piramide din Egipt, în fiecare episod Giorgio Tsoukalos abordează diverse subiecte legate de extratereștri cu detalii istorice, stă de vorbă cu oameni de știință de rang mondial, arheologi și cercetători din toată lumea.

 

 

Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor (parte din Iarna Misterelor)

Din 25 ianuarie, miercurea, de la ora 21:00

Titlul original: America’s Book of Secrets – Special Edition

 

Ce s-ar întâmpla dacă ar exista o carte în care sunt păstrate cele mai bine păzite secrete ale Americii? Povestea Statelor Unite poate fi spusă în multe feluri. În timp ce o mare parte din SUA este bine documentată și disponibilă publicului larg, există o altă istorie mai profundă, una care a fost învăluită în secrete și ascunsă de ochii publicului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.